16

от 8-9 на 3-4%

преди 2 години

Споко, ваксъри, след 3-тия бустер няма да имате ни собствено мнение, ни собствена воля, но за сметка на това ще сте много щастливи. ;-) Не се косете толкова

15

Анонимен

преди 2 години

Никой не е свалял ГЕРБ. Свърши им мандата.

14

Анонимен

преди 2 години

Някой има ли идея, защо вируса се казва sars covid 2? Сигурно, защото е имало sars covid 1. Това се знае много преди 2019. Именно тогава е започнали разработването на ваксините за ковид. Замислете се малко, бе

13

Анонимен

преди 2 години

Ако не бяхте свалили ГЕРБ вече всички щяхме да сме имунизирани и мерките да са в историята.

12

Анонимен

преди 2 години

Ние сме милиони антиваксъри! И сме безсмъртни!

11

Георги Оруелов

преди 2 години

Министерството на истината се казвало:"Отдел за борба с дезинформацията към Министерството на цифровите технологии, културата, медиите и спорта"

10

Анонимен

преди 2 години

Журналистите в целият свят упорито се опитват да разделят хората на про и анти ваксини. Това е толкова далече от реалноста, че дори не е смешно за уж мислещи хора. Добре бе ***, не е ли свободен избора на всеки човек как да живее и как да умре? Какво се правите на супер загрижени за съдбата на обикновените хора, ни кой не ви вярва...

9

Анонимен

преди 2 години

12 души антиваксъри били виновни, че тройноваксинирания Сасоли пукна, а Кунчо за малко.

8

Анонимен

преди 2 години

Баба маро. 1000 пъти се каза, че тия ваксини не са нови. Но когато някой каже нещо което не ви изнася, спирате да слушате. Това е проблема. Вече фактите нямат значение, а само това което ни изнася е истина.

7

Анонимен

преди 2 години

В България тези които разпространяват лъжи и сеят омраза са дори по малко от 12. Мангъров, президента Радев, Костадинов, Слави и Тошко африкански горе долу тези са.

6

Лекар ихтиманец

преди 2 години

Никой не може да те накара насила да не се ваксинираш, както и обратното. Хората умират, защото не са безсмъртни. Но им е удобно някой друг да е виновен!

5

Абсолютна лъжа

преди 2 години

"Нашите *** ги водят за носа и ги манипулират , но те се връзват. На такава интелигентност , такива похвати. Не случайно сме с най-ниско IQ в Европа."

4

баба мара

преди 2 години

никои не е против ваксините но ние говорим тука за новите за ковида които сесъздадоха за 6 месеца и медицината още не е наясно с какъв вирус си има работа икак да се лекува какво има в тези ваксини какво отражение може да има върхуорганизма на човек защо се подписва човек при ваксинация защо няма лек за спинза ебола и др неизлечими болести не е толкова просто

3

Анонимен

преди 2 години

На тия 12 души да им проверят с колко са им се увеличили банковите сметки за последните 2 години. Ако се докаже, че имат големи преводи от Москва или офшорки, директно в затвора.

2

Анонимен

преди 2 години

Ако от другата страна, разпространяващите истина са Бау, Сиднито, Доктор и Вбесена, страшно сте загазили ваксите!

1

Съдете ги!!!

преди 2 години

Хора умират заради такива !!!