130

Granik

преди 2 години

Преди 500 години с испанските галеаси, се е случила Битката при Лепанто.Сега с испанските фрегати чакаме да започне Битката при Максуда.

129

Анонимен

преди 2 години

Военна фрегата е тавтология, фрегатата по определение е боен кораб. Търговски фрегати няма.

128

Лили Иванов

преди 2 години

Пращат някаква фрегата,защото по голям кораб няма право да влиза в Черно море и през Босфора. Отделно след 20 дена трябва по закон ,да напусне акваторията на Черно Море

127

Христо Христов

преди 2 години

Испанската фрегата НЕ Е добре дошла в българските пристанища!

126

Фьодор Алексиевич

преди 2 години

Вече и испанците ни взеха за подигравка. Това е дъното, нямам думи.

125

слугинаж

преди 2 години

стефан янев обясняваше, че ще взимат решение за нато утре в понеделник а те вече плават правителство слугинаж

124

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 165------Абе, вземи да прочетеш какво се случи със стотиците "Томахок" в Сирия! Пълен провал, голям резил! Истината е, че янките безнадеждно изостанаха от руснаците във военната техника! Едно сравнение само - "Томахок" и "Калибр"! Прочети им ТТ-данните, виж реалните резултати и сравни!

123

Анонимен

преди 2 години

До До Фьодор Аексиевич имаш предвид опепелькяното летище ли? на това поле ли му викаш? голем ще го ядат *** - това е сигурно!

122

OOoха мамашааа

преди 2 години

До За България нема да ви се случи тая услуга за европейска армия. ЧИЧО САМ ЩЕ КОМАНДВА, успикай се!

121

От свой

преди 2 години

До 162 Много добре казано :)

120

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 153--------"Великата Испанска Армада" е исторически факт. Грамадна, с много галеони и спомагателни кораби и корабчета обикаля Британските острови и Ирландия и корабите й се разбиват и потъват в бурното море! Чети бе, главанак, за да не се излагаш като кифладжия! Аз това съм го чел още като дете, а ти виж какъв пангалозин си станал, а пишеш дивотии!

119

До Фьодор Аексиевич

преди 2 години

Ппро-стото си е ппро-сто! Взех да заеквам, пардон! Един руснак ще напише "Федор Алексеевич"! Защо се правиш на руснак? Разбирам, да си такъв значи, че си от ВЕЛИК НАРОД! Ама дръж на българското, нали пред Работодателя се пишеш за голям патриотин! Да ти обясня достъпно: фрегатите не са особено силни кораби, а с няколкото "Томахок", ако ги има де, ще се случи точно това, което стана в Сирия с джепането на ДВА есминеца клас "Арли Бърк"!Нулев резултат - руските средства за РЕБ ги разпиляха по полето

118

Анонимен

преди 2 години

Ние ли ще трябва да ги хрантутим тея миротворци

117

Анонимен

преди 2 години

Много сте радетелите за "исконно българска територия". Как една либерастична слива *** не си спомни, не се похвали, че на просторите на една друга "исконно българска територия" през цялата изминала седмица тържествено празнуваха 1 100 години от приемането на ислама?

116

До 157 Фьодор

преди 2 години

Ние предпочитаме Крим да се зачисти само от вредния дивеч без да се остъклява. Все пак това е една исконно българска територия и един ден ще трябва да го възстановяваме.

115

Фьодор Алексиевич

преди 2 години

Тази испанска фрегата разболага с достатъчно крилати ракети да остъкли п-в Крим няколко пъти подред. А за черноморския ни флот да не говорим - само със един залп всичките ни кораби отиват на дъното.

114

Анонимен

преди 2 години

Цъцъцъцъцъ, да не се заблуждават, че МБР Воевода, Сармат, Булава, крилатите ракети Буревестник, Х-35, Х-55, хиперзвуковите комплекси Авангард, Кинжал, Циркон, стратегическите бомбардировачи, подводният ядрен дрон Посейдон, стратегическите подводни ракетоносци, лазерният комплекс Пересвет и стотиците РЕБ-системи ще се отвлекат по тези незначителни мишени. Мощните, главни и унижожителни руски оръжия са насочени към главната и смятаща себе си за изключителна цел.

113

За България

преди 2 години

Американците са супер нагли! Изтеглиха се от Афганистан и сега им е скучно, и се чудят какъв конфликт да измислят с Русия. До сега гледаха по чуждите територии да воюват с тях , но явно решиха, че е време на вратата да им тропат. Най- ***, че Европа и България най- много ще пострадат. ..Нека има Автономна Европейска Армия и да си решава ЕС отделно от НАТО нещата!

112

Анонимен

преди 2 години

Чакаме с нетърпение Великата Испанска армада да ни защити от Русия.Испанците са доказани биткаджии.Сега ако и италианците ни пратят помощ Русия няма шанс!

111

Анонимен

преди 2 години

Туй корито и за цаца да ловиш не става, те с него плашат.