50

Анонимен

преди 2 години

На поставена доза какъв държавен грант взимат докторите 10 или 20 лева? Въпреки това пак има много доблестни лекари, които не се блазнят от грантовете и казват истината за бъркочите.

49

СС

преди 2 години

Лекаря в повечето случай (ако не е много некадърен) знае какво ви има и с кое лекарство ще се оправите но не ви го изписва а изписва 3 4 дето няма ви оправят веднага така да се влачите полуболни и накрая ако не ви е минало ви го изписва и се оправяте. Обаче вие пълните ли гушата на фарма мафията да. Докторите лапат ли бонуси от тях да. Вие тъпчете ли се с лекарства които помагат за едно и уреждат 3 други неща да. Е това конспирация ли е че ви искат винаги болни за да си плащате лекарствата

48

НЕДОСЕГАЕМИТЕ

преди 2 години

Главореза Юлиян Борисов Георгиев от Перник е недосегаем защото е близък до Главният Прокурор Иван Гешев!

47

Анонимен

преди 2 години

Ми вие ваксинацията я обърнахте в рекламна, пропагандна кампания. Как да не се усъмни човек?

46

Анонимен

преди 2 години

В България ще продължи геноцида над пенсионерите и ще има още много такива умрели с ковид или с ваксини. Умишлено не се вземат мерки да се ваксинират уязвимите групи, а същевременно твърдят, че ваксините помагат... Слепи ли са управляващите, че ежедневно 95%от жертвите са пенсионери? Или да намерят начин да ги предпазят или веднага да махат безполезните си мерки и безсмислени сертификати. Десетки хиляди се заразиха след заповедта за кафявия сертификат... Това ли беше целта му?

45

Садиста Гешев

преди 2 години

Гешев е превърнал прокуратурата буквално в ИНКВИЗИЦИЯ!

44

ФАШИЗЪМ

преди 2 години

Иван Гешев е поръчал изтезания и убийства срещу неудобни! Прокуратурата му е зомбиране здраво, явно с пачки!

43

Ай, майкоооо!

преди 2 години

Отивам при личната с тежък ларингит, тя ми предписва хомеопатия. Ларингита слезе в бронхит, хайде в болницата да ми дупчат дупето с антибиотик. После се чудете що бият лекарите.

42

Анонимен

преди 2 години

Конспирационните теории спират да бъдат теории, когато се потвърдят. А за съжаление все повече се потвърдиха и сега не са вече теории а истински конспирации. На конспираторите трябва да се търси съдебна отговорност за причинените щети на здравето на хората и икономиката на страната!

41

СЗО = Дракула

преди 2 години

По времето на Влад Цепеш известен като Дракула, обявява че е много загрижен за всички болни и сакати в цяла Влахия събира ги казва че ще ги нахрани и че им е осигурил най добрите лекари да им помогне. Събира ги в огромна зала слага им трапеза и докато се хранят ги заключват и им теглят клечката. Няма място за болни и сакати в неговото царство. Та дали СЗО не е = на Дракула???

40

Анонимен

преди 2 години

До РНК бъркочитеТака е все едно да наречеш създърма, пастърма.

39

Анонимен

преди 2 години

Като вляза в кабинета на личната лекарка и гледам календара на стената на една фарма фирма, химикалката и тефтера и те на тази фирма и оп антибиотика дето ми го предписва на тази фирма еййй как така се чудя?

38

Замислен

преди 2 години

Вярата в конспирации е следствие. Следствие на шаманите, които ни "лекуват". Има някаква причина българското медицинско образование да не се признава в белите държави. За щатите знам само, че ти трябват около 9 години да придобиеш лекарски права, макар да си неврохирург от България.

37

РНК бъркочите

преди 2 години

не са ваксини.Не отговарят на основни критерии, за да бъдат наречени така.

36

Айде пак

преди 2 години

Каквото кажат сутринта кунчовци,витановци,професорки с вид на извънземни е истина.Всичко друго е конспирации!Платените по.мияри,които са нон-стоп при мисирките от телевизиите донасят истината,а хора като Люк Монтание и други светила са конспиратори,така ли?

35

Анонимен

преди 2 години

Защо няма системно наблюдение на ваксинираните със сърдечно-съдови проблеми? Те са най-уязвими от вируса, но и от страничните ефекти на ваксините. Как при липса на събрана фактология и конкретни анализи, продължават да агитират болни хора да се ваксинират с нещо, което е в изпитателен период? Защо в ежедневната статистика не се включат и този показател? Да не се окаже, че жертви на ваксините са точно възрастните хора с хронични заболявания?

34

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите първо ни игнорираха, после ни се смяха, колко сме глупави, че не сме ваксинирани, след това започнаха да се борят срещу неваксинираните създавайки им всякакви неудобства вкараха и ЗС, накрая обаче истината ще победи и ваксърите.

33

Анонимен

преди 2 години

Ненормалник, никой не пие белина, това е няква измишльотина на писачите, за толкова *** ли ни мислите А .

32

Анонимен

преди 2 години

Проф. Гудев, Вие можете ли да гарантирате 100% ефективността на ваксината, създаване на имунен отговор и липса на усложнение при поставянето и на сърдечно болни пациенти? И наемате ли се да поемете отговорност, при проява на странични ефекти? Защото иначе само си говорим и правим реклама на определени фирми.

31

Име

преди 2 години

До анонимен 9, при него е от страничните ефекти. Не му се връзвайте.