103

До 113

преди 2 години

Ахаа, сега разбрах. Статистиката е лъжлива. Ок.А, има ли изобщо вирус или последните 2г всичко е огромна конспирация?Или има вирус, но ни лъжат, че е опасен? Ти си го изкарал като настинка и за това всички останали също така са го изкарали? Реално смъртните случаи не съществуват?Искаш ли да те заведа в интнзивното, с позитивните ковидни, да постоиш няколко часа?Хем ще ми докжеш, че всичко е една лъжа.

102

Aнонимен

преди 2 години

Интересно, че Днес вече спряха да блокират всеки дръзнал да каже истината какво се случва по света.

101

До 112

преди 2 години

Какво ще рече НЕекспериментален?

100

До 109

преди 2 години

Статистиката е едни написани числа, лъжлива е и непроверена. Освен това се прави от Неспециалисти за пари.

99

Aнонимен

преди 2 години

Абсолютно вярно, че България е печеливша с ниската си степен на ваксинация с експерименталния токсичен бъркоч тест за убиване, раняване и смърт

98

вай вай ваййй

преди 2 години

Въх......ни думайтьи!

97

Анонимен

преди 2 години

Аааа, щом новината е от БТВ или от НТВ най много вярвам,тия двете телевизии въобще не лъжат.

96

До 77

преди 2 години

Българският народ бил взел най мъдрия избор? Като не се е ваксинирал? Ти, верно ли?Хайде погледни статистиката за брой умрели на 10хкд човека и пак помисли какво си написал, ако можеш.

95

Алекс

преди 2 години

НЦЗПБ още не могат да различат Омикрон от Делта,но знаят че са починали от Омикрон.Тази Гломб е най-активна в пропагандата.

94

Aнонимен

преди 2 години

Измамата експеримента убиец ваксинаhttps://m.facebook/groups/2254225231324735/permalink/4834907929923106/Вече има и международна присъда за престъпления срещу човечеството и геноцид, в тази връзка е и световната революция Convoy Freedom срещу световния демонски елит

93

Анонимен

преди 2 години

И АЗ ПОЗНАВАМ ТАКЪВ - ОТКАЗВАШЕ ДА ВЗЕМА АНТИБИОТИЦИ И ПОЧИНА.--------Какво общо имат антибиотиците с вирусите, смотани хлороедци?

92

Брр

преди 2 години

Смъртен случай от Омикрон - само ПРИ МНОГО ЗАКЪСНАЛО ЛЕЧЕНИЕ ИЛИ НЕКАЧЕСТВЕНО ЛЕЧЕНИЕ. И АЗ ПОЗНАВАМ ТАКЪВ - ОТКАЗВАШЕ ДА ВЗЕМА АНТИБИОТИЦИ И ПОЧИНА.

91

Чудомир

преди 2 години

Не им се иска да свършва извънредното положение - то носи контрол от държавите, нито масовото насилствено ваксиниране - то носи пари и неизвестно още какво ... Така беше и с предишния "Делта" уж щеше да е лек, а си остана само по-заразен .... Посмятат, посмятат "умните" глави и изведнъж хората започват изненадващо да умират ... и така до следващия щам и бустер със старата експериментална ваксина... :-(

90

Анонимен

преди 2 години

Смърт за корумпираните *** психопати от днес бг, бг мама и всякакви други форуми и платформи, на които им плащат да ни занимават с глупости от сорта кой е умрял от ковид и кой не е!

89

Анонимен

преди 2 години

скоро ще си платите за всички фалшиви новини - ще си платите много сурово , с лихвите

88

Анонимен

преди 2 години

Само в България може да има "смъртен случай от Омикрон". Имам предвид в българска медия, съобщено от български професор. В друг случай, или пациентът е бил прекалено ваксиниран, или лекарския екип.

87

Анонимен

преди 2 години

Всички антиваксърски *** са 4-кратно набодени със спутник, тъй като са зелените човечета - фронтоваци в хибридната война. Много ценни кадри са при разпространяването на пропагандата и фалшивите новини. Познавам поне трима такива, които ми показаха техните документи.

86

Ясно

преди 2 години

До Анонимен 91 Правителството не дава повече щот кандидатите отивали сами!

85

Aнонимен

преди 2 години

Как да изолират вируса, като такъв не съществува и никога не е имало, аутопсиите забранени, има само може би, сигурно и др, предположения.

84

Анонимен

преди 2 години

Съдебен медик разследва ли смъртните случаи? Ако не е, що не е? Гломб лъже за пари. За МНОГО ПАРИ! Покажете транзакциите по банковата и сметка за последните две години!