184

До НАТО В ГОТОВНОСТ!

преди 2 години

Каква космическа флотилия, бре, *** ?! Нима доскоро НАСА не използваше руски технологии, за да си изтрелва мисиите в космоса! Бягай от тука да си пасеш кравите! Мууууууууууууууу - уууууууууууу -уууууууууууууууууууууууу!

183

Анонимен

преди 2 години

До ХирошимаСигурно е много весело да прекарваш живота си в такава блажена тъпота, без сянка от мисъл да помрачава мозъка ти

182

Бат Рамби

преди 2 години

Не разбрах какви мерки ще вземе изкукалия дъртак Бидон - ще си смени памперса ли?

181

Анонимен

преди 2 години

"....онези 8000 военни, които са в готовност...". Този рано загубил способността да мисли трябва да бъде подсетен, че само участниците на Парада на Победата бяха повече! ѝче само Таманската и Кантемировската дивизии за половин ден ще прегазят Прибалтика! Тези момчета, всеки от които "смотрит соколом в строю" с искрящия светлосин погледникак не приличат на гримирните третополови и на онзи, които приличат на персонажи от "Planet of Apes"! Ще ги размажат със страшна сила и ужасяваща скорост!

180

НАТО В ГОТОВНОСТ!

преди 2 години

Разбрахме, значи освен НАТО, и Пентагонът е в готовност, защото Америка също е член на НАТО. Само не може да се разбере защо русофилите са толкова убедени, че феодална Рус ще победи в тази война с конвенционалните си оръжия Космическата флотилия на САЩ. Иначе, между нас казано , НАТО не може да участва в тази война, защото не е космическа сила. С феодалните агресори ще се справи единствено Америка.

179

жжж

преди 2 години

тоя байдън изпуска ли се ? Не може да стъпи на кутрето на Путин, и по акъл, и по умения!

178

Анонимен

преди 2 години

На Бай Дън-чо синът му още ли цоца доларчета от украинските дистрибутиращи газови компании? Да не би да се страхува за бизнеса на сина си и е решил да го брани с натовска кръв?

177

Хирошима

преди 2 години

Явно тукашните зрители са забравили какво се случи на Хирошима и Нагасаки. Как стотици хиляди човеци изогряха и се превърнаха на прах за секунди, а и не трябва да се забравя, че онези атомни бомби бяха слабо подобие на съвременните им братчеди и братчедки.

176

Анонимен

преди 2 години

Успокояващо за руснаците е, че след като ги избомбим те ще са първата страна, в която Ковид-19 няма да съществува повече, така както няма да съществува и жива сила или войска.

175

Дърто Мекере

преди 2 години

Естествено, че САЩ трябва да помогнат на по-слабата страна, както винаги са правили и трошили вратовете на силните.

174

Анонимен

преди 2 години

До Стига глупости --- Колко пъти да ти казват и подсказват, че ТЕХНИКАТА и АТОМНОТО ОРЪЖИЕ ЩЕ РЕШАТ ДИЛЕМАТА, но такива като тебе продължават да припяват рефрените от ПСВ и ВСВ, а може би Югуртинската такава. ДНЕС започне ли война, тя ще е ГЛОБАЛНА, а при такава война влизат в действие АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ ОРЪЖИЯ. Става въпрос за тотално унищожаване, а не за спорадични избомбвания.

173

яку ва

преди 2 години

ша фърлуят пълни памперси презд границата!!!

172

Стига глупости

преди 2 години

До Дърто ***: Голям военен експерт се писа. С осем хиляди човека според теб и с милиарден Китай може да се спечели война.

171

Дърто Мекере

преди 2 години

Още малко и ще разберете кой ще напълни гащите и ще замирише на заден борш. В една модерна и съвременна война войниците ВЪОБЩЕ не са от значение, защото тях няма да ги има. Така че сумата 8000 даже е твърде голям при едно сериозно стълкновение, а е и време да подпалим и изгорим унтерите от лилипутландия.

170

Нищо ново

преди 2 години

Бай Дън е приготвил за евентуален конфликт сили за бързо реагиране с цели 8000 военнослужащи. Интересно какво мисли да прави с тях.

169

Анонимен

преди 2 години

На Бай Дън окончателно му залопа чивията.

168

Краси

преди 2 години

ОЩЕ В ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ НА БАЙДЪН СЕ ГОВОРЕШЕ,ЧЕ Е ВОЕННОЛЮБИВ И ЧЕ ЩЕ ПРЕДИЗВИКА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВОЙНА,КЪДЕТО ГО УСТРОЙВА,ЗАВИСИМОСТ ОТ ВОЕННОПРОМИШЛЕНАТА ИНДУСТРИЯ.И ЕТО,ЧЕ ТОВА СЕ СЛУЧВА ТОЧНО ГОДИНА СЛЕД ЗАЕМАНЕТО НА ПОСТА ТОЙ СЕ ПРОЯВИ КАТО ТАКЪВ ...

167

Решителното НАТО

преди 2 години

"НАТО в готовност за решителни действия" - заела е позиция за спринт! Ако руската мечка тръгне, направо ще видим само пушилката, подобно на един анимационен герой - Road Runner :):)

166

Анонимен

преди 2 години

"Игри на волята" 2022. :) Дано да не сме от участниците.

165

Да е жива и здрава

преди 2 години

Русия благодарение на нея работо яко военният комплекс нс САЩ Продава оръжие нс бедняци и скапаняци кат нас.И плаши народите бедни и глафни с война