44

Анонимен

преди 2 години

Читалца ли да правим, Христо? Дай мед за скоби и ни покажи как да сваляме ракетите с читалца.

43

Нина

преди 2 години

Бездомниците най- обичат да дават акъл.Разкарай се бе негодник, разкарай се бееее!

42

Anonimen

преди 2 години

Бе да се защитим, *** како, *** кат останааме сал индианци и ердоганци, к'ва армия, к'ви 5 лв. И да, с постройките на Доган какво се случва?

41

Мишо

преди 2 години

Христо забрави къде е двореца на Доган след като влезе в двореца Парламент! Христо, ходи събаряй незаконни сгради в Отманли, че другите ги е страх, отказаха се. Общината определи сградите за събаряне, пари се отделиха но о чудо никой не се наема да събаря, защо ли?!!!!?Христо в тебе ни е надеждата, въздухар! Добре, че е Иван Костов да ви спонсорира!

40

Равнопосавеност

преди 2 години

Впрочем - някой питал ли ни е искаме ли да сме в НАТО? Слави проглуши ушите на хората с някакъв според мен не много съществен референдум, а за НАТО защо нямаше референдум? Това не е ли достатъчно важен за всеки един българин въпрос? Аз не желая съюз който изисква да ни отслаби армията и да ни поставя ненужно в рискова ситуация за чужди интереси. Съюз който изисква да си плащаме по 2% от бюджета, като рекет за да купуваме въоръжение, но само от когото трябва.

39

Анонимен

преди 2 години

Щом др Хр. Иванов казва, така трябва да бъде!

38

Случаен минувач

преди 2 години

Бойкикев е юрист по образование, но е правна нула.

37

Равнопосавеност

преди 2 години

До 48 - аз комплекси нямам. Просто през последните дни всевъзможни мижитурки се надпреварват да демонстрират лоялност към САЩ в този провокиран от тях конфликт и съм малко чувствителен към темата. Да не би някой от тях да отидат да се бият? Вярваш ли го? Ще пратят млади хора принудени да идат заради мизерията в която живеят да измират за кефа на дърти, а често пъти и бездетни изкудфелници с мания за величие които не могат да понесат, че скоро няма да ръководят парада.

36

Анонимен

преди 2 години

Ако говориш за самоотбрана, тогава да. Ако говориш да пращаме войските си да *** на чужда територия за чужди интереси, тогава твърдо не.

35

И ти ли, Бруте?

преди 2 години

И децата знаят, че USA ни разоръжиха и превърнаха от най-силната в най-безпомощната армия на Балканите за да сме зависими от тях. Сега ни карат да купуваме рисунки на самолети и да им строим летища за да могат да ни използуват като непотопяем самолетоносач. Този знае прекрасно тия елементарни иширети, но се крие зад големите слова за "инвестициите" в БГ-та армия. Поне не ни залъгвай, не сме толкова прости за каквито ни мислиш. Защо Турция купи С-400? Това атрофиралият ти акъл не може да обясни.

34

АХ!

преди 2 години

В това няма нищо страшно!!!!! Ти само свали гащичките:-) Този човек е садист с чувство за хумор.

33

Анонимен

преди 2 години

Силно се надявах след съкрушителната загуба на изборите най-накрая Квазимодо да се потули някъде и да спре да тормози хората с постоянното си присъствие но уви.

32

Анонимен

преди 2 години

Ми инвестирайте бе. Инвестирайте в морал, родолюбие, чест. Джелезата сами не стрелят. Видехме ги иракчаните как бягат кат пилци щото нямаха най важното за един войник - БОЕН ДУХ. Едно е да плащаш рекет, друго е да имаш войска.

31

Равнопосавеност

преди 2 години

И от кого трябва да ни пази НАТО? Аз застрашен от нищо освен от продажни политици и *** не се чувствам. НАТО от тях не може да ни опази! Когато нещата не вървят и винаги се търси външен враг дето го няма. На мен ми е проблем, че има инфлация, че тока и газта поскъпват, че населението на страната от както дойде псевдодемокрацията намалява с темпове с които и по време на робството не е намалявало - от това може ли НАТО да ни опази? НАТО ще разстреля ли виновните за това?

30

Рускините са топ..

преди 2 години

Бойкикев щял да се брани от тях.. Луд човек

29

ОТРЕПКА!

преди 2 години

Рано или късно трябва да кажем на българското общество, че --- е продадено. Не, Христо, продаденият си ти. Нас ще ни пазят не чужди формирования, а българската армия. Колкото ни опази, толкова. А ти ---- you are simply dismissed, SOB! Period!

28

баба мара

преди 2 години

не съм съгласна с една дума на този чиляк и на следващите избори ще види що е тонац сигурност

27

Равнопосавеност

преди 2 години

До 39 - а ти защо не си при Бай Дън да те дъни демократично за центове с 30 минутни почивки за да може да му почистваш ***, посудата да му подменяш памперса?

26

Карандаш

преди 2 години

Този капитан на лодка е флагман на филантропите.

25

Анонимен

преди 2 години

Сега не разбрахме, Христо Иванов в оставка ли е или тихомълком я е оттеглил.
Някой знае ли ?
Защото той и Боби Михайлов към година и нещо бе в оставка, а после се оказа, че било грешка.