526

Крас

преди 2 години

На Филип Димитров му се разбираше по добре какво иска да каже от новия сладкодумец Премиер. Десет килограма приказки без да разбереш или хванеш мисълта.Накрая завършва - работим по случая, не става веднага. Едно време Партийните секретари така говореха ............какво ще стане следващата петилетка.

525

ТОВА Е ИСТИНАТА

преди 2 години

Кире-е-е, момчето ми, недей да плещиш силни думи - силни действия са необходими! Махни от устата си УКРАЙНА - ти си СЪЮЗНИК , а не партньор ! БЕЗ ИЗЛИШНИ ОБЕЩАНИЯ - народът знае всичко!

524

Анонимен

преди 2 години

Каква Украйна , мерки трябва да вземете за народа, ще с този скъп ток, хората хем си плащат хем на студено стоят, те тръгнали Украйна да оправят.

523

ОТВЪД ОКЕАНА

преди 2 години

Г-н Петков, според мен, не може да вземе отговорна национална позиция, понеже му липсва българско самосъзнание. А "НАЙ-отговорната национална позиция", може би означава позицията, която НАЙ-добре обслужва интересите на "партньорите" ни ОТВЪД ОКЕАНА, от където и самия той идва!

522

Анонимен

преди 2 години

Ще вземАМ.... абе тоз канадец недоучен... той ще ни....

521

Ние

преди 2 години

Ще, ще, ще, ще, ще, аде де.

520

Анонимен

преди 2 години

Интеререс парадокс - военен съюз от държави с близо 40 трл. БВП не може да се справи с 1 държава с 30 пъти по-малък БВП.

519

Анонимен

преди 2 години

От къде ще я вземе тая позиция .

518

ОТГОВОРНА ПОЗИЦИЯ!

преди 2 години

Каква отговорна национална позиция може да вземе този и правителството му, до един метежници, като всички са кукли на конци, командвани от резидента Радев.Няма да има спасение за националните предатели, нека само първобитна Русия нападне САЩ.

517

Анонимен

преди 2 години

Некадърник!

516

"Отговорна пози

преди 2 години

Наведен надолу !

515

yo

преди 2 години

Кирчо, явно никога не си учил Български език и не си чел Български поговорки. Ще ти припомня само една - Когато атовете се сритат, магаретата плачат-. Явно ти смяташ българите за магарета и можеш да ги вреш където ти кажат (с тояга).

514

Анонимен

преди 2 години

Хайде предателче, грозно и глюпаво ще те гоним защото си заплаха за България. Тези простотии за верноподаничество и предвидимост за сащ ги разправяй някъде другаде.

513

Щирлиц

преди 2 години

Поредният американски вицегубернатор,който верноподанически взема "национално отговорна позиция".Не.Не струва.

512

Просто е жалко!

преди 2 години

Когато нямаш какво да кажен или не знаеш какво да кажеж, най-добре е да замълчиш. Обратното ще е голяма глупост. Всички знаем, че нищо не зависи от нашите първенци, че всичко се решава в Южния парк и от другата страна на Земята. Така изглеждаш смешен в очите на хората. По-добре, се заеми с някои неща, които в някаква степен са ти позволили да вършиш. Спести ни лаенете на малкото пуделче.

511

Анонимен

преди 2 години

Ши ..Съжалявати.. Отдолу иде Софийски влак който ми носи вагон със сняг ..Ядем само шоколади бонбони..Големият Тодор Колев за вас ... другари и другарки / дами и господа https://youtube/watch?v=WCmnpmLpUPY

510

иска им се

преди 2 години

Целта на англосаксите е да унищожат източно православните и за това насъскват украинците срещу руснаците, българите срещу македонците, сърбите срещу черногорците и т.н. Иска им се взаимно да се избием.

509

канадски помияр

преди 2 години

внимавай с РСМ ако не искаш шутове

508

Анонимен

преди 2 години

Киро казва да не се плашим. Руснак без зелен сертификат нямало как да влезе у нас.

507

Анонимен

преди 2 години

Киро се оказа пуси.