110

Анонимен

преди 2 години

адвокат Антъни Ренз: "Според данни от американската армия се наблюдава тройно повишение на случаите на онкология при боцнатите". Хайде добавяме и рак към лотарията на страничните ефекти. Ела, не бягай около късмета си! Чувстваш ли се късметлия? Само едно боооц. После още едно боооц, после бууустер боооц, после пак и пак и пак... докато не ти се падне късметче! За накъсметлийте има осигурен доживотен абонамент за лекарствено поддържане на имунната система. Само който нИ играй нИ пИчелИ!

109

Анонимен

преди 2 години

Омръзнаха приказки на такива "професори " , като този Гудев. Ковид било многолико заболяване, съдово заболяване. Кардиологът се произнася по вирусно заболяване като последна инстанция. Разбирач на ваксините, прави им анализ. Истинските лекари лекуват, не се занимават с протоколи, интервюта, обяснения, а действат професионално. Смешни "експерти".

108

Анонимен

преди 2 години

" В света - от Израел, от САЩ, от други страни има много прецизни наблюдения" - така е и резултатите никак не са цветущи, което не оправдава "тежки странични ефекти от ваксина не е наблюдавал". "Важно е системното наблюдение на големи групи ваксинирани пациенти" - таке е, и това се прави в 3тата клинична фаза на изпитание на препаратите, което реално се случва в момента с всичките опитни свинчета, излъгани да се набодат!!!

107

Анонимен

преди 2 години

Тоя верно ако е казал написаното по този начин явно има някакви сериозни проблеми или напълно целенасочено заблуждава. Започваме с "коронавирусът се е съчетал с изключително високата смъртност от сърдечно-съдови заболявания преди този период" - демек короната не е основната причина. "РНК ваксини не предизвикват тромботични усложнения" - лъжа! Има достатъчно доказтелства за обратното! "За да знаем точно какъв е процентът на усложненията" - демек ние нищо не знаем, ама продължаваме да лъжем

106

555

преди 2 години

Проф. Гудев, на вас ли да вярваме или на световноизвестния нобелист,микробиолог и вирусолог откривател на вируса на СПИН-Люк Монтание,който на митинг в Италия каза,че ваксините са отрова и е престъпление да се слагат на деца, или на личния лекар на Тръмп - д-р В. Зеленко , който в интервю пред италианската тв.Визионе каза, че ваксините са изкуствено създадено биологично оръжие за унищожение. Много са професорите и академиците от цял свят,които са на това мнение.Това конспиративни теории ли са ??

105

до 120

преди 2 години

По-точно и ясно няма как да се каже. Антиваксър = неквалифициран бедняк в 90% от случаите.

104

До 117

преди 2 години

Ти като пиеш белина, като по-безопасна според теб, недей да внушаваш и на нормалните хора да я пият!

103

Анонимен

преди 2 години

Пpocтият човек не може да различи истинските от фалшивите новини. Простият не вижда по-далече от носа си и нарича преуспелите с какви ли не епитети. А всъщност нещата са много простички. Във фиша със заплатата на всекиго пише в какво вярва и в какво- не. Това правило работи с 95% точност. Какъв е профилът на масовия антиваксър у нас? Шофьор, склададжия или продавач. Защо богатите са на 80% ваксинирани? И у нас, и по света. И така нататък. Вярвай си, ***, как ще оцелееш само ти. Смешка бедна.

102

Анонимен

преди 2 години

Не вярата в конспирации, а невежеството и неграмотността на хората. Такива са по-угодни на упрвляващия елит.

101

Анонимен

преди 2 години

Грудич, какво е "конспирация"? Не че нещо, но много хора изтъркаха от употреба тази дума, без идея да нямат какво значи. Като гледам - и ти толкоз си наясно със семантиката.

100

Анонимен

преди 2 години

То накрая ще се окаже, че Белината е по-ефективна и по-малко смъртоносна от ваксините :)

99

Анонимен

преди 2 години

НИЕ СМЕ НАУКАТА ХАХАХА. МНОГО СМЕ ВЕЛИКИ, МНОГО СМЕ ЕКСПЕРТИ, МНОГО ЗНАЕМЕ... ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ! АЙДЕ БЕЕЕЕ, РЕШЕТЕ ПРОБЛЕМА, ИЗМИСЛЕТЕ ЛЕКАРСТВО КАТО СТЕ УЧЕНИ БЕЕЕЕ??? МЕРКИТЕ ВИ НЕ РАБОТЯТ, НЕЕКАДЪРНИЦИ!

98

Анонимен

преди 2 години

грудев, конспирация ли е,ч е има сертификатна фашистка система при положение,ч е ваксините не осигуряват защита?

97

минувач

преди 2 години

За подобни изявления - трябва да се търси съдебна отговорност! Явни лъжи водещи зо заболявания и ссмърт! Който иска може да потърси резултатите от Нова Зеландия, намират се в интернет. Там на практика няма Ковид - изолирали са се напълно. Но се боцкат масово - и смъртността нараства пропорционално на боцкането! Тук го обясняват с Ковид - ама там няма как!

96

Анонимен

преди 2 години

"Двете масово прилагани РНК ваксини не предизвикват тромботични усложнения, посочи специалистът." - ЕЙ, ЛЪЖЕЦ, ПРОЧЕТИ ЛИСТОВКАТА НА ЯНСЕН БЕ! ТАМ ПИШАТ,ЧЕ ТРОМБОЗИТЕ СА 1:10 000 И АКО ИМАМЕ ПРОБЛЕМИ, ДА С Е ОБАДИМ!

95

Кунч000 Бустеров

преди 2 години

Оф, мили съграждани аз какво да кажа. След като си набивих всички възможни Факсини и Бустери, пак успях да се заразя.

94

ХОДЕТЕ СИ В ИЗРАЕЛ !

преди 2 години

Всички Ковидари, трябва да ги изселим в Израел, там вече започнаха 5 игла и така до заветните 1000.

93

Марсел Попов

преди 2 години

До Анонимен 109Защото си без бустер, Зайо! И не, не сме приключили с ваксинацията!

92

Анонимен

преди 2 години

Хората със сърдечни заболявания са най-застрашени от ковида , щото заради глynocmume , с които ни облъчвате непрекъснато , ги е страх да отидат до болница ! Освен това , с тоновете антибиотици , които ще влеят в тях , ще ги уморят за няколко часа , щото лекарите "спазвали протокола" !Резултата от измислените незнайно как и от кого "протоколи" и утвърдени пак така , е почти винаги фатален за пациента ! Това защо е така ,да обясниш г-н Гудев , дежурните ви глynocmu вече сме ги слушали ...

91

НАГЛЕЦ !

преди 2 години

Погледнете само този т.н. лекар, какво говори: "Двете масово прилагани РНК ваксини не предизвикват тромботични усложнения, посочи специалистът." Да и ние ти повярвахме.