84

Краси

преди 2 години

ДБ взеха да говорят като червените от преди 45 години

83

Галин

преди 2 години

Христо Иванов и ДБ са абсолютно неподготвени да защитават националните интереси на България.

82

Петър

преди 2 години

Христо Иванов по случайност е в парламента, то си му личи и от изказванията ...

81

Военното

преди 2 години

Ей, ***. Стига сте мислили със задниците си и за задниците си само. Помислете и за тоя дето са ви избрали-хората. Тия хора на 90% са русофили и мразят и ненавиждат господарите Ви от САЩ. Тия хора не им пука за Украйна и планираната от Краварите война, в която искат да ни набутат.Българина иска хляб, евтин ток, евтин бензин, да има работа и сигурност. На българина му е през оная работа за НАТО, Европейския съюз и прочие тъпотии.

80

Асен

преди 2 години

Този *** ще вземе да ни вкара във война само с глупавите си приказки

79

Адам

преди 2 години

Ех всезнайкото - и от правосъдие, и от въздух, и от отбрана, и от външна, абе от всичко разбира той!

78

Красен

преди 2 години

Изобщо не се чувствам сигурен с управляващи като Асен Лявото Василев, Христо Иванов Прокопиев, *** Нинова и подобни псевдо-политици!

77

Анонимен

преди 2 години

Този *** да се моли да не започва война, защото след нея ще дойде ред за Народен съд 2.0!

76

Анонимен

преди 2 години

Още един натовец,ехо я обясни че ние сме наивни ,кой дава газ НАТО или Русия )

75

Анонимен

преди 2 години

Нашествието на новите калинки продължава...

74

Анонимен

преди 2 години

Предател

73

Анонимен

преди 2 години

100, не си ли се замислял, че джудже ти е маааалкото мозъче???

72

Анонимен

преди 2 години

Да сме готови за отбрана в много по-висока степен? От кого? Като гледам как безцеремонно ни се навират някакви испанци плюс французи плюс петте бази на американците и като се знае, че за всички тях ще плащаме ние, а те ще правят всичко възможно, за да отнесем боя от руснаците, явно трябва да се отбраняваме от гадното НАТО.

71

Анонимен

преди 2 години

Ристо, какво стана със съдебната реформа? Май я забравихте?

70

Анонимен

преди 2 години

Да воюват, се мий тая. Ако *** повикатз директо си отивам у затвотя и 2-3-4 ходини там щемсинизкарм. Тамън портфолионцето че нажъбне, хиииихииииииии. После ще напиша и емоар, за репресиите срещо мене.

69

българина

преди 2 години

абе н, стига лъга, други натовски не можеш да разположиш, защото сегашните не са натовски а американски, пише го на табелите на входа на окупационната сила.

68

Хайде Пинокио !

преди 2 години

Нахлупвай каската и заедно с Илиянчо Василев. Мони Паси. Е. Поптодорова. Дими Гяура. Ивко Инджев и всички останали от Атлантическия клуб. Тези от Америка срещу България и Ци....ия хелзински комитет, заминавайте за Източния фронт да се биете с Русия. Нищо че не сте пипали автомат през живота си. Няма страшно, ако имате късмет да оцелеете, най много в следващите 30, 40 години да цепите дърва в тайгата на Сибир при минус 78 C !

67

Анонимен

преди 2 години

Чакам с тези изявления поредната национална катастрофа! За каква отбрана бленува господинът, когато нямаме вече и армия! Не е необходимо да ни нападат, ние падаме само ако кихнат срещу нас и веднага Ковид и ос ра нигащи!

66

Анонимен

преди 2 години

Чакам с тези изявления поредната национална катастрофа! За каква отбрана бленува господинът, когато нямаме вече и армия! Не е необходимо да ни нападат, ние падаме само ако кихнат срещу нас и веднага Ковид и *** нигащи!

65

Анонимен

преди 2 години

Ристьо, имахме 450 общо 470 самолета заедно с учебните! Сума на самолетите от Турция и Гърция заедно, ТОГАВА! Танковете ни бяха над 3200 и даже ракети имахме, които ги нарязахме, за да влезем в НАТО, Полша, Чехия, Унгария и другите не го направиха. Имат си МИГове модернизирани със съвременна техника аНеГолГъз! За каква отбрана бълнуваш скъпи? Можеш ли да пресметнеш с адвокатското си образование колко пари НАРЯЗАХМЕ? От такива като теб АКЦИОНИСТИ сме на тоз хал!