93

Анонимен

преди 2 години

Натовците ВИНАГИ са били с БКП и ДС и СРЕЩУ Бйлгария. ВИНАГИ.

92

Анонимен

преди 2 години

Това, че един файтон русофоби кряскат най-силно и имат ресурсите да изкачат отвсякъде, не ги прави легитимно мнозинство! Най-добре е да направим един референдум за членството ни в НАТО, защото тази организация очевидно ни тласка към конфликт, който не е в наш интерес.

91

Анонимен

преди 2 години

Този подкупен политически елит трябва да разбере най-накрая, че огромна част от българската нация е със симпатии към Русия и това няма да се промени, колкото и ще пропагандьори да се изхождат ежеминутно по всички фронтове. Независимо колко образователни реформи правите и през 10 години пренаписвате историята ни, има нещо което се нарича родова памет, а тя не се манипулира, както на вас ви изнася.

90

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 89Зависимостта от САЩ е пълна.

89

Точно така

преди 2 години

Българите никога нямат принципна позиция, а винаги гледат да изкярат на дребно. Затова са винаги прецакани.

88

Лелин

преди 2 години

Българското общество няма да свикне защото не е питано желае ли в нато

87

Какъв коментар

преди 2 години

очаквате от бивш съветски възпитаник,завършил военна академия в СССР?Оставете тази костенурка на мира и не му давайте трибуна.А-а,или много от сегашните ни висши пълководци са чеда на негови близки колеги и съратници и провеждат прикрито политиката на управляващите го задкулисни кръгове.Затова и съюзниците ни от НАТО,знаейки за зависимостите на висшия ни генералитет,главнокомандващия и стратегическия му съвет,не ни вярват.

86

Bob

преди 2 години

От войната народа винаги губи.. Не сме ние тези, който подклаждат война. А искаме ли да защитаваме агресора?

85

Анонимен

преди 2 години

България трябваше на наевве Пасито и евро атлантиците за да е независима . Сега хем зависима хем бедна . Това е бонус надупване. Ама друг път да знаете да не гледате телевизии които ви рекламират надупване на запад или изток . Тоест български телевизорни медии.

84

ОПА

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ НЕ Е НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА А АМЕРИКАНСКА КОЛОНИЯ С ОКОПАНТИ НА ИЗДРЪЖКА ОТ НАРОДА НИ..ВЪН ОКУПАНТИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

83

Анонимен

преди 2 години

българия е калинка между слонове ..или е зависима от САЩ или ор Русия,, средно няма ...и все пак предпочитам братушките пред краварите

82

Анонимен

преди 2 години

В България има поне 4 партии директно спонсорирани от русия. Даже и президентът беше одобрен от решетников. Ама имал зависимост от САЩ. Русофилска работа слабоумна.

81

нормално е

преди 2 години

като се реже тумор се реже леко и от здравото

80

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 77 И каква ти е зависимостта от САЩ?

79

Анонимен

преди 2 години

До Бай Геле до 65.......Я по-добре си опресни вкиснатия акъл! Сети се какво е изобразено на Паметника на Шипка и какво пише на Руския паметник! Администратор! От теб става само и-брик-чия или теляк! Хо'ш я с тобой позанимаюсь? Такое услышиш, что уши покраснеют и у матерого вора!

78

Анонимен

преди 2 години

До ШибиРиби Не са милиарди. 40 милиона са.

77

Анонимен

преди 2 години

Днес има нато а утре няма. Нека не забравяме, че все руснаците са ни спасявали. Нищо че е било от икономически интерес.

76

83 пояснява

преди 2 години

*** в текста означава запалителна материя, забранена от международни закони, смес от бен-зин и разни асфалти или гуми! Защо е във филтъра, не се сещам! Щото се използва от американците ли?

75

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 65......Внимавай да не се подхлъзнеш и се наденеш на някой русофилски! Ох!

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 87......"И доколкото помня единствените, които водиха войни на Балканите бяха САЩ, а не Русия"........Няма как да помниш, щото не си бил роден, но ще те поизпитам малко. Къде за пръв път е употребен ***? Няма как да знаеш, ако не познаваш някой стар грък, червен андарт! Не в Корея, а в Гърция, на албанската граница! Англосаксите са канибали, убийци, ще дойде ден, когато небесата ще се отворят и възмездието ще връхлети!