104

Анонимен

преди 2 години

Дънди Прешъс ви направи пушечно месо. Герои на фашизъма и капитализъма.

103

Нямам Търпение

преди 2 години

Русия да Атакува, така Радев ще има БезЦенният Шанс да се Докаже като ГлавноКомандващ на Смелата Българска НАТО Армия!

102

кубанская столица

преди 2 години

Гав-гав-гав. Малки кучета на нато като България, Гърция, Румынния имат нещо да кажат. Ала Россия няма тях ще услиша. Твърде малки

101

Анонимен

преди 2 години

По- добре с НАТО,отколкото с Тато.

100

Анонимен

преди 2 години

До 104 ,,...първи сме по КОВИД...,, и по глупост. Коварството на врага ни от север е,че се грижи да насъсква групи екстремисти като Костя да разболяват народа, за да ни отслабят и да ни превземат.

99

Путин

преди 2 години

никакво Отстъпване този път - ЭвроЖендръчетата са в Ъгъла!

98

Бургас

преди 2 години

Дотук разбрах едно. Ако се започне пукотевицата, ракетите ще падат на територията на България и Румъния, независимо от това кой ги изстрелва. А за България целите са ясни - БУРГАС: Летище - база на НАТО, Пристанище - база на НАТО, Нефтохим Бургас - откъдето зареждат изтребителите и корабите на НАТО , ВАРНА - по същите причини, СЛИВЕН - полигона в Ново село. дА ЖИВЕЙ ТУРИЗМА. Welcome to Bulgaria.

97

Анонимен

преди 2 години

Истински патриот и родолюбец с твърд характер всичко решава сам в съответствие с българския национален интерес ,никой не може да му влияе !Българите сме честити ,че имаме токова умен ,начетен и красноречив премиер !

96

абеее

преди 2 години

И ние не вярвахме,че отрочетата на куманяките ще управляват ,но е факт малечко куманяче!

95

Анонимен

преди 2 години

НАТО си е НАТО. Старчока Путин може да си мечтае за едно време. Докато прави циркове,китайчетата превзеха всички пазари.

94

Кире се е объркал

преди 2 години

Искането на Русия за изтегляне на войските на НАТО (по-точно, на САЩ) от България не са към България, а към онези в САЩ, които Бойко Методиев Борисов нарече началниците. Ако в САЩ решат да изтеглят войските си от България, тогава местното правителство начело с премиера и местният президент могат само да изрекат "Йес!" и да козируват на началниците и на техните пратеници на ул. "Козяк".

93

Анонимен

преди 2 години

Русофилите се размечтаха за старото време.

92

Анонимен

преди 2 години

Споко имаме (женска) квота в армията ша ги осерът на дунава

91

НОВ МОРАЛ

преди 2 години

ДНЕС ПО НОВА ТВ ВИДЯХ КАРТИНА С НАХВЪРЛЕНИ ОКЪРВАВЕНИ ЧЕРЕПИ ВЪРХУ ЕДНО КАФЯВО ПОЛЕ- ТОВА Е В БЪЛГАРИЯ СЕГА- ХОРАТА УМИРАТ ОТ СТУД, ГЛАД И КОВИД ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ! ГОСПОДИ СПАСИ БЪЛГАРИЯ- ТОЛКОВА РАЗЕДИНЕНИ И НАСЪСКАНИ, БЕДНИ И ОЗЛОБЕНИ СКОРО НЕ СМЕ БИЛЕ.

90

Русофил

преди 2 години

Не бойте се и не безпокойте се, братя! Великия Влад Шеломов ще ни спаси от неверниците, защото той, макар и бидейки евреин, тръгна по светлия път и стана последовател на Пророка, и за всички нас построи най - голямата джамия в Европа, в благословения от Аллах град Москва.

89

Като

преди 2 години

Искат деескалация, защо ще идват ескадрили на НАТО. Ако станем за пушена месо, нека първо да са киви и Асен.

88

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Петков,евреино, ОСТАВКА! Мафия гнусна,ОСТАВКА!

87

Русофил

преди 2 години

" За това зови и правдив бъди, както бе ти повелено! И не следвай страстите им, а кажи: Повярвах в Писанията, които Аллах низпосла, и бе ми повелено да отсъждам справедливо между вас. Аллах е нашият Господ и вашият Господ. За нас са нашите дела, за вас -; вашите дела. Няма [основания за] спор между нас и вас. Аллах всички ни ще събере и към Него е завръщането.Сура 42:15

86

Русофил

преди 2 години

Кажи: Ако съм се заблудил, аз се заблуждавам само в своя вреда, а ако съм на правия път, то е от онова, което моят Господ ми разкрива. Той е всечуващ, близък.Сура 34:50

85

НОВ МОРАЛ

преди 2 години

ПРЕДИ ДВА ДНИ ПП КАЗАХА УВЕЛИЧАВАМЕ ЗАПЛАТИ НА УЧИТЕЛИТЕ С 25% НАД СРЕДНАТА ЗАПЛАТА, ВЧЕРА ОБЯВИХА ЗАПЛАТИ НА УЧИТЕЛИ ПО ВИСОКИ С 12%- ТИЯ ЛЪЖАТ ТА СЕ ДЕРАТ- ГОВОРЯТ ЛИ ПОМЕЖДУ СИ