13

Доко

преди 2 години

Вчера, ме викат в районното. Двете ракии дето ударих в събота, повдигнали обвинение,. А жената и тя там, свидетелства в тяхна полза, бил съм обещал да не се бия. Ей тъй ми тръгна седмицата на хардафуш. Хайде, лек ден, дами и господа..

12

Анонимен

преди 2 години

Дете е. 17 годишен. Шофьорът е възпитаван в агресия. Щом не може да се владее, да го съдят. Утре може да счупи главата на някое дете, щото не го харесва.

11

ккк

преди 2 години

Много често пострадалият е провокатора. Като знам езика и поведението на младежите сега не се учудвам от станалото. Тия деца знаят само да викат бащите си, а възпитание никакво. Значи как така ако си влезеш в автобуса, поздравиш с "Добро утро"например и ще скочи шофьора да те бие.Нещо не ми се връзва на мен.

10

Анонимен

преди 2 години

Щото е лесно да удариш дете. Не им ли правят психотестове на шофьорите ?

9

Шофьор на Икарус

преди 2 години

Дайте името на малкия мъррльо и на баща му да ги повозим като хората. Повече на рейс няма да се качат. Ще си одят пеша от кв.Градоман до Люлин... Селянндури нагли

8

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Абе мноУ странно, ама когаТ съм се возил в рейсове шофьорите не ми скачат на бой. Ей така преди две три зими гледам двама такива 16-17годишни келемета как ритат дърт ром на около 70г. до една кофа.Едното лайне ме видя,@*** другото изяде мощеш шут в г***зо и полетя с 200.Стария Банго беше целия в кръв.Питам го "Баце що те ритаха?"вика"както си рових в кофата ме събориха и почнаха да ме ритат без дума да кажат"... Не харесвам роми, а също и Деца идииотчета.

7

Никога с Транс 5

преди 2 години

Има шофьори наистина големи проста.ци. Един такъв беше по пътя Сандански - София на фирма Транс 5. Краси се казваше. Изключително арогантен и грубиян, с държание като че автобусът е негов и пътниците там са по милост. Възрастна женица бавно се качваше, оня почна да й вика, говореше по телефона, правеше нарушения, викаше по пътниците за всяка дреболия, абе цялото пътуване ни отрови с просташките си изпълнения. Никога повече с тази фирма!

6

анти тинейджър

преди 2 години

Ех ако нямяха бащи тия щях да ги изкормя всите

5

Анонимен

преди 2 години

Никой не прави нещо без причина. ,,Малкият посеррррррррррко,, пропуска причината и се фокусира на последствията. Така и баба може.

4

Тик-Ток

преди 2 години

Жертвата тик-токър ли е? Да се провери дали не се е правил на камикадзе.

3

Виц

преди 2 години

Вица да не те бутне автобус, стана реалност в България, 2022.

2

Анонимен

преди 2 години

Много късно започва разказа ,,младежът,,. Я да започне разказа по-отначало...

1

Чак Новина..?

преди 2 години

Директно съд, затвор. Какво го драматизирате. Съда трябва да го докаже, ооо .. да бе.. чакай... офф.. аз забравих, че в България съда работи когато той си прецени, разбирай когато му се плаща в кеш или натура. Да бе, да. Аз пък колко съм залухав значи.