35

Анонимен

преди 2 години

Сертифицирането е новият фашизъм и се лансира от новите фашисти. Целта е сегрегация на ваксинационен принцип. Ваксинираните чисти арийци, поздравляващи с вдигната ръка ваксинационната мафия. Нищо ново, така навремето наложиха Гейтс и windows. Това спря за дълги години развитието на операционните системи и чиповете, които трябваше да останат съвместими с i386. Сега се спря развитието на ваксините и наложи монополизация.

34

цане

преди 2 години

тоа професор е мръсен кумунист слуга на кремал дългата рака на нинова шафиор на самулет фигорант не мое така да се говори а требе сички да бъдат вапцинирани а тиа кои несе вапцинират да се уволняват като у гърциа

33

Анонимен

преди 2 години

Зеления сертихикат не гарантира нищо. Има индивиди които са си купили сертификатите това е повод за корупция. По 300 лева върви на черния пазар сертификата. Някои станаха милионери.

32

Анонимен

преди 2 години

Започва пълният разпад на кулата от карти, наречена пандемия! Не трябва да оставяме тези, които я изградиха да се измъкнат без тежки ефективни присъди!

31

анонимен

преди 2 години

На митинга в Милано Люк Монтание каза:" Моята надежда е в неваксинираните." Да каже това пред хиляди на площада и милиони пред тв.екраните дали е проява на злонамереност, или добронамереносг към човечеството? Все пак той е с нобелова награда за откриване вируса на спин , допринесе доста за освобождаването на българските медици от либийски затвор, неоснователно обвинени за заразяване деца със СПИН. Голям учен и голям алтруист.

30

Ч

преди 2 години

Омикронът дава имунитет и срещу по- тежкият Делта. Въпросът е, че ВСЕ ОЩЕ ИМА ДОСТА ДЕЛТА И НЕ МОЖЕШ ДА ИЗБЕРЕШ С КОЙ ТОЧНО ДА СЕ ЗАРАЗИШ. СМЪРТНОСТТА Е ОТ ДЕЛТАТА И ОТ ОТЛОЖЕНО ЛЕЧЕНИЕ. Познавам един, който отказваше антибиотик, щото така казвал Лангъров, и почина.

29

Анонимен

преди 2 години

Нищо лично, просто бизнес - това е зеления сертификат.

28

До 31

преди 2 години

Слагай направо по три. Ама едната - отзад. Че да не вземе страшния вИрОз омикрон да те атакува от към тила, тогава и Радка Аргирова няма да може да ти помогне...

27

До 29

преди 2 години

С маска работя вече 42 години и мога да те уверя, че ВЪРШАТ РАБОТА. НО ОТ ТЪНКИТЕ - ПО ДВЕ.

26

анонимен

преди 2 години

Не знам дали сертификатът е средство за тормоз , но със сигурност е средство за подчинение.

25

Мнение

преди 2 години

Ами видяха че повече няма какво да лъжат щото лъжите им станаха безбройни и сами се оплетоха в тях 7 няма измъкване..никой не им вярва и до месец два пландемията им е обречена на смърт!Просто няма как вечно да продължава тоз експеримент на ковидекстрементите!

24

Коментар

преди 2 години

Единствената цел на зеления фалшификат е тормоз и контролиране на хората и няма абсолютно никакъв медицински ефект и смисъл!Това всички мислещи хора го виждат и знаят още от началото!

23

Анонимен

преди 2 години

Да живее България!!!

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12 -"Днес у нас изтича валидността на 93000 сертификата. Ваксаните са в паника как ще могат да се мотаят вече из моловете, току виж станали антиваксари." - Не е точно така ,за тук си важат ,само за пътуване из Европата не важат вече :) .

21

Анонимен

преди 2 години

Радка кво мислипо въпроса?

20

Анонимен

преди 2 години

Всеки ще си получи природната ваксинация и горко на някой, отказали да се ваксинират предварително - смъртността си го показва ясно

19

Анонимен

преди 2 години

"България и Румъния ще докажат безсмислието на сертификати и ГМО ваксини и локдауни!" ********************** Така е, те вече ГО ДОКАЗАХА! ЧЕ без сертификати и ваксини имаме между 5 и 10 ПЪТИ по-голяма смъртност от тези с голям процент на ваксинация! И НЕ, разликата в здравеопазването НЕ Е 10 ПЪТИ....даже 2 в качеството пъти не е!!!

18

ами

преди 2 години

"За възрастни хора със сринат имунитет тази съпротива няма да е ефикасна като при млад и здрав човек" и затова точно ТЕ трябва да се подсилят с допълниотелно средство-ваксина,а оснаталите да се оставят да дишат спокойно,без тормоза,който се упражнява от близо година в световен мащаб и сами или с познанията на личният си лекар да преценят дали му е нужна или не допълнително средство за съпротива срещу вируса.

17

А, добър ден

преди 2 години

Сертификатът е средство за тормоз, излишен е...

16

Чистокръвни братя,

преди 2 години

не се отпускайте. Ковидфашистите са коварни - те душат жертвата каро питон, натягайки-охлабвайки-натягайки. Никой няма да е в безопасност докато не само фашистките сертификати бъдат отменени, но и въвелите ги хора не се изправят пред трибунал.