256

Анонимен

преди 2 години

Срещу тези 12 герой са към 500 корпорации, 150-160 държави и 1млрд. ваксинирани, които нямат друг изход. Тяхната имунна система я няма, ще разчитат на бустерите, които скоро ще станат платени.

255

Мамин сладък

преди 2 години

До 336Коя статистика бре, шмульо? 50 пъти променяха методиката за починали от ковида, особено след въвеждане на ваксите - дори хора с по 2-3 дози ги пишат неваксинирани, щото нямали достатъчно антитела. Че и дефиницията за "ваксина" промениха.

254

Herr Muller

преди 2 години

Големо прекарване е станало. Центъръг за противодействие на 'цифровата' омраза e изтървал от листата българските блогове, чатарници и коментари из масмедията. BTW някой от налучкващите английски язък може ли да ми преведе на български израза "digital citizen". НЕ залагам на "цифров гражданин" - Гуугл транслейт.

253

До 347

преди 2 години

За снимките и ковид отделенията. Досега имаме 877 хиляди заразени, 644 хиляди излекувани и 32636 починали. Останалите са активни случаи. От заразените 20% стигат до болница, което е около 185 хиляди, а ти казваш, че те всичките умирали в Ковид-19 отделенията вързани с колани. Дали е така?

252

Анонимен

преди 2 години

Всъщност докторите са виновни за смъртта в ковид отделенията,ще се разбере след време,както винаги става.Всъщност те са убийци.

251

Анонимен

преди 2 години

,,Ах, летете ескадрони. В устрема ви милиони хора са със вас". Какви 12 човека сънуват тези?

250

Анонимен

преди 2 години

Не дават да снимат в болниците взимат ти телефона пред ковид отделение,да не видят хората как връзват с колани за леглата нашите баби и дядовци и как впоследствие умират от отчаяние,изоставени!

249

Анонимен

преди 2 години

Експертите казват, че от ваксините има полза. Статистиката също показва, че има полза от ваксините, но овцeте си слушат 12-те овчaри и това си е.

248

Анонимен

преди 2 години

Снощи жена ми, която е с бустер ме ухапа, докато дремех пред телевизора. Имам медицинско от Пирогов. Дали ще съм 13ят в списъка.

247

Нема да я бъде вашта

преди 2 години

То се е видяло вече че е безполезно да им се лее акъл в продънените канчета. Тия магерата са не само инатливи но и безкрайно пр0сти. Оставям на вас да прецените за кого говоря :D

246

До 322

преди 2 години

А ти не можеш да вкараш ваксина в тялото си, която да проработи веднага при доста вероятния проблем при заразяване с вируса.

245

Мамин сладък

преди 2 години

"компаниите, които управляват социалните мрежи, започнаха да се борят срещу антиваксърската пропаганда, голямо количество материали бяха премахнати." - и по времето на комунизма беше същото - всичко срещу комунизма беше премахнато и обявявано за незаконно. Добре дошъл отново, тоталитаризъм !!!

244

Анонимен

преди 2 години

С тръба в гърлото овцaта заблеяла - "няма да се ваксинирам" под диригентството на 12-те овчари

243

Анонимен

преди 2 години

Някой вЕрва ли на тая глупост?

242

555

преди 2 години

Във Флорида са приели закон--За склоняване за ваксинация, глобата е 5000 долара

241

Анонимен

преди 2 години

12 гявола да излъжат милиони oвце - едва ли е трудно. Овцeте са си овцe.

240

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 309Не се опитвай да се правиш на умен, не ваксинираните веднага щом пожелаят могат да се ваксинират,само че вие не можете да махнете ваксината от тялото си при евентуален проблем.

239

Нема да я бъде вашта

преди 2 години

То се е видяло вече е безполезно да им се лее акъл в продънените канчета. Тия магерата са не само инатливи но и безкрайно пр0сти. Оставям на вас на прецените за кого говоря :D

238

6

преди 2 години

Мда, а ковид пропагандата в БГ се разпространява даже от по-малко хора - Кунчев, Витанов, Рицаря на черния чувал, Кантарджиев, Радка Пиратка, проф. Тромб... и май са това.

237

Анонимен

преди 2 години

Ако обърнете внимание по телевизиите се въртят едни и същи хора,всеки ден да пропагандират ваксините пак толкова като бройка,но господ ще ги накаже,защото тука няма кой!