276

Анонимен

преди 2 години

Това не е ли измама, като крият истината?!

275

Германец

преди 2 години

Е, може ли така? Всеки антиваксър си мисли, че, мислейки критично, сам е стигнал до някакви дълбоки изводи. А то се оказва, че няколко човека му наливат идеи в кухата кратуна. И той лайква и шеърва нататък :)

274

Анонимен

преди 2 години

Двама трима са, дето им набивам минуса без да ги чета. Соларя е един от тях. Жалки торрлове. Не си струва дискусията с такива. Малко им остана.

273

Анонимен

преди 2 години

Децата на тези убийци в бели престилки бая ще плащат за греховете на родителите си!

272

Анонимен

преди 2 години

Аз се чудя защо и в Англия мрът като мухи , а то от бустера било .

271

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 337 --- Роденият през Февруари 1965 британски гражданин Дейвид Джон Соренсън е изкарал 4 (четири) години в лондонската психиатрия Бетлем. Диагноза: "параноидна абулия с циклоидни наклонности" и изписан "поради тих характер", регистрира фирма в Кампъни Хауз под номер 13451475, като е избран (се е самоизбрал) за директор на същата. Мисля, че това е достатъчно да осъзнаем АНТИваксърската му "философия". За съжаление, не е само той.

270

Solar Power

преди 2 години

До До 290: Ако си критичен бъди такъв и към антиваксърите :) В медицината не се вярва използват се факти. Мисли критично ! Ако Били искаше да те чипира би ли шумно пуснал нещо ? Не, просто ще ти подадат каквото трябва във водата или в храната ... дори и с детските ваксини :) По скоро вярното е обратното ... пускат ви мухи в главата за да не се ваксинирате и да умирате за да оправихте пенс. система , да направите място за другите а и от глуп авите кой има нужда :) Всичко ще бъде роботи ....

269

Сатир

преди 2 години

Едни не толкова много баби обясняват нощните си прозрения в цукалото. Имат мнение за всичко и всички. Измислянето на глупости и откровени тъпотии не ги притеснява, защото те са над всичко и всички. Просто обикновени аи.диоти.

268

Анонимен

преди 2 години

Това е проведено в англистан и важи само за там. Нас какво ни бърка?!

267

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Не нямам никакви стягания нищо ! Дори след ваксинация вървях 25 километра без никакви проблеми. След третата ваксинация също вървях 12 километрова разходка. Тествах си всички кръвни параметри и съм 6+ за разлика от мои познати които го караха преди месеци и черния им дроб още бушува ! Ваксинирахме се цялото семейство с 5-те ми деца. Всички сме добре живи и здрави а някои приятели са под земята защото не се ваксинираха :( Шанса с ваксина са 9 към 1 по добри това е :)

266

До 290

преди 2 години

Аз съм с докторска степен и няма да се ваксинирам!Защо ли, ами по 2 причини.Първо го изкарах и то като лека настинка и второ имам критично мислене и мога да анализирам фактите.От средновековието е известно, че простите хора се манипулират много по-лесно от тези, които използват заложеното им от природата възможност за мислене.Това е и причината българското образование да става на все по-ниско ниво със всяка следваща година.

265

Анонимен

преди 2 години

Вземат им телефоните. И аз съм свидетел. Интубират хора само с температура, дето са отишли на крака там. Т.е., не са били много зле.

264

Анонимен

преди 2 години

Защо им взимат телефоните? Официално?

263

Анонимен

преди 2 години

Вярно е че им вземат телефоните. С мой приятел не можахме да се чуем даже за последно.

262

Анонимен

преди 2 години

Една уфсъ пита. Как сте ваксинираните? Имате ли стягане в гърдите, а леко замайване понякога?Да сте забелязали, че сте разсеяни и правите грешки.? А не се ли появиха други болести? Ама не е от ваксината, не е.

261

Анонимен

преди 2 години

Истината е такава скорошен случай връзват ги да не мърдат и им пускат кислород,взимат им телефоните да не звънят.Добре че се е намерило едно ромче санитар,та е дало телефон да се обади болния,та са го изкарали от отделението и вече се отправя.Който иска да вярва не ми пука,подобни случаи много.И браво на ромчето,дефакто то е спасило болния.

260

13войн

преди 2 години

Преди малко Соломон каза че ще слага атомни ракети в бг .няма да Умрем с ковид. Ще ни утрепят с бомби си мисля. Дами и господа бъдещи косвени жертви. Честито.

259

Анонимен

преди 2 години

Овцете са ясни. И бустерите са ясни. Не може генно променен да обижда човешки същества. Запомни го, ***.

258

Анонимен

преди 2 години

Ето доклад за смъртността от ваксините, подкрепен само с факти, никакви конспирации. Изводите си правете сами: docdroid[.[net]]/AEdQOK5/covid-report-bg-pdfмахнете []

257

Анонимен

преди 2 години

Тези 12 човека умело използват факта, че овцeте не искат да си признаят, че са овцe.