13

Ivo

преди 2 години

Ама ние такъв мерак имаме за тази Еврозона,че ще излезнем да манифестираме от радост:) Холандия,Белгия,Гърция с няколко трилиона дългове,България с 40 милиарда и айде сега в Еврозоната ***,да плащаш на всички братски еврочиновници сметките

12

Момо

преди 2 години

Няма проблем да се раздават пари, ако не се дават под масата.

11

Анонимен

преди 2 години

Никито, още май му е криво, че никой го неще за премиер....Нали други специалисти казват, че нема сметка да влизаме, къф е проблема сега?Оти язе мислим нема проблеми, ако сме подготвени ке влезем, ако не сме ке излезем..Мое да си направим балкански самз с македония и да се присъединим към руската федерация..

10

Анонимен

преди 2 години

Абе ей,по ваше време когато си въртяхте игричките с дългът на България по добре ли бяха нещата?

9

Христо Христов

преди 2 години

За да угоди на началниците, тиквата провеждаше АНТИБЪЛГАРСКА политика 12 години и лично гонеше работоспособното население навън!

8

I'm-дртиВайТ-Б0

преди 2 години

Струва ми, че абсолютно пълна форма на типичен блюдолизачь, мазен подлизурко и царски слуга е тоя *** и псевдо-ЭконоМИСт... Седнал да обсъжда, да критикува и се произнася като всезнайко за НЕприетия и НЕгласуван от НС държавен бюджет на Републиката. Ами, щом толкова му знае кухата глава, да земе пък да пообясни, защо БГ не прокопса при Царя - хазартния играч и добре гледан крадлив хитрец, дето дойде хрисим и тихо-тихо си прибра за внучетата имотите и горите тук у нас, които НЕ му принадлежат

7

Анонимен

преди 2 години

Прав е Василев,Радев да си прибира червената хунта и да се измитат всички,некадърницииии

6

Христо Христов

преди 2 години

Който и да е на власт ще трябва да взема заеми, за да неутрализира последствията от 12 годишното управление на брюкселските слуги от герб.

5

Христо Христов

преди 2 години

Следвайки препоръките на брюксел, а не интересите на България, тиквата заложи бедност и зависимост за десетилетия напред.

4

48

преди 2 години

Не приехте кабинета на ИТН и сега ще сърбате супата.

3

Кредитен милионер

преди 2 години

Сериозно ли смятате, че някой ще ви приеме в еврозоната, преди да вкарате половината "банкери" в затвора и да забраните мутролихварските дружинки за бързи кредити, както и рекетьорските колекторски фирми?

2

Анонимен

преди 2 години

Този осъзнава ли какво направи с НДСВ?Учил е явно в Етиопия

1

Анонимен

преди 2 години

Евроинтеграцията си има цена. Който иска евроинтеграция - ще плаща.