65

Анонимен

преди 2 години

Кога ще започнат да издават касови бележки за потребителската такса? Защо нап не ги проверява дали имат и използват касови апарати?

64

Анонимен

преди 2 години

"Всъщност колко печелят джипитата на месец?"===>Ами доста.Моята лична лекарка преди повече от години, още когато потребителската такса беше 1 лв, беше купила на сина си скъпа спортна кола.

63

Анонимен

преди 2 години

Личните лекари трябва да получават пари само ако пациента се появи при тях и получи направление. Защо им се плаща месечно на пациент по списък а те се крият и не си вдигат телефона. А най кофти са фанатизираните джипита на тема вакса. Те трябва да се премахнат от системата.

62

Анонимен

преди 2 години

"Какъв е начинът да си получи човек обратно здравните осигуровки и да се откаже от услугите на касата? Има ли законен начин, или се водят подарени на държавата?";;;;;;;;Начинът е една голяма чаша студена вода и оплакване на арменския поп.

61

Ха и защо така

преди 2 години

Защото лекуват по телефона ли.

60

Има

преди 2 години

Има които искат , но има и които НЕ ИСКАТ НИЩО. Коментарите ви са глупави. Не обиждайте личните си лекари, защото всеки ден пред кабинета сте мнооого.

59

Кико

преди 2 години

Не наяли се! Така е като всичко ни е наред,болен на легло се ***! А Кирчо иска да бори корупцията, ахмак!

58

Анонимен

преди 2 години

Адвокатите на които броите не 3, а 3000 лв също не дават касови бележки.

57

Анонимен

преди 2 години

Здравната система е сбъркана плащам 250 лв здравни осигуровки всеки месец и получавам това което плащат тези с 30 лв здравни осигуровки на месец ами и аз искам да плащам 30лв на здравната каса а с останалите пари може да си сключа здр осигуряване към някоя затрах компания.Като всички ще получават едно и също да плащат едни и същи пари

56

Анонимен

преди 2 години

Вярно е къщи в нашето село забутано е около 10хиляди лева а ако е до София същият имот ще струва поне 50хиляди евро айде вече спрете да плюете по личните си лекари при които сте когато си пожелаете

55

Анонимен

преди 2 години

Така е тези изследвания се плащат щото не ги поема здравната каса а не защото личният Ви лекар иска да си плащате и ги плащате на лабораторията не на личния лекар Здравната система е сбъркана а ако не си вземеш направление от личния лекар в София си плащаш 80 лв на специалист това е де в София 80 лева в някой малък град може и 20 лева на специслист е има ли разлика има системата е сбъркана не се плаща за преглед т.е за дейност То и с имотите е така но никой не протестира

54

До 58

преди 2 години

Защо не се подпишеш сам ?

53

Анонимен

преди 2 години

Не ги е срам! Те си точат здравната каса и без посещения. Като имат 2 000 пациента си теглят по 2 000 лева от Здравната каса. Когато ги потърси пациент се крият като мишки. Ако някой ги потърси за направление увъртат - нямали сега, изчерпани били направленията. Като ги потърсят за направление за тест още по- зле. Казват няма да идвате до кабинета. Идете в някоя лаборатория. Мошеници!!! За печат на здравна книжка вземат над 10 лева само за един подпис. Изследванията си ги плащаме отделно.

52

?!

преди 2 години

какви 24 чсови дежурства? та те си "плащат" на частна спешна помощ, която поема случаите им след 8 часовия им работен ден. що за лични лекари са, след като не мога да разччитам на тях, а ще ходя в спешното или ще си плащам на частниците. елате моето джи-пи, да ви разкаже как се издава смъртен акт в събта или неделя.

51

Анонимен

преди 2 години

До 50 да така е а сега сметни колко ще плащаш ако не минеш при джипито По принцип посещение при лич лекар е около 50лв на запад но това го сметнете минус Значи ако нямаш направление плщаш 50 лв при специалист 30 лв за рентгенова снимка минимум 50лв за лаборатория /т.е до тук около 130 с/у29лв минимум /така че това е смисълът а иначе у нас е сбъркано

50

Анонимен

преди 2 години

8000 euro на месец за РИТНИТОПКОВЕЦ - а вие, роби на труда, работете, работете, работете ангария...превивайте гръб! Нагайката и камшикът ще плющят до сетния ви дъх!----- В "Ботев" явно наистина са развързали ударно кесията за пролетта и ще гонят място в Европа. Поне така говорят сумите, хвърлени по новото попълнение Мохамед Брахими. Пловдивчани са платили 120 000 лева трансферна сума на закъсалия Пирин за правата на дясното крило. Отделно са му разписали тлъста заплата от 8000 евро на месец. Има и бонуси.

49

Анонимен

преди 2 години

Всичко се увеличава таксата при джипитата е на мин заплата 290лв кога беше това не си спомням а отнодно касовите апарати поне на мен ми издават винаги касов бон имат ги отдавна и може да се провери при една проверка върху тези пари се дължи и данък за държавата няма проблем Напълно основателно искане но не е само за джипитата а за потр такса която се дължи и при посещение при специалист

48

Анонимен

преди 2 години

Да увеличат таксата ,когато им сложат касови апарати .

47

Копипасте

преди 2 години

Една от причините/много са/ е : Защото прeз 1999-2000г. зъбoлeкaр Илкo Ceмeрджиeв/тогава министър/ и лекар Стойчо Кaцaрoв /тoгaвa зaм.миниcтър!!/ въвeдoхa КACOВO ocигуритeлния мoдeл нa здрaвeoпaзвaнeтo,кoйтo cмeни рaбoтeщия ДAНЪЧНO ocигуритeлeн мoдeл!! Тoгaвa ce cъздaдe НЗOК,, oт кoятo сега ce тoчи и крaдe "зaкoннo"! А министър-председател беше Иван Костов!

46

Швед

преди 2 години

Потребителската такса за доктор в Швеция е 30 евро. 60 лв. Да си знаете.