34

Иван

преди 6 месеца

Браво, предполага се как се е лигавил сополанкото!!

33

Анонимен

преди 6 месеца

Да бе да ей така без причина. Много добре ги знам тези келешчета на 14-17 години.Збърканото поколение на България.Напълно подкрепям шофьорът.

32

анонимен

преди 6 месеца

Това дете явно е свикнало да вика баща си. Кой родител, който е на работа, ще чака синът му да му звънне и да хукне той да гони автобуса. Имаме такива деца в училище, които все заплашват с родителите си, защото родителите се мислят за нещо повече от останалите и дават крила на децата си във вършенето на неморални и в разрив с училищни правила неща.Виждал съм поведението на такива родители в дирекцията, при присъствието на полицай. Ами същото е - арогантно и нагло.

31

пълно е

преди 6 месеца

с келешчета на 15-17 години.Оня ден в метрото трима такива,без маски, запушили вратите,хилят се,и се блъскат в хората.Направих им забележка,озъбиха се..една леля ме овика,че били деца и така не можело....Стиснах зъби-може би не трябваше и си затраях.На слизане,единия така настъпи същата леля,че ми стана кеф...

30

Алекс

преди 6 месеца

Номерата на малките *** не винаги минават.Случва се да отнесат шамарите и да поплачат.

29

Анонимен

преди 6 месеца

Винаги когато имате конфликт с някого / особено държавни служители / вадите телефона и снимате видео Едно видео ще покаже нещата по добре от 100 страници обяснения пред прокурора

28

Предлагам

преди 6 месеца

след като шофьора се върне от отпуск да бъде извършена възстановка на произшествието за да се изяснят нещата. Няколко пъти. Особенно в часта на задната седалка

27

Айде бе!

преди 6 месеца

Имам билет, сложил съм си маска, тихо и кротко се качвам в автобуса и шофьорът ще го спре и премине целия автобус до най-задната седалка, за да ме набие!?!

26

Ross

преди 6 месеца

До АнонименГениално!

25

Анонимен

преди 6 месеца

без маска е бил келешa и се е напрайл на отворен. Баща му като не го е възпитал, ще го възпитават с шамари по улиците

24

Анонимен

преди 6 месеца

В Англия заради прекалено големите изисквания към шофьорите на автобуси, нападения срещу тях от вандали, разли мypraвели ги съдеха дето не спуснали рампите заради инвалидните колички на майките им, шофьори се блъскат нарочно в тях с оправданието че им отнемали предимството, сега наемат от кол и въже само и само да върви транспорта, пълни некадърници, потеглят с включен обратен мигач, спират по средата на улицата вместо на спирката, трагедия, така ще стане и у кенефо, шофьорите ще са ци-га-нори.

23

Ross

преди 6 месеца

Абсолютно подкрепям детето. Шофьор в България е състояние на мозъка. ***, груби, мръсни и разпасани. Виждал съм как се затварят врати пред пенсионер, тичал за да хване рейса. Не се пуска помощна рампа за инвалидна или детска количка. Не се отваря 1ва врата, за да не измръзне нежното им тяло. Рейса не е бащиния!!

22

Анонимен

преди 6 месеца

Утре може да счупи главата на някое дете, щото не го харесва. - ем да уееее! Ако гой изнервилу

21

Гуню

преди 6 месеца

Ей така без нищо ли? Едва ли. Възпитавайте децата си хора , още в първите седем години, че на повечето това им липсва, възпитание и дисциплина.

20

Отпуск :)

преди 6 месеца

Шофьорът затова е бил изнервен...бързал да излезе в отпуск.

19

иван

преди 6 месеца

Дъщеря ми е на 11 г и като гледам средата която я обкръжава и нещата които гледа в ТикТок мисля , че скоро ще излежа някое такова с.к.а.п.а.н.я.ч.е ! Хора ,държавата е загубена за съжаЛение ! Тези същества не са деца на 17 ! Всичките беди дойдоха от Америка !

18

Анонимен

преди 6 месеца

А бащата вместо да ошамари момчето тръгнал да пуска жалби заради своята некадърност.

17

Пламен

преди 6 месеца

Шофьора: Сложи си маската.***: ти ли ще ми кажеш на мен беШофьора: не се прави на интересенКелеша: я си бери лайкатаШофьора: е ся ще ти набера лайката*Възпитателен тупаник**** циври

16

Влад

преди 6 месеца

Едно време такива "деца" влизаха в казармата. Сега са само нагли пишлемета.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Сега остава да се разбере какво е казал кeлeша на шофера, и дали това им е първа среща.