53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50 Русия не ни е в задния двор. И докога смяташ да траеш да не я дразниш? А и с какво сме я дразнили? Че не караме вече лади ли?

52

Анонимен

преди 2 години

Както се казва, май за трети път изтеглихме късата клечка. Поуката от историята е никаква.

51

Анонимен

преди 2 години

52 - можем да разполагаме войски и ние, само дето първо ги нямаме и второ - ще плащаме такива сметки за ток, че свят ще ти се завие.

50

Анонимен

преди 2 години

46 - не знам дали разбираш, но със съвременните технологии, които и Русия и НАТО притежават една война би траяла точно 2 минути. Великите сили си играят на шах, а ние играем против собствените си интереси.

49

Анонимен

преди 2 години

България и сега търпи финансови загуби от санкции срещу Русия. В отговор на тези санкции, Русия от години не внася плодове и зеленчуци от страни членки на ЕС. България имаше огромен износ там.

48

Анонимен

преди 2 години

Комунистическият диктатор Путин отчаяно се опитва да оцелее останал в изолация на края на силите си и загубил изцяло подкрепата и уважението на народа си.

47

Анонимен

преди 2 години

Сталинка е учила полит-икономия, даже е правила дисертация по полит-икономия. Преди два двни в Давос направи удивително изказване.

46

Анонимен

преди 2 години

До Алооо Ти други думи освен, гей, *** и сорос не знаеш ли? Тебе ти е изпит мозъка.

45

Анонимен

преди 2 години

Русофилите лъжат, че България ще пострада при конфликт между НАТО и Русия. България е добре защитена от НАТО и вместо да слушаме русофилските заплахи можем да нападнем Русия и да спечелим, вместо да се предаваме.

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42 Що? Ние какво сме направили? Значи според теб путин можел да разполага войска на негова си територия, а ние не можем на наша. Така ли?

43

Предложение

преди 2 години

Да минем на 100% наши си геотермални възобновяеми енергии. Ще спрем да купуваме газ и нефт от Русия, и това ще има девастейтинг ефект върху руската икономика, Русия ще бъде задушена и ще фалира.

42

Анонимен

преди 2 години

Когато имаш велика сила в задния си двор си траеш и не я дразниш. Няма никакво значение дали руснаците са добри или лоши - да им се репчим ще навреди на нашите интереси, а Путин ще си го премести. Има едно нещо наречено "дипломация"...

41

Равносметка

преди 2 години

1. Умираща нация - от 9 до 6 милиона нещастници за 30 години2. От високо развита държава до разорена геогр. територия под директно външно управление3. От 3200 танка до 80 самозадвижващи се музейни експонати вкл. 1 трабант4. От 450 самолета до няколко десетки негодни екземпляра вкл. 8 бр. съвсем нови, прилежно нарисувани на оризова хартия5. Колко още загуби може да понесе една умираща нация, генерале? Не си ли генерал да защитаваш нацията, а не да съдействаш за нейното физическо унищожение?

40

Анонимен

преди 2 години

руските съветници само да знаят че в русия 20% от мюслито

39

Българин

преди 2 години

По-добре да понесем загуби, отколкото да позволим на комунистическият диктатор Путин да унищожи крехката украинска демокрация. Ние трябва да докажем на нашите по-старши евроатлантически партньори че сме лоялни членове на ЕС и НАТО, само така ще ни приемат като пълноправни членове. Трябва да помогнем на демократичния украински народ да се противопостави на руската агресия.

38

Крим не е руски

преди 2 години

който има вземане-даване с руската мафия, руските терористи и окупатори да губи разбира се. Нали това е целта на всички санкции.. Не може да бозаеш от ЕСи САЩ и в същото време от ***.. не става.

37

Те пък

преди 2 години

Останали 12 самолета. Ке ги подарим на РСМ и ще си купим още 16 50-годишни с блок 70. Тъкмо в края на 22 ще имаме 3 милиарда евро бюджетен излишък за захранване на американския ВПК.

36

Анонимен

преди 2 години

Путин си играе с НАТО и върти всички на малкия си пръст. Факт - никого не е нападнал и територията до границата си е руска, така че той има право да си разположи войски, палатки, театри и каквото си пожелае. Според мен гледа сеир. САЩ и ЕС се излагат както винаги, а ние ще го отнесем.

35

Любен Пандев

преди 2 години

Ехоооо редакторе! Запрянов казва едно вие слагате противоположно, проруско заглавие. За много проста смятате аудиторията си. То че има прости *** и русофили, които могат да прочетат само заглавието има, но не обиждайте не другите ви читатели, които все още ви вземат на сериозно.

34

морски

преди 2 години

Навремето във Виетнам руснаците и щатите си мериха оръжията. Ако станат сблъсъци, Китай ще `удари по масата` накрая. През пукотевицата пък, Ердоган ще отцепи парче от Бг. Гореизброените няма да се намесят в наша полза. Както не се намесиха във Кипър.