15

Анонимен

преди 2 години

Този човек, Мангъра, Киро Брейка, Киро Скалата, Костадинов, Пасков и тн. Ще спасят България! Добре че има такива хора за да не сме съвсем без надежда.

14

Анонимен

преди 2 години

Пълен аматьор! Кога успя да проучиш действието на омикроня? От чуждите медии и аз мога да преписвам "научни" изводи. И никой няма имунитет срещу безотговорността, алчността и наглостта на здравеопазващите, особено пенсионерите.

13

м,да

преди 2 години

България и Румъния ще докажат безсмислието на сертификати и ГМО ваксини и локдауни!

12

Ламята

преди 2 години

Кефи ме как повтарят като папагали,всяка западна тенденция,така наречените професори и учени.И после се чудят ,защо народа им няма доверие.Кажат на запад,вируса е опасен,тук вадят чували,режат пейки,яко ще се мре.Обърнат палачинката,то май ще е сезонен грип и тук като ехо пригласят.Не е ли ви срам да сте *** без разум бре,професори такива

11

Анонимен

преди 2 години

Днес у нас изтича валидността на 93000 сертификата. Ваксаните са в паника как ще могат да се мотаят вече из моловете, току виж станали антиваксари.

10

Анонимен

преди 2 години

Естествена имунизация - хахахаха....поредния Мангър

9

Анонимен

преди 2 години

Веднага незабавно да се забранят всички ваксини и сертификати и тестове проклети да сте всички лекари дето несе наядоха за пари народен съд и линчуване на тия мутри неви искаме никакви ваксини и лекарства забрана за всички ваксини бог да ви накаже най скоро време дано да горите в ада проклети убийци

8

Анонимен

преди 2 години

Вместо сертификат локдаун и всичко ще си дойде на мястото. Децата като не са на у-ще, случаите намаляват.

7

Анонимен

преди 2 години

2020, когато затвориха България с 40 болни,и дръпнаха щепсъла на света,стана ясно, че ни предстои най-голямата противопоставяне, известно на човечеството. Измислената пландемия,още в момента на обявяването, събуди подозрителност у хората един към друг.Спомням си как хората се отдръпваха и се гледаха подозритепно, а да се чуе, че някой кашля, беше по-срамонто от това, да е пръднал на публично място.Сега,с нещото наречено ваксини, процесът на отчуждение се задълбочава.Да се следим и мразим-цел е!

6

Дора

преди 2 години

Вятърът на промяната се засилва и дано достигне сила, която да доведе до качествена промяна в ситуацията. Здравият разум лесно се разпознава - изказванията на такива хора не вкарват нормалния здравомислещ човек в когнитивен дисонанс. Обратното, ако някой ни говори нещо, което не изглежда логично, вероятно е външно мотивирано с добро заплащане.

5

Анализатор

преди 2 години

Професорите и имунолозите се сетили да се побарат. Аз пък си мислех, че ще въведат розови сертификати за депутатите.

4

Ямболски цървул

преди 2 години

Една приятелска прегръдка за имунолога от мен!

3

Анонимен

преди 2 години

Почнаха полека да обръщат палачинката, ама да видим кога ще я обърнат съвсем.

2

Анонимен

преди 2 години

Ако няма сертификат ваксинациите ще намалеят драстично. Това е целта, иначе за нищо друго нестава ..

1

Обективно

преди 2 години

Не мога да повярвам! ЕДИН НОРМАЛЕН ДОКТОР!!! СЪНУВАМ ЛИ???