144

Анонимен

преди 2 години

Помощ от Испания и Холандия! Защо ни е нужна "помощ"? Не дай си, боже, да почне война, нали се сещате - някои ще се укрият в убежища, ще го отнесе народът!

143

haha

преди 2 години

Аз май имам биполярно разстройство. Ужас. Или просто съм либерал, не знам

142

haha

преди 2 години

Пак не случих на дилър, и тези хапчета не ми действат добре

141

haha

преди 2 години

а ако се изтеглят базите, кой ще гарантира, че *** няма да направи същото в България и източна европа като цяло, както направи с Южна Осетия, Крим, и някои други кавказки държавици?

140

haha

преди 2 години

Само шепа *** по форумите, некадърни или неуспели хора и половината пенсионери искат пак да сме в сферата на влияние на Масква. Другите знаем каква мизерия е там.

139

Анонимен

преди 2 години

Деескалация, тоест ще махаме стълби? .............................Добре казано!!! Деескалаторът има да учи много как да се изразява хем правилно, хем дипломатично!

138

Анонимен

преди 2 години

Петков: Деескалацията е приоритет, не вярвам в зони на влияние.................Този човек е Невярващ!!!!!! А фактически? .........Някой да му обясни ако той не смее да мисли.

137

В.

преди 2 години

Членство та членство. Ами поне едно време комунистите и кандидат комунистите бяха в първите редици когато партията пожелае да се напънат за членството си. Тука в България сега най-яростните членове на новата партия все се крият на топло кой във фондацийка, кой в институтче... като стане напечено вместо да направят американска окопна бригада към генерал Зеленски.

136

Щирлиц

преди 2 години

Да поджавкаме в НАТОвския хор,заедно с другите побеснели кучета.Няма да се цепим от колектива я!

135

Анонимен

преди 2 години

От новото правителство най-адекватен е Стефан Янев. Най-зле министърката на МВнР. Кирил Петков и Асен Василев се оплетоха в калчища. Лошо ни се пише. С новите цени държавата бързо си присвоява парите ни. Сега и Русия ни взе на мушка.

134

Анонимен

преди 2 години

За Киро зона на влияние е конспиративна теория

133

ТОВА МуМЧЕ

преди 2 години

НАИСТеНА НЕ е ДОБРЕ С ГЛАВАТА!!!!ИНАЧЕ НЯМАШЕ ДА СИ ОСТАВИ КАНАДСКИЯ ПАСПОРТ и ПРИВИЛЕГИИТЕ МУ и ДА ДОЙДи ТУКА ДА СЕ ЗАНИМАВА С ГЛУПОСТИТЕ НА КРАДЛИВИЯ българин!!!!ПЪЛЕН ***!!!!

132

дpиcЛЮ...вци

преди 2 години

ТОВА ДЕТО ГО СЛОЖИХТЕ СЛЕД "АМЕРИКАНСКИ" *** да се ЧЕТЕ ГOBEДA!!!!TОЕСТ - ЗАЩО ТРИЕТЕ бе АМЕРИКАНСКИ ГOBEДA!!!

131

Ямболски цървул

преди 2 години

Като му вида мазната крива усмивка и ме избива на агресия.

130

Анонимен

преди 2 години

Деескалация, тоест ще махаме стълби?

129

Анонимен

преди 2 години

супер Спиро да прочете малко история, като например за пуническите войни

128

обсъждайте

преди 2 години

"Обсъдихме в детайли, даже свършихме малко след полунощ цялата дискусия." - какво обсъждате, кой иска нещо от вас? Русия не иска нищо от България, Русия знае, че България е васал ни не може да взема решения. Исканията на Русия са към САЩ, дори не и към НАТО, защото и НАТО са васали. А вие си обсъждайте колкото си изкате.

127

защо пак лъжеш бе!

преди 2 години

"във връзка с напрежението в Черно море и искането на Русия от вчера за изтегляне на войските на НАТО от България" / / / Кире, искането на Русия не е от вчера, ами от 15 декември миналат година - в писмена форма до САЩ да изтеглят военната техника и базите на НАТО от източна Европа. Но демократичните свободни медии криеха тази новина повече от месец.

126

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 141 Русия ще удари само София и България ще капитулира за няколко часа.

125

Пешо

преди 2 години

Както сме надупени ,ще има рап отпред,рап отзад.