19

То и сега

преди 2 години

си е пик, ама нали всичко е ковиТ, та така.Да оставим настрана всичкото страхуваме 24/7 от всякъде и готовоооо . Нещо неясно, м?!?

18

Анонимен

преди 2 години

Тоя пък кой е? Не разбра ли, че е заел неправилната страна? Те може да му плащат да плаши и манипулира хората, но прокуратурата ще си свърши работата и ще разследва всички, всяващи шок и ужас.

17

Знаещият

преди 2 години

До Ами ваксините????Вкои научни журнали прочете тия глупости?

16

Ами ваксините????

преди 2 години

Ок вируса повишава риска от сърдечни проблеми,но и ваксините го повишават.За вирусът говорите,за ваксините,Не.Модерна дори я спряха за млади хора в някои държави,защото доказано води до миокардит при млади мъже.Тук за *** ли нимислят, че мълчат.Някои хора се информират и от международни източници

15

Мисли

преди 2 години

Очаквам голяма част от лекарите и телевизионните професори и математици да си получат заслуженото

14

Анонимен

преди 2 години

Много точно , компетентно, ясно и аргументирано изказване! Браво!

13

Анонимен

преди 2 години

Цинични лъжи-всички знаят колко много хора умряха он инфаркт след ваксините и колко млади хора развиват миокардит и перикардит от тях.Опитват се да заметат това,приписвайки страничните ефекти от ваксината на вируса

12

Фют

преди 2 години

Не много интелигентен начин за прочистване от не много интелигентните браво.

11

Анонимен

преди 2 години

Щом има хора къде да си плащат за услугите няма проблем безплатен обяд няма това не е незаконна работа всичко си е по правилата.

10

Интернет Конспиратор

преди 2 години

Бустерите Работят...

9

Анонимен

преди 2 години

Подготвят хората от рано и причината вече я казаха предварително. Да се знае.

8

Анонимен

преди 2 години

*** не бе хора аз с янко и неговите хора нямам проблеми аз съм давал кръв и хората си плащат били са коректни с мене не искам да ви развалям бизнеса незнам защо ме забърквате в вашите филми аз нямам нищо общо правете кво знаете не ме вълнува всеки да се оправя как знае.

7

Пак аз - конспиратор

преди 2 години

До Алтерниращ веганист - ти да видиш? Намерихме причината за "пик" при сърдечните заболявания в масовото инжектиране с препарати, предизвикващи сърдечни заболявания? Какви сме конспиратори, а?

6

Анонимен

преди 2 години

Вирусът уврежда сърцето. Страничен ефект на ваксините също е увреждане на сърцето. Всичко това се знаеше още в началото на пандемията. Нашата здравна система пак е изненадана, точно както снегопочистващите фирми се изненадват всяка година от снега. Да си припомнят, че вирусът уврежда и бъбреците, предизвиква и диабет / за ваксините все още не се знае/. Здравната ни система да не вземе да се изненада и от това.

5

Анонимен

преди 2 години

сърдечно-съдови са смъртоносни и няма ваксина за тях.

4

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Очаква пик от сърдечно-съдови заболявания. Което е най-основният и най-често срещан ефект от експерименталните терапии, условно наречени "ваксини". Обаче ще е "понеже защото". Ваксизависимите са неспособни да видят директната, призната, доказана, очевидна връзка. Унизително ми е че сме от един и същ вид.

3

Анонимен

преди 2 години

Надявам се, че тоя бум няма връзка с ваксинацията?

2

Анонимен

преди 2 години

Сърдечносъдовите заболявания са при затлъстели нинджи на масата,а на едно прЕателче дори му е на гордост че българите ставаме само за маса и че не сме за никакъв спорт..пак повтарям..гордее се!!

1

Анонимен

преди 2 години

Ами, нормално, то тепърва надупчените ще почват да *** от миокардити.