90

Шоп

преди 2 години

Щом е ротация нашите самолети с пълно въоръжение да да отлетят за Холандия и да пазят небето там. Ако някой техен самолет прави бели тук да може и нашия да прави бели там! В България трябва да има оръжия само в ръцете на български военнослужещи а не в чужди ръце!Тук пилоти си имаме .

89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 104.....А от такива 'диоти като теб кой да ни пази? Май ние самите! ..."постоянно присъствие на руски самолети, които летят неидентифицирани"....ЛЪЖА!Търсят повод за война! И не са 10 изтребителя 5-то поколение, а само два фaкани F-35 на холандците! Юрофайтър "Тайфун" е на порядъци по-добър от ф-ките! Както и да е, не сме ги викали, не ги щем! И коритото не го щем! Май само руснаците печелят - мишени за дългобойните ракети "въздух-въздух" Р-37, за наземното ПВО С-350, С-400, Бал

88

Анонимен

преди 2 години

С тези сили фрегата,два изтребителя ставаме непобедими.Сега Путин трепери от страх,чуди се какво да прави.Непобедимата Испанска армада пристига!А не се знае може и още една фрегата да дойде от някъде!

87

до 115

преди 2 години

Тук се пише на български. А на вас всички ви са врагове,бедняци такива. Притежавате 12% от територията на Света ,а живеете като просяци. Всичко ви е такова,включително и оръжията ви са ръждясали. По-големи шутове от вас няма. Отивайте си в Русия. Тука не ви искаме вече.

86

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Може да акостират в Атия - пък после да се разходят до Созопол или Бургас. Сега е зима и има свободни легла на ниски цени - тъкмо да помогнат малко на местния туризъм, че на морето зимата е суша. Но да не минават на север от Варна, че в Одеса няма да ги посрещнат с хляб и сол.

85

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че Русия за съжаление винаги е незачитала хората, важното е само да има оръжие. И защо? Защото ги преследва параноята, че все някой иска да ги напада. Точно затова диктатурата на Путин е обречена

84

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Военните Кораби - Не Могат да Влизат Свободни в Черно Море - могат само определена бройка, до определен тонаж за определен кратък срок - Според Лозанския Мирен Договор - Ердоган ги Контролира , Путин го Подкрепя, преди няколко месеца Ердоган върна Американски Самолетоносач - Че Надхвърля Допустимия Тонаж , а от водата в подкрепа изплуваха 3 бр. Руски Подводници, ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

83

Анонимен

преди 2 години

Предлагам начело на обединените сили да застане испанския дон Жуан.Рускините са много красиви и дон Жуан знае как да се справи с тях.А и русите красавици от Русия няма да имат нищо против дон Жуан да ги завладее...

82

Анонимен

преди 2 години

Тия конкистадори с тая пробита гемийка, с тоя селски леген дали си дават сметка, че разликата между живота и това да станат храна за рибите е една ИДЕЯ?Ще се събуди накриво путиня и тия ще са на дъното.2014 Доналд Кук беше парализиран,всичките му системи блокирани, а Сухой си правиха авиошоу над палубата му.Чудя се тия матроси семейства нямат ли, че са готови да станат пушечно месо за нищо.

81

Анонимен

преди 2 години

Да се хранят сами.Нас ни интересува да дойде Испанската армада.Силите се събират за решителен отпор на руснаците.От цяла Европа пристигат техника и смели войни готови за трети път след Наполеон и Хитлер да стигнат до Москва!Но начело трябва да застане смел фелдмаршал, може който да ни води към Великата победа!!

80

Анонимен

преди 2 години

Черно море е дълбоко. Който кораб далдиса там си остава.

79

Дядо Петко

преди 2 години

Като си заминават за испания да пратя по кораба на внуката ракията и компотите . Може ли? Аз съм в Каварна.

78

Анонимен

преди 2 години

Това е чудесно ,ама кажете кой ще храни нашите пазители , редно е като достойни членове на НАТО и понеже сме прочути с нашето гостоприемство ние да ги настаним и да поемем всички разходи .

77

Maмоууууу

преди 2 години

Фрегатата ще бъде се присъедини към силите на НАТО в Черно море

76

Maмоууууу

преди 2 години

"Фрегатата ще бъде се присъедини към силите на НАТО в Черно море"... К***ми, поне да беше прочела после какво си преписала

75

Анонимен

преди 2 години

Испанската армада пристига!Един кораб плюс три изтребителя от Холандия.Още нашият могъщ флот и като добавим румънския флот още два кораба само виждате каква армада се събира.Такава мощ не може да бъде сразена.Украинците имат и гумени лодки!След няколко месеца ще стигнем до Москва!

74

анонимен

преди 2 години

Кой е фашист,че не ми е ясно нещо номер 84. Фашизъм имаше в Италия-Мусолини и Испания-Франко. А национал-социализъм в Германия-Хитлер и мракобесен социализъм В СССР(Русия)-Сталин. В сегашната структура от 30 държави на НАТО фапизъм няма.

73

Мичман Панин

преди 2 години

Това корито да внимава с навигацията, че много грешки стават за тези дето са се запътили към нато- да не се окаже дънна фрегата!

72

Анонимен

преди 2 години

НАТО го прави луд с поведението си.

71

Анонимен

преди 2 години

Еваларка на испанците, наши хора.