40

Лекарства за нос

преди 2 години

па то от самото начало е ясно че имунния отговор на организма е "смъртоносното оръжие" на ковид. остава въпроса защо влачат от 10 кладенци вода а не лекуват симптомите с имуносупресия, като при трансплантация.

39

Анонимен

преди 2 години

Ракията е имуносупресор.

38

Анонимен

преди 2 години

Черния клей е имуностимулатор.

37

Анонимен

преди 2 години

Черния бъз е имуностимулатор.

36

Анонимен

преди 2 години

Меда е имуностимулатор.

35

Анонимен

преди 2 години

Ракията не е имуностимулатор ,а точно обратното.Чесъна е имуностимулатор.

34

Анонимен

преди 2 години

Ваксините не са имуносТимулатори, а СИМУЛАТОРИ на болестта. По никакъв начин не може да става сравнение с имуностимулатори , които ги пиете с шепи и без рецепта

33

Анонимен

преди 2 години

При ковид не се вземат имунистимулатори. А при тежките форми се дават кортикостероиди, които даже са потискащи имунитета. И спасяват животи. При ковид, особено при по-младите се наблюдава хиперинфламаторен синдром и имостимулаторите са последното нещо, което ти трябва. Може до смърт да доведат.

32

Диян

преди 2 години

Точно така, за сметка на това пийте антибиотици, желателно е поне три, а за най-сигурно нека са 7-8, и задължително се ваксинирайте, нищо че предварителните данни говорят, че срещу омикрон ваксините вероятно усилват инфекцията (т.нар. ADE - Antiobdy-Dependent enhancement). Това е, ако не броим страничните ефекти, които според някои изследвания вече са отнели милиони животи (напр. проф. Kuhbandner в Германия, проф. Fenton и др. в UK и т.н.).

31

Пижо и Пенда

преди 2 години

До ПорЦелан: И жена ми беше като теб. Не можеше да си вдигне гащите няколко дни докато хване от къде извира кафвият водопад. Според нея причината е че в тях има една гъба Спиролина, която е причината за белята. На мен нищо ми нямаше от тях. даже си мисля че ми засилиха метаболизма и ми се ядеше денонощно.

30

Анонимен

преди 2 години

Имуностимулаторите изобщо не са безопасно нещо. Преди ковид лекари са ме спирали да не купувам и пия такива, сега ги препоръчват като бонбони все едно са. Даже за кучето, като казах на вета да ми даде някакви, направо ме навика. С тях шега не бивало и не се пият ей така, защото могат да отключат много "хубави", намиращи се в организма неща. Та, по-скоро е прав тоя имунолог.

29

Анонимен

преди 2 години

За кои имуностимулатори става въпрос? Не са написали поне 1-2 за да знаем кои точно.

28

Анонимен

преди 2 години

"повечето пациенти с COVID-19, които постъпват в болници, не са ваксинирани" - Това е само в България. В страни с висока ваксинация е точно обратното. Болниците им са пълни предимно с ваксинирани.

27

Анонимен

преди 2 години

Ракията имуностимулатор ли е?

26

ПорЦелан

преди 2 години

Личната лекарка ми предписа такива докато боледувах от Ковид. Такова разстройство не бях имал. След като ги спрях всичко престана и започнах да се оправям.

25

Е няма ли най-сетне

преди 2 години

да се създаде стандартизиран протокол за лечение на ковид??? Писна ми да слушам и чета - пий това, не пий онова... И след 2 дни се появяват нови, напълно противоположни съвети. Какво значи "имунолог смята"? Ами ако сметките му не излязат? И ако въобще не е ясно как да се лекуваме от ковид, журналята да спрат да публикуват жълти новини за "лечение" от ковид! Къде са личните лекари в цялата схема? За ваксините няма какво да коментирам...

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"процента на ваксаните е колкото този на приетите от тях в болница"А за умрелите що не кажеш?

23

Триете

преди 2 години

*** да повторя:РНКбъркочите не са ваксини.Не отговарят на основни критерии, за да бъдат наречени така.

22

Император Антивакс I

преди 2 години

РНК ваксините са си чиста проба имуностимулант. В медицината няма ваксина която трябва да се бие през три месеца

21

Анонимен

преди 2 години

Тези специалисти съвсем се объркаха в собствените си лъжи. Един път от РЗИ казват пийте имуностимуланти, после не пийте. То си е до организъм, може да помогнат, може и да навредят, обаче така само обърквате хората.