55

Анонимен

преди 2 години

Дискриминация! Новата жълта звезда

54

absurd

преди 2 години

Сега разбрахте ли всички защо трябва да бъдат избити богатите,защото богатството извращава умовете им и ги кара да се чувстват богове, тая обаче няма да стане

53

Aнонимен

преди 2 години

Сертификатът е средство на крими-короноводите за убийство+ранени, геноцид, фашизъм, диктатура, концлагери и нов сатанински световен ред

52

Анонимен

преди 2 години

Приключвайте с windows и се насочвайте към други операционни системи ,това е първата крачка да занулим един от главните ваксинатори

51

absurd

преди 2 години

Накрая ще ги избием всичките дето искат да ни ваксинират, без съд и присъда и всичко ще си дойде на мястото.Ще ги избием задължително до крак без никаква милост

50

Анонимен

преди 2 години

Зеленото цифрово удостоверение както е правилно да се казва на български е направено с цел да покаже дали някой е инжектиран с дадената субстанция. А дали в дадената субстанция има наночип това е друг въпрос. Разликата между наночип и микрочип е че едното се вижда с просто око а за другото трябва микроскоп. Не става въпрос за ваксинация нито за имунизацията и двете неща се ползват като повод да подлъже хората да се инжектират.

49

Анонимен

преди 2 години

От 53 и понеже сега ще се намери някой гласовит платен Кириак Стефчов да изреве тук се проповядват идеи против правителството на негово величество султана, в днешна версия против Мъск и Гейтс проблема не е в това че някой нямало да иде на мол и дискотека(което хич ме ме вълнува защото на едното не ходя въобще, а на другото четири пъти в годината), а в това, че с това раболепно поведение изпращате сигнал на политиците, че могат да си въвеждат каквито им душа сака тоталитарни простотии и така.

48

Анонимен

преди 2 години

За тормоз или не тая дискусия е малко излишна, както и позоваването на каквито и да е научни или други данни.Сертификата е налице готовите да се покланят на тая диктатура ми.шоци също както тия дето разправяха през турското робство че преклонена глава сабя не я сече са мнозинство и да си свикваме с апартейда и робството.

47

Анонимен

преди 2 години

Страховита глупост е този сертификат! Мисля че натискането за спазване на мерките щеше да е в пъти по ефективно от тази безмислица зеления сертификат.

46

Анонимен

преди 2 години

До Личен опит естествено, че е от ваксинираните. Рекорден брой заразени започнаха да се случват, когато въведоха сертификатите и ваксинираните започнаха свободно да разнасят заразата.

45

Анонимен

преди 2 години

Тоя петел Виктор Николаев как не му избоде очите не знам. Нали канеха гости и който е на различно мнение спореха с тях и им скачаха на бой. Смешникци.

44

Алекс

преди 2 години

Явно София трябва да заприлича на Отава в Канада,за да се премахне безмисления сертификат.

43

Анонимен

преди 2 години

Да не ходиш на ресторант е тормоз?

42

Анонимен

преди 2 години

Сертификатът не е, че " нямате херпес", а че сте имунизирани против херпес..Само дето РНКбъркочите не имунизират срещу така наречения Ковид 19.НАДЯВАМ СЕ, ЧЕ ПОНЕ СТЕ НАЯСНО какво означава ИМУНИЗИРАН.А СЕРТИФИКАТИТЕ само позволяват безпроблемно да разнасяш заразата в качеството си на притежаващ такъв.

41

Анонимен

преди 2 години

Това е ясно на всички и то още от 1.07.2021 г., когато ваведоха тази форма на геноцид.

40

Личен опит

преди 2 години

Даже вреден. Ваксинираните имат сертификат, при симптоми не се тестват, за да не ги затворят. И те, и контактните им се разхождат свободно и заразяват. Вече нямам никакви съмнения, че от тях плъзна последната вълна.

39

До 41

преди 2 години

Сертификатът не е, че " нямате херпес", а че сте имунизирани против херпес. Не е едно и също, не че съм за т.нар. ваксини, но примерът ти е грешен.

38

140 са готови

преди 2 години

имунизирани днес

37

Анонимен

преди 2 години

Нека илюстрираме абсурда на "зеления сертификат". Представете си да ви бъде издаден сертификат, че нямате херпес, който е валиден за един месец. Два дена след издаването на сертификата се заразявате с херпесвирус и имате развивате обичайните големи, лъскави червени хубавини около устата. Но всичко е ок, защото сте сертифицирани от държавен орган, че нямате херпес! Та ходите наляво - надясно, звучно, мокро и страстно целувате всичките си познати в устата. Но те са спокойни: вие имате кю ар код!

36

Ч

преди 2 години

ДОРИ ДВОЙНО ВАКСАНИ ГИ ЛЕКУВАТ И С АНТИБИОТИК, КОГАТО СЕ УСЛОЖНЯТ. А ТЕ СЕ УСЛОЖНЯВАТ. Но всеки сам си избира на кого да вярва. Успех!