84

До 101

преди 2 години

Само че в този момент три марсохода а САЩ се разхождат на Марс, а "велика" Русия не може да мине геостационарна орбита :)

83

Анонимен

преди 2 години

Никакъв конфликт няма да има. Късият ще си прибере войниците по казармите и ще пие една студена вода. Мислеше си, че като извади армията някой ще му клекне на ултиматумите, а всъщност получи поредния шут в суратааа :) Такова унижение не е било...

82

Анонимен

преди 2 години

Интелектуалното ниво на света като цяло е толкова снижено, че нищо чудно при ядрена война, на масите да им се препоръча да се мажат със слънцезащитни кремове фактор 50, и масите да опразнят дрогерии и аптеки.

81

Анонимен

преди 2 години

хихи хи сащ и космипеска война. та те 5 пъти седмично си отпушват златния космипески клозет и за това през час ходят при комшиите, един клозет не гогат направи като хората, космипеска война ше водят :))))))))) плашиш гаргите. само джуджето да не откаче че тогава ще гледаме чимширите цяла вечност

80

Анонимен

преди 2 години

А да ви е хрумвало че правят всичко това за да не се види как унищожиха свободата в света с ковид мерките? Хора, ние живеем в нацизъм. ЕС се превърна в 4тия райх, в който вече не си човек ако не си с 3 игли. Нямаш право на работа, на свободно движение, полу човек си, ако нямаш зелен кучешки паспорт. Народите са пред революция. За да ги отклонят от бунта ще направят война с "вечния враг". Но Русия не приема нещата така и започнат ли, ще има истинска война.

79

Sss

преди 2 години

Скоро фащ ще им набият санкции затова, че още не са нахлули... не могат да мирясат тия.. но те си имят по-голям проблем: китайците

78

Анонимен

преди 2 години

Като им гледах армията на членовете на Нато, на Литва Латвия, Естония най опасните им оръжия бяха камуфлаж но боядисани бъгита, с бъгита срещу Искандери, Панцири и Су-та,става ти ясно че само си лаят.

77

Анонимен

преди 2 години

Така так, скоро ше разберете какво искат да замажят корупционерите от семейство Байдън в Украйна, как синчето го играло на самозабравил се бог с украинската си газива компанийка. Скоро в САЩ има бесилки пред резедавия дом.

76

Анонимен

преди 2 години

Този освен да се спъне за пореден път, другия действия не може да предприеме.

75

Много

преди 2 години

...интересно, как руските таракани из форума, си представят една война? Как "великият" Путин стои, натиска някакви копчета, и виждаш ли, всичко щяло да се свърши с останалият свят! Верно ли сте толкова тАпички, че си въобразяване това! Ясно е ,че руснаците ще търсят някаква провокация, за да оправдаят своето нахлуване, но е и факт, че са струпали 130 хилядна армия за пушечо месо, и гледат какво щели да направят НАТО!

74

НЕМА ЛАБАВО!

преди 2 години

Заблуждават се ония, които очакват примитивна Русия да нападне Украйна. Крепостните директно ще нападнат Америка за изненада дори на Байдън. Иначе, безумието на джуд-жетата не е изненада за никого, защото прим-итивите нищо не знаят за космическата мощ на Пентагона. И ако Цивилизована Америка още не ги е размазала, то е защото не желае в една ядрена война да загинат поне половината човешки души на Земята. Дано Бог вразуми джуд-жетата...

73

Анонимен

преди 2 години

Ще има снкции. Няколко вида френски сирена и вина няма да се изнасят за Русия директно, а през трети страни, които не са се присъединили към санкциите. Ужас! Да му мислят руснаците, щом са толкова палави.

72

Анонимен

преди 2 години

Украйнците се оплакват от същите проблеми като нас, а са в състояние на война! - пенсионерите им умират от глад, няма пари, няма икономика, оплакват се, че хляба им е скъп. Погледнете цените му в Одеса... тази страна не е в ЕС. Толкова за просперитета на България. :)

71

Анонимен

преди 2 години

Имахме едно време в махалата един Веско. Беше силен и гаден и се гавреше с всички. Събрахме се един ден 3ма да ходим да го бием. Аз обаче се оплаших и избягах, другитр двама ядоха шамарите.

70

Анонимен

преди 2 години

Ами те така бяха тръгнали с корабите натоварени с техника да строят база в Крим, толкова решителни бяха, че като разбраха че руснаците са там не можаха да сварят да обръщат.

69

Анонимен

преди 2 години

Русия е подготвена за тази ситуация. От 15 години върви превъоръжаване на армията. Да, това се отразява на обикновения човек в Русия, но пък Украйна е до Русия и руснаците се готвят отдалеч. Запада пък отегчено бърбори че ще наложи санкции и е готов, но всъщност хич не му се навлиза в това блато. След месец вероятно шумотевицата ще затихне, както стана в Сирия.

68

Max

преди 2 години

Не бойте се,няма страшно.Колкото и да ви е гаден живота,все някога ще свърши.Вечни мъки няма..😀

67

Анонимен

преди 2 години

Украинците вчера явно здраво са се стреснали, защото са дали на заден с оплакванията че руснаците щели да ги нападат. Но вече е късно. Толкова изговоиха, че сега никой те ги слуша и ако има война ще се проведе на тяхна територия. А всичко започна като изнудване от страна на Украйна и САЩ, за да разиграят цирк и да приемат укрите в НАТО. Само че сега всичко ще се обърне срещу организаторите.

66

SHEFA

преди 2 години

1-но ще ви кажа-тръгне ли русия-нема спиране.край-каньец.-че забрави ме и за ковид и за све.

65

Max

преди 2 години

Руснаците имат 100 000 войници на границата,тоя говори за 8000?, Това не е филм за Рамбо.