138

Паднала от Марс

преди 2 години

Сърбежова уж пруфесурка, министърка, пък нищо не знае за здравеопазването - освен, че то е за здравите, както личи от названието.

137

Случаен минувач

преди 2 години

Случилото се безспорно е гадно, но има един проблем, който аз дори в София тука го забелязах - не достигат хора в спешните помощи. Малко хора се съгласяват да работят 12 часови смени за има няма 1 000 лв. заплати. А дори и да вдигнат заплатите, натоварването е голямо. В София вече се усеща недостиг на кадри, а в провинцията проблемът е по-остър. Много хора - квалифицирани - избягаха в чужбина. И все повече ще усещаме проблема с липсващи квалифицирани специалисти.

136

Анонимен

преди 2 години

Това е истината. След такъв инцидент всички в едно заведение ще пострадат. И за нашата прогнила здравна система, за да се излекува тя, трябва законова промяна веднага - всички здравни заведения в България да не са търговски дружества, а лечебни заведения , нямащи нищо общо с Търговскияь закон. Освен това , моралът на работещите в болниците трябвна да е друг. Животът на хората е най-ценното нещо. Който работи там само за пари- не е за тази професия и трябва да е извън нея.

135

Дрът Пърч

преди 2 години

Болниците са търговски дружества пълни с чиновници. Целтта им е да правят пари, не да лекуват. Затова е така и така ще бъде докато не се изгонят търговците от храма. Имам познати лекари в Германия. Казват - да в Германия лекарите взимат много пари, но за най малката грешка се лежи в затвора - за такъв случай там цялата смяна ще ходи в раирани дрехи. А тук май само мошениците взимат много пари, истинските лекари оцеляват, а работа не се върши.

134

Анонимен

преди 2 години

Потърсете в ютюб интервюто с мъжа. По нашенските жълтини - бтв нова, нищо няма да видите.

133

До Бог да я прости

преди 2 години

Уж не "обвиняваш" и не "оправдаваш", а защо употребяваш квалификации, като "спали" и "дремали", след като очевидно не си запознат със случая?

132

До Бог да я прости

преди 2 години

Ами изгледай видеото и записа с разказа на мъжа. Той обяснява как вечерта е била добре и едва преди обеда получила задух. Повикали линейка. Не дошла. Тръгнали за спешна помощ. Човекът обяснява. Прав си - не можеш да обвиняваш и оправдаваш, без да знаеш подробностите.

131

Бог да я прости

преди 2 години

жената!Съболезнования на близките и!Нито ще обвинявам,нито ще оправдавам!Само ще споделя един случай от преди години.Със съпругата ми отидохме на село при едни наши роднини.И там,точно така, те стояха,оглеждаха,ослушваха и чакаха тяхната дъщеря,съпруга и майка да умре,че действително и видимо беше много зле!След нашата активна намеса и настояване тя беше откарана по-спешност в болницата,където беше спасена!И питам аз,защо близките на тази жена са спали,дремали и чакали до край да се случи това?

130

Бебо

преди 2 години

До *** Министърката сигурно играе кючек с мъжа си доктора на столове и маси и нямаше време веднага да реагира. Тя от колко време е в системата. Нима не знае за цялата простотия....Бог да прости жената. Пълно безхаберие. Само печелбарство. Дано детето да има късмет. Мръсни сте.

129

Анонимен

преди 2 години

Прав е човека близък до жената напускаща физическото си тяло. Смърт няма. Човек не умира умира тялото то е тленно материя. Невежеството и духовното неразвитие на човека е най големият вирус.Човек може да умре физически и от настинка стига с тая измислена и наслоявана умишлено лъжа от сатаните управляващи света че еди кой си умрял от коронавирус.Ама смърт няма.Животът продължава на по високо ниво душата е щастлива и свободна вижда и чува. Всеки напуска земния живот когато си е избрала душата.

128

Анонимен

преди 2 години

Жената умряла те проверка ще правят! Само могат да крадат и лъжат по цял ден! А народа не може да си плати тока и храната. Оставка!

127

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах защо просто кирчо вече не е издал указ за задължителна ваксинация на всички лекари и сестри по болниците,джи пи та? Те работят на първа линия и са в опасност,задължително трябва да се ваксинират,след като прибират кинти за първа линия,за ваксинирани пациенти и т.н.

126

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 131Тест за ковид при спешен случай? Теста за ковида можеше да почака,а и видяхме вече какви ментета са въпросните тестове.

125

Да не бърза, току-що

преди 2 години

се обади Секретарка на св. Петър: Не я приема, липсвало й Кръщелното свидетелство, мислел да я връща, но не във Враца, дето Гарга не каца, мейби в Кнежа, или в Попово

124

НАВСЯКЪДЕ Е ТАКА!

преди 2 години

КАЛПАВИ ЗАКОНИ ...КАЛПАВИ ПРАВИЛА ...И ЗАТОВА , НИКОЙ НЕ ГИ СПАЗВА!--ВИЕ СИ РАБОТИТЕ , КАТО ПО "ТАТОВО ВРЕМЕ".....ЗАТОВА И РЕЗУЛТАТИТЕ СА ВИ ТАКИВА И ТОЧНО ЗА ТОВА И ДОКТОРИТЕ ВИ БЕГАТ У ЧУЖБИНА....!

123

Ами , така ще е ...

преди 2 години

ТАКИВА ЗАКОНИ И ПРАВИЛА , СЪЗДАВАТЕ У ТОВА НС-----КВО ШЕ ПРОВЕРЯВАТЕ И КАКВО ТОЛКОВА СЕ ЧУДИТЕ И НЕДОВОЛСТВАТЕ-----ЦЯЛАТА ТАЯ БЮРОКРАЦИЯ , Я СЪЗДАДОХА ОЩЕ ПО ВРЕМЕТО НА БКП/БСП И СДС , И ПРЕВЪРНАХА ЗДРАВНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ В ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА!--СЕГА ПРОСТО СЪРБАТЕ , КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПОПАРА НА БСП--ДА ВИ Е СЛАДКО.....

122

Анонимен

преди 2 години

Клипът е 53 секунди.Регистраторката е изкарала седяща количка,вкарала е болната и е направила тест за КОВИД.А кога се е рзболяла жената,откога има задух ние не знаем.Затова нека да не коментираме.Истината може и да е друга!

121

Мунчо

преди 2 години

Леле, цялата съдебна, изпълнителна, финансова, административна и политическа машини нанесоха съкрушителен удар върху една администраторка от регистрацията в болница.

120

Анонимен

преди 2 години

Трябва със закон да се забрани на всички доктори които работят в държавни болници да работят в частни кабинети!Щом са много кадърни да си стоят в частните кабинети,,всички сме свидетели как някои доктори взимат скоро гледах по 80000лв.заплати,а сградния фонд -0,храната не става и за прасета а я дават на болните.............кожодери....

119

Анонимен

преди 2 години

Всички знаем как ще завърши проверката!Ще принудят тази служителка която е била на рецепсията да напусне и сигурно вече се е махнала,а знаем че някой и е наредил.Съболезнования на семейството и каквото и да е няма да върнем тази млада жена.Всички закони са правени богатите да могат да излизат винаги прави.Това не е здравеопазване,а търговци на пари докторите търгуват с нашето здраве