164

Анонимен

преди 2 години

ПОНЕЖЕ КИРЧО ВИЖДАМ, ЧЕ БЪРКАШ И СМЕСВАШ ПОНЯТИЯТА - ВОЛЯ НА СУВЕРЕНА И РАВНОПОСТАВЕНОСТ "БЕЗ ВТОРО КАЧЕСТВО ДЪРЖАВИ" МОЛЯ ДА НИ СВЕТНЕШ КОЙ,КОГА И КАК Е ДАЛ ВОЛЕИЗЯВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ РАЗПОЛОЖАТ US СИЛИ В БЪЛГАРИЯ. ТЪКМО ЩЕ ПОКАЖЕШ, ЧЕ СПАЗВАШ СОБСТВЕНИЯТ ПРИНЦИП ЗА ПРОЗРАЧНОСТ. ИСКАНАТА ИНФОРМАЦИЯ НЕ Е CLASSIFIED INFORMATION ТАКА, ЧЕ ДЕЙСТВАЙ!!!

163

Не се разбра,

преди 2 години

...излиза ,че приоритетите на Кирето, били най-вече да свалят Гешев, а не енергийната, социалната, здравната ...кризи! Браво Кире, най-важното е да се харесваш на Повелителят на машинките на Мадуро, а българите...да се спасяват по-единично! Вие с Кокорчо нали сте добре!

162

Анонимен

преди 2 години

ПРОСТО КИРЕ НЕ ВЯРВА В ЗОНИ НА ВЛИЯНИЕ И НИЕ НЕ ВЯРВАМЕ В ТЕБ

161

Анонимен

преди 2 години

Просто Киро го играе независим. Той не е чувал за такива влияния. Цирк на дребно.

160

Анонимен

преди 2 години

Напускат защото това което говорим е вярно. Русия може да превземе украйна за няколко дена, а нато изобщо няма й да се намеси. Там има само американски интереси, оръжие, инструктори и т.н. Нато няма право да се меси там, използва се само заблуждаващо говорене за нато за български и всякакви други сульовци. Ако нато се намеси чака го катастрофа.

159

Анонимен

преди 2 години

Това че Русия най-после спомена България във външнополитическите си планове е оптимистично, трябва да продължаваме да работим за възстановяване на нормални отношения с нея. И да се противопоставяме на всякакви американски простотии. Американските сенатори със санкциите за България -- обявяване на персона нон грата.Кирчовците до половин година вън от властта -- за това време ще се види дали са збсолютно безполезни или дори вредни.

158

Анонимен

преди 2 години

В харвард дават дипломи и на маймуноподобни със зачатъчно логическо мислене.

157

Читател

преди 2 години

Fox news съобщава: Американците се евакуират от Украйна. А, значи "господарите" напускат както напуснаха Кабул. Защо ли?

156

Гражданин

преди 2 години

В какво вярва Киро, е без значение! Мнозинството българи също не му вярват, не са го избирали, но той се самопредложи за премиер и сега му берем срама. сСетът се променя и пластовете вече са разместени. Дрънкането на оръжие, създаването на напрежение, че уж Русия е агресор, има една единствена цел - да се намери мотив, с който да се обясни защо американците ще приемат руските искания! Помече четене и анализ на факти не е излишно, но това не е силната страна на нашите управници.американците

155

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме Промяната.- Добре!Но.. Промяна няма. Всичко е Измама.

154

Пенсионер

преди 2 години

Киро, усещаш ли ГО ?

153

Анонимен

преди 2 години

До "Българските русифили са национални предатели" - така е, също като евро джендърите

152

Анонимен

преди 2 години

Македонските българи питат кога ще им построиш въздушния коридор.

151

Анонимен

преди 2 години

Артист. Ти да не си падал на глава или си некъв шоумен? Просто Киро.

150

Анонимен

преди 2 години

Национален предател, който гледа западните интереси. ОСТАВКА!

149

Анонимен

преди 2 години

Тоя са го сложили да приказва каквото му кажат. Живо олицетворение на краварската зона на влияние

148

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 114"Според мен за България няма никаква пряка опасност. Дори и при реален военен конфликт РусияНато, в най лошия случай руската армия ще атакува само американските бази в България." Много оптимистично, АМА има и други вероятни сценарии, които засягат и Европа, и целия свят. Дори ограничена и локална употреба на ядрено оръжие, доста години няма да има какво да се яде по цял свят, болести и тежки проблеми. Чети. Краварите не се посвениха да пуснат ядрени бомби в края на ВСВ

147

Анонимен

преди 2 години

Много е смешно България или Румъния да дава съвети на Русия ,ние сме никой )

146

Анонимен

преди 2 години

До Ямболски цървулЗатова ще си останеш и ямболски ***.

145

Анонимен

преди 2 години

Русия да си гние в Азия! България помни комунизма, който тези псевдо освободители наложиха и съсипаха страната ни. Никога повече с руснаци! България е НАТО и ЕС!