273

986

преди 2 години

До Дочев Нещо си се объркал крадливите и неграмотни управници от гроб бяха изгонени и слава Богу че стана така. Успех на младите, грамотни и неопетнени българи, които са начело на държавата сега.

272

До Далай Лама

преди 2 години

Тогава чумата ни е таковала, държавата е била разделена на 3 и никой не е имал и 1/10 от акъла на хан Тервел, да помогне на съседа дори да е е смъртен враг. За Сара-Теодора няма да споменавам, който се интересува да потърси, но нейните действия водят до това собственият и народ да предаде Търново (Жидов гроб по Вазов) и да се раздели царството на 2 и в последствие на 3 (Деспот Добротица). Язък за ренесанса който идва с век по-рано тук, който е освидетелстван в Боянската църква.

271

Бай Ставри

преди 2 години

Нека се наредят за снимка 2 редички всичките народни представители, че да мина пред тях с 2 откоса на калашника! Да видим огава дали ще дойдат други мераклии да крадат от народа?

270

Анонимен

преди 2 години

Аз имам една машнка - цък цък и ток не се отчита вече. ЧЕС-ката в чудо се видя. ЦЯлта махала имат "проблеми" с електромера. Копахме крипти, сиг, 20 мегавата дрънкахме . хиххииииииии! Парички батки! ОГИТО ЧЕРПИИИ!

269

Анонимен

преди 2 години

"Дори и да си на програмистка заплата или на сравнително добра, накрая излиза че е по-добре да си сервитьор на минимална и държавата да ти плаща. " - М нем. Сметката за тока ми е 400 кинта, ок гадно е, ама едно е дам о т 6к 400 кинта за ток, друго е, да ми даде държавата 500 лева ...

268

Анонимен

преди 2 години

Те и тея и ГЕРБ ... все тая. Ако имаш парички, да са у чужбините у белите държави, а не учерните кат нашата, ама да си живуркаш тука, че евтинко.

267

Анонимен

преди 2 години

субсидирането на цените на тока не съм съгласен имам фирма и сметките са 4х по-високи от миналата година. Дори и да си на програмистка заплата или на сравнително добра, накрая излиза че е по-добре да си сервитьор на минимална и държавата да ти плаща. Парите в края на месеца излизат едни и същи, нали това при липса на мораториум. Накрая ще излезе, че бат Бойко е твърде хитър и знае кога да се омете от политиката. Ситуацията е международна и е равносилна на горещ картоф и там дипломата не помага

266

Танга

преди 2 години

"Бог да пази България ! " _ Окей, бате!

265

Анонимен

преди 2 години

До Дочев - Ми аз не сам ги избирал, ама както и да е.. вярвам, че щот сам гласувал правилно, имам право да ги изгоня и да сложим правилнтие хора, да управляват ... С мен ли сте, колега!

264

ПРОСТ-о Киро

преди 2 години

Нашият Остап Бендер ще ни оправи хубаво и без вазелин ! Честито харвардски чалгаристанчета !!!

263

Дочев

преди 2 години

Няма какво да ми хленчите тук сега !? Нали вие си ги избрахте тези лъжливи и крадливи неграмотници ! Нали уж искахте - "Промяната" ! От една година сте като зомбирани, а пред урните се показахте, като "Един наивник на средна възраст" ! Затова сега няма какво да ми мрънкате по форумите ! Радвайте се на избора си - "Братството на почтенните" ! Ама и ние сме един народец ! Бог да пази България !

262

268

преди 2 години

Като кучета ще ва трепат, ако тругнете така ... къде? Нямате оръжие, нямате техника ... онези имат. То и аз, 95-а слушах смели приказки, да сме се събирали, да биеме и гониме мутрите... хааа хаа асмееех смеееееех ... Двама се пробваха ... мир на праха им.

261

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 268 - Не ти харесва, ама така се случва. Ей ти казахстанците - изкочиха 200 000 парчета, натръшкаха 500 и айдя - свръши се. Руснаците отидоха, в случай че вкарат армии от другаде, ама и да напомнят на казахстанскяи лидер, да не изтрепе всичко живо...

260

Анонимен

преди 2 години

"Народът търпи ама когато излязат 5000 срещу един самозабравил се шизофреник изходът е ясен. Шизофреникът ще живее като Садам Хюсеин в дупка в земята" - Това става, като предварително армия от 500 000 други, се е разпоредила. Садам баят народ тровеше амен-амен 30 години, ама ... йок бате. Излизаха на 5 пъти и нищо. И сега ще е същото - какво мислиш, че ще стане? Ще се фанете, ама ако няма армия и полиция зад вас, ще ви зипозастрелят.

259

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 249 - Да излязат хубаво, ама ти знаеш ли, че ИПОН има 1000 тежковъоръжени гарда, дето ще срелят НА МЕСО. А да ви дивя 10000 откачалника, като тряснат 50-100 от вас, ще бягате като уплашени пилци ...

258

ЕМО

преди 2 години

Долу горе е вярно това,ама Никиту дето всичките му фирми са фалирали да дава акъл ?

257

Маргарет Тачър

преди 2 години

При комунистите всичко е наред, ... докато свършат парите ! (спестени от предходните правителства)

256

Анонимен

преди 2 години

До До Диана - Той не е съществувал, ти убит да е ;)

255

Анонимен

преди 2 години

Ще ги изплащаме при следващия мандат на ГЕРБ.

254

1

преди 2 години

До ТЕ ТИЯ СА РЕЗИЛ, а твоята тиква,направо я ликвидира,сега плаче за власт.