50

Анонимен

преди 2 години

Забелязахте ли колко е глупав Прасимир Каратурчанов.Този човек ни беше министър на отбраната.Води се моля ви се доктор по межд.отношения.Същия има книги и тн.Този мошеник се изцепи как нямало да има война и изприказва тон глупости.

49

Анонимен

преди 2 години

Испания, какво прави в Черно море? Явно са си харесали малко земя. Скоро турската част може да стане испанска.

48

Руснаците

преди 2 години

Ще им устроят черноморски Трафалгар. Ава нека първо пратят цяла армада, да не си хабят оръжията напразно за някаква си фрегата.

47

Анонимен

преди 2 години

Кралския флот на Испания иде.

46

Анонимен

преди 2 години

Здравейте, пушечно месо! Ще ставате ли герои на неоколониализъма? Ай, Карамба! Панчо Виля президент!

45

Анонимен

преди 2 години

Да пратят повече F35 - на руснаците им трябват тренировки по радарите и сугнатурите в различни климатични условия.Ей така за идните години!

44

ПОЗИЦИЯ

преди 2 години

Не трябва да приемаме Нашественици в България .ВЪН БОЙНИ КОРАБИ и Бомбардировачи от Българска Територия - избивайте си Децата в Собствените Държави .

43

да ви светна

преди 2 години

Фалшивите самолети ако въобще успеят да долетят да БГ още при кацането ще имат проблем, защото и пистите ни като магистралите са във вид на бабуни. Ако не катастрофират при кацане, ще трябва да им се ремонтират колесниците. Ако не паднат в Черно море поради излизане от строя на електрониката, която ще бъде изпържена от руските РЕБ, ще се наложи да ги върнем по суша защото няма да са в състояние да летят.

42

Анонимен

преди 2 години

41. За съжаление руснаците няма да дойдат, ще дойдат само ракетите им. Лошото е че няма да падат само на кратуните на мераклиите да си мерят пишленцата.

41

Анонимен

преди 2 години

"През февруари в България ще бъде разположен отряд от испански изтребители Eurofighter. Освен Испания и Нидерландия планира да изпрати два свои модерни изтребителя от пето поколение F-35 и помощен персонал в България".------------------------- Тук го пишат като свършен факт, а лъжливият Днон Траволта каза на българския народ, че ще решавал утре. Да разбираме, че утре слугата ще изпълни заповедта на Началника. Не разбрахме само за чия сметка ще ни бъдат изпратени. Кой плаща?

40

Анонимен

преди 2 години

Хората знаят че руснаците правят учение и услужливо им пращат мишени.

39

Христо Христов

преди 2 години

Испанската фрегата НЕ Е добре дошла в българските пристанища!

38

да ви светна

преди 2 години

Хиперзвуковите ракети "Кинжал" са с радиус на действие 2000 км. Същия радиус имат и "карибрите". Искандерите и бреговите противокорабни ракетни установки са с 500 км. радиус на действие и са разположени в Крим. Испанците имат право на избор с кой вид ракета искат да бъде ударена тяхната платноходка!

37

ПРИЗИВ

преди 2 години

Призовавам Испания да не участва в нападението над Русия .Ние сме братя - български комунисти са участвали във Войната срещу Фашизма в Испания .

36

Анонимен

преди 2 години

До 31 Анонимен Скоро в България ще има война. И заслугата за това не е на сегашните. . . А на кого бе умник, да не би да сме без правителство? България винаги е била съюзник на битите само, че този път руснаците няма да дойдат като братушки-освободители, а като победители и за това питайте любимите си немски приятели, как е било когато са дошли освободителите във фашистка Германия и защо немците не им се воюва повече с руснаците! Но българина няма този грандиозен опит!

35

Анонимен

преди 2 години

Не знам за вас, но аз започвам да си търся нова квартирка, максимално далеч от обекти от националната cигyрност - далеч от летище, далеч от централите на телекомите и т.н.

34

МИРО

преди 2 години

ИМА ЛИ В СВЕТА ДРУГА ДЪРЖАВА И ТАКИВА ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ, КАТО НАШИТЕ, КОИТО ДА СИ ПРОДАВАТ:НЕБЕТО, ЗЕМЯТА И ВОДИТЕ НА ДЪРЖАВАТА!!!ТЕ ПРОДАДОХА И НАРОДА СИ!!!ПЪЛНА СРАМОТА ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ!!!ТАКИВА ДЪЛГО НЕ КАРАТ И НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!РАДЕВ ВОДИ ХОРОТО!!!

33

испанците

преди 2 години

искат да тестват доколко уязвими са техните платнохотки от попадения от бреговите ракетни установки.

32

До 31

преди 2 години

А чия в заслугата? Кой е главнокомандващ в последните 5+ години? Кой съставяше правителствата в последната година? Кой взе страна по тема по-която трябваше да сме 100% неутрални по време на президентския дебат?

31

Анонимен

преди 2 години

Не ми е ясно защитниците на дрънкането на оръжие и конфронтацията, дали са наясно че не са в електронна игра и няма "сейвни са" и рестарт на нивото.