20

Интересно

преди 2 години

Във Великобритания синът ми започна да боледува много често. Говорих с ЛЛ и попитах за имуностимулатори. ЛЛ сподели, че не изписват повече от 10 години, тъй като има научни изследвания, които не намират никакъв ефект на подобни препарати. Прибрах се и проверих по научните публикации и се оказа напълно права. Напълно се отрича, че подобни препарати имат каквото и да е влияния върху организма(ито положително, нито отрицателно). Оказва се, че си двате парите за НИЩО. Пробиотиците са същата история!

19

Анонимен

преди 2 години

A личните изписван авирон и изопринозин.А разберете се накрая,че съвсем сами ще се лекуваме вече.

18

dakotabg

преди 2 години

Три пъти прочетох и пак не можа,да ме убеди!Нема а се ваксинирам!

17

Анонимен

преди 2 години

Личните лекари изписват витамини и минерали. Изписват и антибиотици, превантивно, защото, като попаднеш под карантина, достъпът ти до лекар и аптека е силно ограничен. Всички, които вият срещу антибиотиците, не отчитат реалността. Повечето отговорни лични лекари се справят отлично със "страшния" грип. Както и заболелите, запазили здрав разсъдък и самообладание, въпреки нечовешката пропаганда.

16

Анонимен

преди 2 години

Ае тоа па сега обратното на другите,побъркахте народа,всеки различна информация пуска не знаеш кво да взимаш и кво да не взимаш,ай сиктир.

15

Анонимен

преди 2 години

моят съпруг е с аневризма, пита 3 *** лекари , преди да се ваксинира, 1 ят неврохирург, каза да не се боцка, 2 ят каза, може, но след септември, 3 ят само беше твърд с ДА то

14

Анонимен

преди 2 години

Лекарите напомнят, че повечето пациенти с COVID-19, които постъпват в болници, не са ваксинирани - нормално, при малко ваксани, но като погледните данните, ще ви стане ясно, че процента на ваксаните е колкото този на приетите от тях в болница, следователно от ваксата файда ьок

13

Анонимен

преди 2 години

Е да ама това личните лекари не го знаят и изписват такива лекарства на килограм + антибиотици. Така, че вземете обучете ги или им дайте протокол , по който да лекуват, че е пълен хаос!

12

Трезвеник

преди 2 години

Няма. Ще пием само вакса, белина и новите одобрени бъркочи на фармамафията

11

Анонимен

преди 2 години

имуномодулиращи или имуностимулиращи, че има разлика която Полнер не прави или пък пишещите са се убозили

10

Анонимен

преди 2 години

Пийте белина.

9

Анонимен

преди 2 години

Значи не се боцкайте с имуностимулаторите, защото се видя че ваксини не са.

8

АнонимеН

преди 2 години

ТОЧНО ВИРУСИТЕ МОЖЕ ДА ПРЕДИЗВИКАТ ЦИТОКЛИНОВА БУРЯ! ТАЯ ДА ПРОЧЕТЕ КАКТО ЗНАЧИ ЦИТОКЛИНОВА БУРЯ И ОТ КАКВО СЕ ПРИЧИНЯВА! КОЛКОТО Е ПО-СИЛННА ИМУННАТА СИСТЕМА ТОЛКОВА ПО-БЪРЗО И ЛЕСНО ЩЕ СЕ СПРАВИ С КОВИД! ЛЕКАРСКОТО МНЕНИЕ НА ТАЯ Е ПОЧТИ КРЪГЛА 0

7

Пророк Антиваксарий

преди 2 години

Вечни адски мъки за слугите на дяволските инжекции!

6

АнонимеН

преди 2 години

АБСОЛЮТНА ИДЕ-ОТКА! САМО НАЙ-СЛАБИТЕ ЛЕКАРИ ПРЕПОРЪЧВАТ ВАКСИНА СРЕЩУ СУПЕР МУТИРАЩ ВИРУС!! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИМУНОСТИМУЛАТНИ ПИЕТЕ ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ПРИ КОВИД!АЗ СЪМ ПИЛ ЧАЙ ОТ ЕХИНАЦЕЯ И КОТЕШКА СТЪПКА ПРИ КОВИД И ТОВА ПОМОГНА!

5

Урсула

преди 2 години

Ами да, ние така се стараем да ви намалим, а вие имуностимулатори ще ми пиете! Я лягайте там да боледувате и си пийте антибиотиците! Има план да се изпълнява!

4

Обективно

преди 2 години

НЕ ВСИЧКИ ИМУНОСТИМУЛАТОРИ СА ВРЕДНИ. АЗ ЛИЧНО СЕ ИЗЛЕКУВАХ ТОЧНО С ТЯХНА ПОМОЩ. ВРЕДНИ СА САМО ТИЯ, КОИТО УВЕЛИЧАВАТ ИНТЕРЛЕВКИН 6.

3

Анонимен

преди 2 години

Скапан вирус, вече втори приятел го повтаря след тежко изкарване миналата година и пневмония.

2

Ваксините

преди 2 години

срещу ОРЗ са практически безполезни.За справка дългогодишния експириънс който имаме с противогрипните такива.Нито грипа е изчезнал, нито ваксините срещу него са станали по-ефективни.Да се очакват някакви позитивни резултати от ваксинацията срещу Ковид 19 е проява на глупост в най-чистата и форма

1

Анонимен

преди 2 години

Тая е открила топлата вода,ама въпреки всичко не Забравя да убеждава людете да се ваксинират с "вълшебната" течност от която няма почти никаква полза!