336

Анонимен

преди 2 години

До Herr Müller, който бил "имунизиран" преди повече от година и още не бил умрял. Първо, имунизиран означава да имаш имунитет. Имунитет означа да не си възприемчив към определено инфекциозно заболяване. Да не се заразяваш, да не се разболяваш и да не го разпространяваш. Това всичко не е валидно за третираните с експерименталните препарати за генна терапия, наричани за заблуда ваксини. И второ, радвай се на живота, докато го имаш. Който не се е родил, само той не е умрял.

335

Анонимен

преди 2 години

Тези 12 души са 100% ваксинирани. Само нашите малоу....ници останаха неваксинирани. Клиенти на болниците и погребалните.

334

Анонимен

преди 2 години

И ко стана сега? Овцете се оказаха антиваксърите!

333

Възраждане

преди 2 години

Ваксинирани антиваксъри :)

332

Да бе

преди 2 години

Всички около мен са ваксинирани и няма никаква дезориентация, нито каквато и да е промяна, освен, че вече никой не се заразява с вируса.

331

Анонимен

преди 2 години

Глупости. Всеки познава болни ваксинирани. Някои познават и починали след ваксинация. 12? Пропагандата ви е направо мал оумна.

330

Един Българин

преди 2 години

А кой казва че доктор Ахмед е прав(а)? Кой решава че вие с многото накрадени пари? Защо ми налагате да ви играя по свирката? Вече не смея никаква реимунизация да си сложа на мен или децата че незнам дали няма да ме боднете с вашите ***!!!Коронавирусът е една голяма смешка. Всички толкова леко го карат освен двама набодени, а аз познавам МНОООООГООО ХОРА!

329

А бее

преди 2 години

НЯКОЙ НЯКОГА ЩЕ ПРИЗНАЕ ЛИ ОТ КАКВО УМРЯ ГЕОРГИ КОРИТАРОВ??? СИГУРНО ГО Е НАВАЛЯЛ ДЪЖД?

328

Totenkopf

преди 2 години

Целта на юде-масоните е контрол над цялото човечество, няма да се спрат пред нищо, слугите на АнтиХриста!

327

Анонимен

преди 2 години

Чакай да позная, това ЦПЦО-CCDH чия рожба е, со ро сова, рокфелерова или на оня *велик филантроп* ваксинатор който го обича цяла Африка и Индия?

326

Анонимен

преди 2 години

405, malart, ако можех да ти дам 1000 плюса, щях. Не може да бъде казано по-добре.

325

Анонимен

преди 2 години

Много ви боли че много от хората не искат да си слагат тея отрови, а? Вашите т.нар. специалисти и доктори са тези които разпространяват дезинформация, забравихте бързо мантрите им, няма нужда от маски, носете маски, носете двойни маски, няма нужда да се затваря нищо, последха локдауни месеци след това, ваксините са супер ефективни, после не били чак толкова ефективни, до признаване дори че ваксинираните се заразяват и предават вируса. Вижте компилации с доктора ви Фаучи и оня черния терорист

324

хахаха

преди 2 години

"Център за противодействие на цифровата омраза"

323

Анонимен

преди 2 години

Реално Кунчев им направи много голяма антиреклама... Вече съм убеден, че рекордите по заразяване са точно заради кафявия сертификат, който даде измамното усещане на притежателите му, че са защитени. Тези хора просто не спазват никакви мерки и дистанция. Затова има толкова много заразени.

322

sandi

преди 2 години

98% от учените са съгласни с хората,които ги финансират. А РЗИ се спонсорира от фондация Рокфелер,по думи на Кунчев.

321

malart

преди 2 години

Само 12? Значи битката е неравна, защото от другата страна са хиляди слуги на сатаната

320

филип ейджи

преди 2 години

апостоли!

319

12

преди 2 години

А как 12? 1,2 човека са антиваксърите в България, те рушат устоите на здравеопазването.

318

Анонимен

преди 2 години

А колко си мислят, че могат да управляват света и те толкова към 12 масончета ли илюминантчета ли някакви такива на ложи, абе много са смешни.

317

Сем. Ваксърови

преди 2 години

Бегайте да се боцнете, докато още имате шанс.