64

Анонимен

преди 2 години

Искам да го видя Бойкикиев с военна униформа и пушка, или по-скоро с лопата като трудовак, така си го преставям тоя клоун.

63

натовски наивник

преди 2 години

кво ще инвестираш нали 6 самолета на чертеж платихме и от нас нищо не зависи ние сме девета дупка н акавала а се моли да не става патакламата -щот няма д а има кой д а ни защити

62

Анонимен

преди 2 години

Тоя дали е ходил войник, ако да-да заминава на фронта....

61

Анонимен

преди 2 години

От кого ще се отбраняваш бре, ***...От извънземните ли?

60

Анонимен

преди 2 години

Тоя мyрмел къде се тика пак в А група!? Видяхме го и в защита и в нападение на плажа в Росенец- такова бутане с шкембета беше, че да си умреш от смЕх!

59

Анонимен

преди 2 години

Сега не разбрахме, Христо Иванов в оставка ли е или тихомълком я е оттеглил. Някой знае ли? Защото той и Боби Михайлов към година и нещо бе в оставка, а после се оказа, че било грешка.

58

Анонимен

преди 2 години

Сега Бил Гейтс ще активира всички чипове на ваксинирате и ще ги изпрати на границата. Спокоен съм че ще ме пазят на НАТО киборгите.

57

Анонимен

преди 2 години

Тоя па...я бегай бе...мисля да седим с пуканки на дивана па ти се подготвяй.

56

Анонимен

преди 2 години

и да си си сменил името Бойкикиев все си тоя , с който е на власт с тоя соросодид долен

55

sa

преди 2 години

Представете си Христо Иванов в окопите с калашник срещу руснаците

54

ТИ ДА ВИДИШ

преди 2 години

Доброволци се стягат усилено за фронта... Пасито боядисва трабанта в цвят каки, Ал.Йо подготвя специални санкции лично за Путин и се бръсне с брадва, синоптичката на ЧEXЛЬ0 шие байрака, жълтопаветчици оформят пърформанси и събират провизии .... абе на война отиват!!!

53

Боко

преди 2 години

Чудно тва ново правителство. Инфлация, бедност, режим на тока, цензура в медията, международни военни конфликти... ще плачете за Боко.

52

Анонимен

преди 2 години

Няма да водим война ние.Без армия война не се води.Ще храним чужди войски то се е видяло.От нас и нищо не очакват,освен баня и тоалетна да им осигурим и по някой теляк.

51

69

преди 2 години

Чудиш се кой ще ни нападне ли, май не си чел история, само да стане патакламата и Турците и Гърците и Сърбите и Румънците, всички ще искат да ни затрият. След като дадохме територия при Костов да обстрелват сърбите, те само чакат повод да ни го върнат. Ердоган неведнъж в последните две години каза, че си иска османските територии на Балканите... така че прочети, помисли и пак задавай глупави въпроси...

50

Анонимен

преди 2 години

Как сладко говори само а?Да инвестираме!В множествено число от общите нашите пари а?Ицо е хитрец и знае,че от война най-много се краде!Той обаче няма да иде на феонта,а ще е от ивеститорите и ще бръмчи на %.Обаче ако му наденат униформата и го пратят там в калта и мизерията ще се оака на мига тоя мишок!

49

Анонимен

преди 2 години

Късно е да се инвестира,когато горивото запалене на пожар е излято и се чака повод за клечката.И все пак има една възможност.Всички като тоя Ицо политици, дето не са служили да ги пратим на първа линия в окопите,за да добият бойно кръщение!Чак тогава мога да се доверя за решения,дали да се инвестира и какво да се прави.Голи приказки на лаици от трибуна,без да са стъпили на терен не ми се слушат!

48

пх

преди 2 години

Армия, въоръжение, служби за сигурност, разузнаване, се градят Десетилетия, а могат да да бъдат разрушени за някалко години! Късно е, чадо! Нямаме нито икономика, нито промишленост, нито специалисти, за пари да не говорим! То и "патриотизма ни" вече е с "изтекъл срок", особено сред 30-40 годишните, за хлапетиите да не говорим!

47

Анонимен

преди 2 години

Каква отбрана, или неутралитет или .. с абсолютно никой не можем да се преборим.

46

Анонимен

преди 2 години

Вие си ги избрахте. Такива, като този не съм избирал. Оправяйте се.

45

Анонимен

преди 2 години

Радан Кънев пак ли ще ходи да реве в ЕС? Този път за какво? Че няма желаещи да се отбраняват ли?