33

Алооо

преди 2 години

До Анонимен 33 по-точно тая русофилия и русофобия ви е изпила и малкото останало мозък. Американофилията и евроценностите (гей паради и тем подобни тъ п о тии) също няма да ни помогнат докато не почнем да си гледаме интереса. С такива продажници политици, пък и като гледам доста от народа за жълти стотинки, ще се продаде стига да хване властта, 5 пари не дава за бъдещето на България.

32

Анонимен

преди 2 години

САЩ и Русия никога няма да спрат да се джафкат и конкурират . Това никой не може да го спре включително и Тръмп . Това са естествени процеси . Ние не трябваше да се месим в спора чрез членство в НАТО доминирано от САЩ което не би било одобрено от народа ни ;) Ето това е проблема . Евроатлантическите медии и кърлежи . Кърлежите са хора които никакви блага не биха направили за народа ни с ръце обаче все към държавната цица гледат ;) Това са най големите от.п.е.п.ки във всяка страна.

31

разветчик

преди 2 години

Нарисувахте ли изтребителите ф16.Подводница Слава я реставрирайте и я пуснете по море.Танковете които подарихте на Македония ще искате македомците да ги върнат.Така ще станем по боеспособни.Тогава Русия да му мисли.

30

Анонимен

преди 2 години

До Крим не е рускиРуски е, скоро и Украйна. Чети история, не вярвай на медии.

29

Етнически руснаци

преди 2 години

Ха ха ха... Путин-с ген на монголски татарин от 1250......

28

Малко за политика

преди 2 години

До Може и да не губим: Сигурно може, но къде такова политици у нас? Такива като Стамболов се раждат веднъж на сто години.

27

Анонимен

преди 2 години

в БеГето матреяла е *** той си мисли че ссср ще се върне и ние ща станеме 51-вата република смятайте за каква върхова простотия става на въпрос.

26

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

РЕВ НА РУСОФИЛСКИ ПРЕДАТЕЛИ

25

Може и да не губим

преди 2 години

Можем и да не загубим нищо ако не подкрепим евентуални санкции срещу Русия. Все пак ние сме пълноценен член на ЕС и общо решение за санкции без наше съгласие не може да се вземе. При условие че не Русия, а Украйна започне първа евентуален конфликт санкции трябва да получи Украйна а не Русия.

24

Анонимен

преди 2 години

ГЕН ЗАПРЯНОВ ДА БЪДЕ ИЗГОНЕН В ЛЮБИМАТА СИ РУСИЯ С РИТНИЦИ ПО ПРОДАЖНИЯ ***! СКЪСАЙТЕ МУ ПАГОНИТЕ И МУ ГИ ЗАВРЕТЕ В ***.

23

Анонимен

преди 2 години

България трябва да бъде изрязана каро раково американско образование в Европа. Все пак са важни само индустрията на Германия и ресурсите на Русия останалите трябва да пу.кн.ат ;) Ама французите. Ами те отказаха сделката за мистралите с коректен партньор ,а после се оплакват от американска некоректност за подводниците и ф16 за България на по висока цена от двудвигателни нови рафали. Явно и французите трябва да пу.к.н.ат ;)

22

Алооо

преди 2 години

До Анонимен 21 щом САЩ търсят алтернативи на ЕС за газта, смятайте колко ЕС е зависим от САЩ и тяхната политика. Ми много ясно, че натиска нали ще прибира кинти, той да не е балък като нас. При конфликт по-сериозен да не мислиш, че ще им остави газта пусната. Затова има доста противоречия в ЕС относно Украйна. Русия достатъчно средства получават от Китай за газта, тъй че има на кой да разчитат.

21

11

преди 2 години

До Крим не е руски ----- Там е разликата, че в тези републики са етнически руснаци, а не помаци. А по въпроса за Крим - Крим беше с автономен статут и В МОМЕНТА е руски. Точка.

20

izh

преди 2 години

Много показателна статия. Ама много. От всички страни да я погледнеш умна. Че комунонаследниците водят страната към ИКОНОМИЧЕСКА пропаст е видно за всички, но журналистите все пак са на ЗАПЛАТА. Е, сега има още едно оправдание за инфлацията, ръста на цените и т. н. Когато утре ни дооберат и последните спестявания никой няма да му е до това как са го пързаляли. Мизерията просто ще смъкне мизата при избори Наздраве, мислещи българи и ако до сега не сте взели мерки - моите съболезнования

19

негласуващ

преди 2 години

Тя България винаги е била на губещата страна!Като си избира все гламави управляващи като се почне още от тракийско,после римско,византийско,турско,фашистко,комунистко че и до сегашно време!

18

2ра световна

преди 2 години

Цар Борис -3ти трябва да е бил доста смел след като е казал на Хитлерче ако нареди бг.армията да се бие срещу руските войски цялата армия барабар с кухнята ще избягат.

17

Алооо

преди 2 години

Путин врътва кранчето на газта и ЕС изгасва. Вие Русия с тия санкции въобще не ги плашите като гледам. То това да не е България да лягаме и да клякаме на тоя и на ония като ни скръцнат със зъби.

16

Крим не е руски

преди 2 години

"руските републики Донецк и Луганск" Са Украйна и не са Русия!!!Както и Родопите са български а не турски републики.

15

Питанката

преди 2 години

Какви загуби? България само внася от Русия и нищо не изнася? Като малкото братче имаме наказателни мита от големия брат, и той само ни полага, нищо че слушкаме и се мазним.

14

Анонимен

преди 2 години

Донецка и Луганск искат помощ от Русия. За тия години отделени от Украйна всичко се изчерпи. Русия не показваше , че им помага за пред света. Сега трябва да действа.