203

стоян

преди 2 години

Днес във болницата във Враца се видя защо българите вече 30 години сме първи по смъртност.Цялата здравна система е корумпирана и за метене.Призовавам ако са останали нормални хора във Враца още утре да отидат и да запалят болницата.Време е за радикални действия.На здравният фашизъм трябва да се сложи край.

202

Анонимен

преди 2 години

of 208 ] "А за какво да им правят аутопсия, бе ***?" - За да разберат да разберат каква е причината за фаталния край и дали е било правилно лечението , грамотнико ! Иначе не е медицина ...

201

Анонимен

преди 2 години

Като нямат отопление и нормална грижа естествено че ще умрат ! Да влезеш в българска болница е равносилно на смъртна присъда.Не вярвайте какво ви показват от телевизора, въобще няма никаква грижа ,захвърлят ги накуп в една стая и ги мъчат на студ,до разболяват се и умират и ги пишат ковид .Важното е ковид паричките да вземе по програмата. Легално масово изтребление , доходно при това!

200

Анонимен

преди 2 години

А за какво да им правят аутопсия, бе ***?

199

Анонимен

преди 2 години

Смъртни случай има в болниците. Направена ли е аутопсия? С какви лекарства са прецакали хората.

198

бай ставри

преди 2 години

в близките 100 години, всички- ваксинирани и НЕваксинирани ще измрат, ако *** Ин, Бай Дън и Дзи Пин не решат да съкратят срока.

197

123

преди 2 години

Пълни глупости!

196

Анонимен

преди 2 години

До oz:"Да се ваксинираш в пика на епидемията е 100 % самоубийство...............по време на пика вирусът мутира най-бързо.............това всеки биолог го знае...............би трябвало и лекарите да го знаят!!!"===>Те го знаят и честните специалисти от цял свят, тези, които на са платени от фармафията, го казах вече много пъти.

195

Анонимен

преди 2 години

221 Като ти е скъпо не купуваш или ограничаваш потреблението. И защо замесваш ваксините?

194

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли колко ми дреме на шишарката колко са умрелите? Ако остана без доходи един месец не мога да си платя ни парно ни вода и ми е все тая от какво ще се разболея ако стоя на студ и мрак! Вървете по дявoлuтe!!!

193

Анонимен

преди 2 години

Да кажат от калво настъпват тези случаи от дихателна или от сърдечна недостатъчност

192

Анонимен

преди 2 години

Лесно са се отървали, поне не са гладували.

191

койчо

преди 2 години

КОЛКО са умрелите??Ако бяха само неваксани, със сигурност щяха да ни проглушат ушите, ама май не им изнася истината..........

190

Анонимен

преди 2 години

Уважаеми ваксъри,антиваксъри и чудещи се.Кога ще се сетите,че плащаме еднакво всички по високи цени на всичко което купуваме.И че темите за ваксините са начинът по който ни скарват и ни гледат сеира!

189

Анонимен

преди 2 години

Стига сте се карали за тези ваксини! Не се ли усещате,че така ви отвличат вниманието от другите проблеми-повишените цени например.Ваксини се предлагат-до ден днешен ваксинациите са доброволни.Аз съм лекар и никак не искам да има задължителна ваксинация.Така ще има хора които ще поискат фалшиви документи и после ще загазим и ние и те.А сега който иска-прави му се ваксина.Който не иска-не иска.Откровено казано ако има и по добри ваксини и лекарства против ковид би било по добре.

188

АНОНИМЕН

преди 2 години

Нищо ново под слънцето.Как при нас ще има повод за отпимизъм,след като сме царете на песимизъма.

187

Иван

преди 2 години

Написали тая статия - да пукнеш дано. Стига..... 5

186

Анонимен

преди 2 години

До язе да кажа ваксърите само истината говорят бе!! Как може да се съмняваш!!!

185

сто

преди 2 години

До ???? 207"Вярно ли е, че 50 % от ваксинираните ще умрат в близките 5-6 години??" . Не знам е вярно, но и откривателя на и-рнк ваксите, проф. Мълоун, иррази съмение и несъгласие с масовото ваксиниране с неодобрени вакси в резултат на което дори той беше обявен за антиваксър... Свещена простота!!

184

язе да кажа

преди 2 години

То и починали от ваксите има, ама не ви стиска да го признаете. При почти 27 хил. официално регистрирани в ЕС, в БГ няма нито един!!! Значи сме уцелили уникално добри пратки и партиди от ваксите. Или някой яко лъже...