293

Живко от Варна

преди 2 години

Защо НЯКОИ ХОРА искат аз да съм аут сайдер докато съм жив ?

292

!

преди 2 години

Млъкни бе, хората си ги избраха.

291

5ko 100F

преди 2 години

До 300 Не, моята лична пенсия е увеличена точно с 3,13% за ОСВ , като познавам и много хора на който е им е увеличена и с по малко и от 3% и в същото време социалният ни министър ръси долнопробни лъжи, гледайки целият български народ право в очите му! За това, за тази гавра, ОСТАВКА!

290

Анонимен

преди 2 години

Ники Василев е либертарианец. Той иска България да бъде като Африка, Индия, Латинска Америка. Там има истински капитализъм и либертарианство. В Западна Европа има субсидии за храна, има големи разходи за труд, налагат санкции на конкуренцията по света, не фалират важните си предприятия, а ги купува държавата. Държавата събира данъци от 60-70 процента. Ники Василев не харесва този европейски комунизъм и социализъм. Той харесва капитализмът в Африка, Индия, латинска Америка.

289

Анонимен

преди 2 години

УВЕЛИЧАВАМЕ ЗАПЛАТАТА НА УЧИТЕЛИТЕ С 25% НАД СРЕДНАТА ЗАПЛАТА, СЛЕД ЕДИН ДЕН УВЕЛИЧАВАМЕ УЧИТЕЛСКИТЕ ЗАПЛАТИ С 12%- АСЕН КАЗА С 25% ГОРЕ ДОЛУ ТРЯБВА ДА СТАНЕ 1900ЛВ ЧАКАМЕ ДА ВИДИМ С КОЛКО ОТ 1 АПРИЛ.

288

Анонимен

преди 2 години

СЛЕД КАТО ДЪЛГО ВРЕМЕ КРЕЩЯХА КОЛКО СА КРАДЛИВИ ГЕРБ, СЕГА ВЕЧЕ ИМ ЛЪСНАХА ЛЪЖИТЕ НА КИРЕ РАДЕВ- УВЕЛИЧАВАМЕ ПЕНСИИТЕ С 12,5%- УВЕЛИЧИХА ГИ С 7/9%- ПОСЛЕ- ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ ЗАЩОТО СИ МИСЛИТЕ ДОБАВКИ СА ЧАСТ ОТ ВАШАТА ПЕНСИЯ, ЗНАЧИ НЕ ТЕ СА ИЗЛЪГАЛИ, А ПЕНСИОНЕРИТЕ СА СЕ ИЗЛЪГАЛИ.

287

Анонимен

преди 2 години

Окей *** не са ми изтрили коментара този път(мерси модератори). Но нали като го писах тва го писах с идеята, че junior позициите са за около 1500-1600 средно а midrange са около 3000. Тъъъ ако имаш 1000лв сметка и жена и дете няма да ти е яко нали ? Синиърите там не ги считам за хора, там да же 5 цифрени суми стигат в някои случаи. особено в по-малки и развиващи се фирми. Друга ракия са те и глада в бранша е именно за синиъри, тоест болшинството не са.

286

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 278Не не не. Не ме разбра и *** са ми изтрили коментара. Фирмите нямат мораториум за тока. Този икономист иска да няма мораториум за физическите лица освен за юридическите. Така че, тия 400лв ток ги умножи по 3 или 4 и тогава 3-6к заплата намалява доста повече. А тези които не са социално слаби с 1.5-2к стават социално слаби. 400лв ти е с мораториума, цеха за хляб ти е повече. И после ще питаш що хляба е 3лв. Понимаяш ?

285

Анонимен

преди 2 години

РадеФ дефицит. Още не мога да повярвам как го инсталираха тоя Мун_чо буквално от нищото, да ни върне отново в Азия към ония с ватен_ките, дето могат само да копат газ. А те могат само да копат газ, защото си избиваха интелигенцията и продължават да я мачкат.

284

КИРЕ НОВИЯТ ВИДЕНОВ

преди 2 години

НАЛИ ТОВА Е ЦЕЛТА НА ЧЕРЕП РАДЕВ- СЪДИРА ИКОНОМИКАТА НА БГ И В ЕВРАЗИЯ И ПОСЛЕ ТИ ДА ВИДИШ НЯМА ГЛАВНИ ПРОКУРОРИ, - ЩЕ ВРЕЩИШ АМА ТИ ИЗПРАЩАТ ДВОЙКА МУТРИ И ПОСЛЕ ПО ГРЪБ ПОД 2 МЕТРА ЗЕМЯ, А БОБОКОВИ, ЧЕРЕПОВИ И КО КУЧЕ ВЛАЧИ ДИРЯ НЯМА- НАРОДЪТ БЕДЕН И СТЪПКАН, МУТРА СТАВА ВЕЛИКА И БОГАТА ФИГУРА, ВРЪЩАТ СЕ ГОЛИТЕ МАЦКИ, ЧАЛГАТА- ПОМНИТЕ ЛИ 90Г- ЕДНИТЕ СТАНАХА МИЛИОНЕРИ ДРУГИТЕ ПОЛУЧАВАХА ЗАПЛАТА ОТ 2/5 ДЛ- Е ТЕ ТОВА НИ ЧАКА И СЕГА- ПРОСТО КИРЕ Е НОВИЯТ ВИДЕНОВ.

283

Анонимен

преди 2 години

Тези хора не знаят къде живеят.Ще влязат в еврозоната както влязоха в НАТО.Кой ни пита искаме ли да влизаме в еврозоната?Ще станем нация от кокорчовци от цените.Нали забелязвате с колко разход излизате от магазин, купили три прости неща?А в еврозоната?Какъв дерт за говорещия като кречетало лилипут!Говори на "народа"!Срам, срам, срам, неадекватни хора!

282

Голям

преди 2 години

джуч си навряхте с тез харвардски комсолмолци, ама да не ви дреме ;)

281

Маргарет Тачър

преди 2 години

До Радев Като те гледам какви ги бръщолевиш - сигурно първото ти име е Румен !? Какви предни ??? Същите щурутии ги плещихте и през 2013г. и след това всички знаем какво стана ! В Брюксел първи ви усетиха и спряха всички програми на финансиране, като директно ви казаха в очите че ги е страх да не ги откраднете. Чак след това наивния български народец се светна ! Последва "Белият автобус" и нещата слава Богу си дойдоха на мястото. Но явно хората са като маймуните - бързо забравят !

280

Анонимен

преди 2 години

Чудя се кога ще почне да се води статистика на тези дето правят прогнози. Познават ли? В какъв процент от случаите? Ще си скъсат ли дипломата ако този процент е по-малко от 50, все пак шансът е 50 на 50 за какво са ми иначе?

279

Анонимен

преди 2 години

Ние сме третирани по-особено.В ЕС,но не в Шенген.Искат ни в еврозоната,за да ни вземат единствиното,което ни остана като национален белег-левчето.При валутен борд няма нужда да се сменя,защото курсът му е постоянен.Партньори сме на нату,но за щатите ни искат ризи,пардон-визи.

278

KUR ZA KURNELIA

преди 2 години

KAKUV SI TI DA KAZVASH KOGA SHTE VLIZAME V EVROZONATA BE ***.BOIKO TIKVATA I TOI BESHE ZAPOCHNAL S TAIA PROSTOTIA.VURVETE PO DYAVOLITE .

277

ЕМО

преди 2 години

Ако бяха останали ГЕРБ на власт 1.Строежите на ХЕМУС и другите магистрали щеше да продължи.... 2 Газовото хранилище в Чирен вече щеше да събира тройно повече. 3 Газовата връзка с Гърция щеше да е завършена.....4 Ваксинираните щяха да бъдат много повече.... ТОВА СА САМО ОСНОВНИТЕ НЕЩА КОИТО СЕГАШНИТЕ УНИЩОЖИХА..... И като си правя математиката колко много хора са в работищите сектори все повече си мисля,че направиха ШАШМА с ИЗБОРИТЕ.

276

Радев

преди 2 години

До Маргарет Тачър Лошото е, че предишните опоскаха всичко че и отгоре.

275

Щерю

преди 2 години

Николай Василев - поредният слуга на Москва, който ни плаши, че няма да ни приемат в еврозоната. Ще ни приемат и още как...

274

Батко ви

преди 2 години

Не че ги защитавам Кирчовците, нито съм гласувал за тях. Ама си има капани наследство от Тиkвата. С тока яко го нахендр.а на народа и на следващото правителство. С добавките за пенсиите- същата работа. Със заемите за санирания, магистрали, зали и прочие- също. Отделно плащания за загубени дела и за Белене. Който и да дойде след такова разграбване и подписване на неизгодни договори, все ще е прецакан. Но ако са читави и честни, до половин година трябва да вкарат нещата в релси. Не съм оптимист де