466

Анонимен

преди 2 години

До Кви славяни прастак"избиване на милиони славяни......"това е като македонската история. - ---------- Ами толкова познаваш историята, затова пишеш глупости, даже нахлуването на османците на Балканите и кланетата е организирано от една западна държава, фанариотството също и т.н., заради западните междуособици и църковни им борби, още около 15-16 век започва масовото избиване на славяни, когато Англия и Русия се скарват,заради Франция,а австрийците и немците асимилират и избиват на изток,ПСВ,В

465

Рушофилски трол

преди 2 години

Далече от приматская, много далече.

464

само да припомним

преди 2 години

липсата на 500 + ихтамнети в Сирия и толкова разплакани семейства на великите вАгнери. Цялата операция отне две, три минути.

463

Кви славяни прастак

преди 2 години

"избиване на милиони славяни......"това е като македонската история.

462

Анонимен

преди 2 години

Киро се опитва да успокои българите, но от него нищо не зависи, зависи от големите босове, те трябва да се разберат, за да спре това напрежение. Не подклаждайте напрежението.

461

Анонимен

преди 2 години

До моник бонева Аз на това се надявам, вярвам, че Русия и щатите ще се разберат, дано се разберат, защото този геноцид от страна на три-четири западни държави срещу славяните трае от векове, това трябва да се прекрати, тази практика на избиване на милиони славяни е от поне четири века, трябва да се сложи край на това, време е! Трябва! Какво са им направили тези кротки, работливи хора, не знам и не разбирам!

460

Анонимен

преди 2 години

До моник бонева Точно това се е случило, руснаците(разбирай, не самите руснаци,а собствениците им), щяха да превземат България за малко, нашите подлизурковци, за да отърват кожите, организираха касапница, за да не допуснат това и спасят своите собствени кожи.

459

Само да припомним

преди 2 години

Само да припомним, че т.н. "елитни" британски войници избягаха от Афанистан, преоблечени в женски дрехи.

458

маде ин Булгари

преди 2 години

Целта на англосаксите е да унищожат източно православните и за това насъскват украинците срещу руснаците. Наш Киро иска да свири в тази войно първа цигулка. Само дето никой на го бръсне за сли*а.

457

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКиро, дай властта на Нинова, дай властта на БСП , нека те да управляват с ДПС ! Не е имало по-добро управление от БСП в съдружие с ДПС, всички останали са некадърници, потапящи България на дъното и убиващи я бавно, но сигурно, дай властта на БСП и ДПС, докато все още я има България и не е твърде късно, дай властта на тях и се оттегли!

456

Фенът

преди 2 години

На Боко... по-спокойно бе момче, ше скъсаш някоя жила, и без това звучиш фалцетно от много напиняне хаха. Боко нали го свалихте от власт, ко ревеш? Налъм.

455

Kiro

преди 2 години

Blah blah blah бужи като стар модем, приказки за лека нощ. Някой чат да скрийншотне ще е по-яко? Или след няколко месеца, след анализа на анализа на анализа....

454

моник бонева

преди 2 години

Действително напрежението опъва нерви ,ама това е направо смешна реакция!Дръжте се мъжки, защото ако се разберат помежду си САЩ и Русия за изтегляне на войски, тогава ще сте двойно по жалки и смешни от сега.Реакцията ви е да викате ох боли без някой да ви е докоснал. Опомнете се! Без паника!

453

моник бонева

преди 2 години

Абе г-н премиер нямата ли съветници да ви обяснят юридически,като с мостовете се излагате. Няма директно искане отправено към България. Повтарям Русия отправи това преговорно предложение не към България или НАТО. Риториката е между Русия и САЩ, дори не към НАТО е отправено искането, а нашите политици никой не ги пита нито им е пращана нота. Ако беше така ,щяха да я получат от руският посланик у нас.Това е преговорно искане към САЩ.Нашите уплашено молят за войски да ги пазят.Смешни сте от страни

452

Анонимен

преди 2 години

Киро имал инсталиран Grindr на телефона, качил скрийншот и се усетил след това. Хахахахаха

451

Анонимен

преди 2 години

Мошеник!

450

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

air policing - нова терминология във военно-въздушните сили на НАТО. Изразът е обяснен в 'Милитъри дикшънъри' и се превежда на бългаски, като "въздушно патрулиране".

449

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Следете внимателно какво е казал Киро. Редакцията го е извела в подзаглавие неслучайно! <<< - "Ще бъдем конструктивен партньор и съюзник в НАТО и ЕС" - >>> Усещате ли елегантния бъзик. Киро говори за бъдещето, а е пропуснал настоящето. Краят остава для вас.

448

анонимен

преди 2 години

Кирчо,я ни преведи на нормален български какво значи "не дрънчи на война".Ти в изказа се оказваш по-голям *** и от Бокича.Онзи поне беше завъшил милиционерска школа,а ти уж Харвард.Поне английският ти да беше на ниво,но и там куцаш на двата крака.Май си простакешче,Киро,и лъжльо!

447

Аз

преди 2 години

Гелосан бухал бабалюга