486

НОМЕР2

преди 2 години

Официално трябва да се каже: Ако Русия нападне Украина, български танкове ще преминат през Москва! Ще си спомнят москалите за Брест-литовския договор и за славната дата 3-ти март 1918г.

485

Петков КРОТКО

преди 2 години

Петков да си затваря устата ВНИМАТЕЛНО... готвят жестока ядрена война... в условията на НАЙ МРЪСНАТА БАКТЕРИОЛОГИчна диверсия в Fanerozoic eon..

484

Арест за BIDEN

преди 2 години

През 2014 година обсебени с спец наркотици в парламента в Киев бяха ползвани за ОКУПАЦИЯ Н А КИЕВ и на голяма част от Украйна. Терористите окупирали КИЕВ пратиха над 60 000 тежко въоръжена армия да убива наши братя в Донбас.. ИЗбити са десетки хиляди .. Десетки милиони са отровени със мръсни спец пси активни съставки с цал мръсни обемно обсебващи манипулации и имитации на избори ..

483

Арести за biden

преди 2 години

НАркоманизирани подставени временно на власт в САЩ се ползват за жестока разоряваща война срещу Европейския съюз...Експерти да огледат изполzването на 6 G video terror за обсебване на BIDEN and SToltenberg... PR наркоманите атакуват с обемно обсебващи оръжия европейските лидери и медиините манипулатори..

482

Същото казваше Хитле

преди 2 години

Същото казваше и Европа при Хитлер, спонсори и превъоръжаване на Германия. Анулиране на Договори след ПСВ за разоръжаване. Крайният резултат 60 милиона загинали. Алиансът създава ИД, ще го поддържаме. Алиансът подкрепя нацистките маршове в Прибалтика и Малорусия, ще ги подкрепяме. Алиансът не спазва Мински Споразумения, ще го подкрепяме. В същото време Турция не даде небе за нападението на Ирак, тя също е по-стар член на НАТО. КОИ СТЕ ВИЕ, НИЕ СМЕ НАРОДЪТ НА БЪЛГАРИЕ! ИСКАМЕ МИР И НЕУТРАЛИТЕТ.

481

L.

преди 2 години

Как да ви кажа... имам усещането, че пак сме на грешната страна. Ама може и да се лъжа.

480

Татул

преди 2 години

България е известна с това, че винаги е била на грешната страна в такива конфликти. Много важно е да не се перим много. Умния човек, би заел една разумна неутрална политика, а не да се пери с голият си зад'ник, пред надъ'рвени пи'шки.

479

Анонимен

преди 2 години

Ние винаги сме били лоялни съюзници - с Кайзерова Германия ,с Хитлеристка Германия ,със СССР и винаги печелим изключителни ползи от тази лоялност ,така ще бъде и този път ,нашите държавници с мъдрост и разум преценяват нещата и винаги вземат най правилните и полезни решения .

478

ля ля

преди 2 години

до: 533 *** - нито един път не съм гласувал за Герб и няма да го направя защото те показаха на такива като теб че са велики - безсрамни пр0стаци

477

ля ля

преди 2 години

КИре - тука вече лъсна дупеотдаваето ти относно не канадските ами хамериканските ти близвания! моля те спри се защото те не са ни приятели а само ни използват територията за да се водят битки само не на тяхна територия!!! а защо да не е на тяхна територия!!! много са пр0сти американците!!!!

476

--

преди 2 години

Кокорчо, вземи пример от Хърватия и всичко за нас ще е добре. Ама ти се кланяш на Шорош и кухата ти тиква няма да уври докато не духнеш супата.

475

Анонимен

преди 2 години

До 525, Екатерина Велика е славянка, вероятно рускиня/////Единствената причина поради която може да се мисли така,това е че освен царица е била и първата шавран.тия на Империята.Само с просяците по улиците не се е чукала,ама и това не е сигурно!

474

Рушофилски трол

преди 2 години

"Екатерина Велика е славянка, вероятно рускиня....." малиноФскитеИдиоти нямате равни на себе си....и можете да вегетирате единствено около рушкияПародиен център.

473

Анонимен

преди 2 години

"Ще вземам най-отговорната национална позиция за напрежението в Украйна" -- защо така ми се струва, че ще ръсиш глюпостите, които са ти казали от пиндоската амбасада.Даже не ги осмисляш, а си като папагал. При това противен.

472

Анонимен

преди 2 години

Кирчо е бил двойкаджия. Простичък си е. Най-добре да се върне пак в макдоналдс.

471

Анонимен

преди 2 години

До 519 слаФянствотоУмряНапротив, Екатерина Велика е славянка, вероятно рускиня, просто немците си я присвояват, иначе все ми е едно каква е, изключително протоворечива личност, на моменти брутална към обсебването на властта в началото на управлението си, но е факт, че е велика владетелка, с характер.

470

Анонимен

преди 2 години

Не е имало в миналото Римска империя, това са измишльотини от късните векове, още по-малко пък на Балканите е имало подобно нещо, цялата захаросана история е фалшива, допълнена с фалшификати и специално създадени фалшификати за целта, някои от които доказано са фалшификати, написана през последните 3-4 века по приказки по подобие на "Хиляда и една нощ" и Шехерезада, а не реалната история.

469

Най-отговорната

преди 2 години

национална позиция е инсталирането на две ядрени установки на наша територия.

468

519 слаФянствотоУмря

преди 2 години

с катето великото, наричано така в някои блатни ширини.....ако не знаеш, тя тоже не ерУшкинЯ.

467

Анонимен

преди 2 години

заради западните междуособици и църковни им борби, още около 15-16 век започва масовото асимилиране или избиване на славяни, а когато Англия и Русия се скарват, заради Франция и за една глупост, Англия започва също да избива маса славяни и напада ту от юг, ту от север славяните и руснаците, а австрийците и немците асимилират и избиват на изток големи територии, по-късно през Октомврийската революция също масово избиват руснаци, ПСВ и ВСВ е абсолютна касапница и десетки милиони славяни са избити