90

лошо ми е

преди 2 години

до всички васкинирани и след това изкарали вируса : очаквате, че е невъзможно да се заразите ли ? както когато си набиете 1 *** Инфлувак пак не може да прикачите сезонен грип ли ? Малко мисъл да се приложи, моля... Аз също съм ваксиниран 2 пъти и се заразих януари, но го изкарах с едната настика, ако не си бях правил тест можеше и да не разбера, докато брат ми, когото заразих, неваксиниран, 4 дни не може да стане от леглото и след това с усложнения

89

МАНГЪРОВ Е ВЕЛИК!

преди 2 години

Благодарности към ИСТИНСКИЯТ лекар с 40год. стаж във Вирусологията доц. Мангъров.Много добре помня интервюто му през Март 2020год. Беше началото на ПЛАНдемията.Човекът го каза, всички тези мерки са безполезни. По-късно се оказа прав и за ваксините и Зелевият сертификат.

88

г-н Минчев

преди 2 години

И аз не вярвам в конспирации, но след като се набоцках с 2 игли + Бустер + Имам Зелен сертификат + носа постоянно маска, успях да се заразя. Явно тези мерки са безсмислени.

87

Малко Факти!

преди 2 години

Казахте, че този т.н. вирус ще изчезне след 3 седмици. ИЗЛЪГАХТЕ! Казахте, че маските ще са временни, ИЗЛЪГАХТЕ. Казахте, че няма да има затваряния, ИЗЛЪГАХТЕ. Казахте, че при ваксините са решението и при 70% набодени всичко свършва, ИЗЛЪГАХТЕ.И най-важното, казахте че НЯМА ДА ЗАКАЧАТЕ ДЕЦАТА НИ, ИЗЛЪГАХТЕ.

86

до ЕЛОН МЪСК

преди 2 години

г-н МЪСК, ,моля в най-скоро време да пуснете полети до Марс. Първо заселете КОВИДАРИТЕ, че тия полудяха.

85

Анонимен

преди 2 години

Така успиваха и канадците, като последно четох , че ако неваксиниран влезне в магазин го придружава санитарен инспектор, който следи да не се купува ниио друго освен храна и лекарства!!!!Накрая на тираджиите им писна и в момента има над 100 000 тира, които влизат в Отава , заедно със стотици хиляди гневни граждани, мед.сестри и работници, индианци и др.По пътищата ги посрещат като освободители!CONVOY YO OTTAWA 2022

84

Онаниращия

преди 2 години

е рядко интелигентно и безспорно много умно овчарско куче.От ония, дето като попаднат във вълчи капан си отгризват и трите крака и пак не могат да се освободят...

83

ЛЪЖЦИ!!!

преди 2 години

Ей, писна ми от вас Ковидарите. Няма ли да се събудите. Ето ви малко факти. Страни с над 70% ваксинирани + Супер зелен сертификат: Австрия, Белгия, Италия, Германия, Франция, Холандия, Малта, Испания, Канада. Някоя от тези страни върна ли се към Нормалният начин на живот ? Напротив, последваха нови затваряния и ограничения.

82

Анонимен

преди 2 години

Да, много интересно как за 2 години!!! няма никаква информация какво трябва да правиш, ако се разболееш. Няма! Седиш си вкъщи и чакаш да ти мине, или ако не ти мине лекарят ти изписва антибиотици профилактично и кортикостероиди безразборно...ами явно не действа това лечение. Явно ваксините също не действат, защото не създават имунитет. Толкова са ваксини, че трябваше да сменят дефиницията. Няма място за сравнение м/у тетанус ваксина и тези рнк разтвори.

81

Анонимен

преди 2 години

Алтернативнио онаниращия, като повтаряш опорките дали това ще промени фактите? Изядохте си хляба с наглите психоатаки. Въпреки това се намериха достатъчно хора със здрав разум да ви опонират на глупостите. Народопсихологията ни е такава пич, да не вярваме на зомбита като теб.

80

Анонимен

преди 2 години

Аз не вземам какво ли не, а още от баба си знам, че греяно вино с черен пипер трепа всички вируси. И до сега карам на такава ваксина без да се заразявам.

79

К'ви Конспираци

преди 2 години

Още в началото на пандемията се говореше за ЗЕлевата хартия и за ваксините. Всичко стана, както т.н. конспиратори говореха.

78

Ф.Филипов

преди 2 години

Не е така,дядка - в търсене на истината сме принудени да пробваме различни постижения, за разлика от вашите " научни " твърдения и,колкото и както и да ви звучи вече имаме по-добри резултати от бустеросването :)))

77

Анонимен

преди 2 години

Всички конспирации се оказаха истина: ваксината няма да е еднократна(колко е ваксина ...); сертификати; разделяне на обществотоЗащо нищо не се казва за протестите във Франция, в Брюксел за в Италия, за Конвоя в Канада и предстоящият голям протест там?!

76

Анонимен

преди 2 години

Медицината отдавна не действа .Има много болести които не се лекуват В медицината повече няма да им доверие и хората търсят различни неща и то с право .

75

Онаниращ алтернист

преди 2 години

Склонността да се вярва в конспиративни теории е гранично психиатрично състояние от групата на маниите и свързано със шизофpенията. Засегнатият може да е свръх интелигентен и начетен. В България обаче, значителния превес на убедените във всякакви глупости ("Никаква Пандемия няма, никакъв Вирус", "инжектират течности за контрол") идва да покаже че това не се отнася за масовия български селяндуp, който просто си е редко тъn, но някой му е казал че е "българите са най-интелигентните в света"

74

ЕЙСИ КРАВАЙ

преди 2 години

Аз също смятам,че Ковид не съществува. Странно как изнамериха толкова много ваксини за толкова кратко време. Виждам хора около себе си,които са ваксинирани,как се оплакват от смущения в сърдечната област,от импотентност,от нервни атаки. Аз няма да се ваксинирам. Вярвам в силният организъм,който ми е потомствен от майка и татко. Живеем в някакъв много явен конспиративен фашизъм. Хората ,които направиха тази фашистка диктатура все се крият зад някакви маски-политически,социални,културни.Няма Ковид

73

SWAN

преди 2 години

От това, че Конспирационната теория е грешна, не следва, че твоята теория е вярна!!! - С'фана ли ПрУфесоре - *** лизни още малко да увеличиш титлите, но ОТ МЕН да знаеш, че нито *** ще те направи по-умен, нито ще направи тези дето изкаш да излъжеш по-глупави -> Демек, остава ти само лизaнето :)))

72

Анонимен

преди 2 години

Значи който не вярва в добрите намерения на фарма корпорациите, въпреки че не веднъж са съдени и осъждани за злоупотреби и откровенни убийства, е конспиратор. Който обаче вярва в Дядо Коледа, феята на зъбките и същите тея фарма корпорации е нормален индивид. Аферим, машала. Логика.

71

Анонимен

преди 2 години

Управляващите мoшеници слабо се интересуват, че умират голям брой пенсионери. Важното е младите да се тормозят с мерки, ваксини и сертификати.