39

Анонимен

преди 2 години

Петров,чака те съд за пропаганда на експериментални птрепарати, които водят до сърдечно съдови чаболявания. Нито един няма да бъде забравен!

38

Анонимен

преди 2 години

Нещо не разбирам тук. Политиците от форума "бг мама" взимат много активно участие в днес бг. И тъй като знам, че те са едни корумпирани политици, които разпространяват пропаганда и всяват паника и страх, може ли да ми обяснят ТЕ НА МЕН за какво ги слагат всичките тези ограничения и мерки "ДА СЕ СПРЕ РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА КОВИД" след като те самите казват, че в бъдеще ще има по 10 000 зарезени и по 5000 умрели на ден??? После се чудете защо никой не иска да се ваксинира

37

Анонимен

преди 2 години

Значи ми стана ясно, че този Иво, останалите математици нарочно ви тролват и нарочно се опитват да ни ядосат

36

Зелен Демократ

преди 2 години

Д-р Ивче, завинаги един от нас, ще ти се отплатим

35

Анонимен

преди 2 години

Пик има от повече от година. Близка се влачи с миокардит след ковид далеч преди ваксините. Тогава още отделенията бяха пълни.

34

Анонимен

преди 2 години

Наконтеният Нарцис-Петров,това случайно да не би да е от масовото бодене с тая неизследвана течност?

33

Tangra

преди 2 години

Няма как всеки ден гроздова и навсякъде с колата, яж свинското и после има сърдечни заболявания.

32

Д-р Хаус

преди 2 години

Ало, " професор" Иво!! Вече 33 години България е в " пик" на сърдечно-съдови те заболявания!! Схващаш ли бе тикво???

31

Анонимен

преди 2 години

Добре че по бай Тошово време си купих два дебели юргана че сега щях да замръзна от студ. Нямам дърва нямам въглища овивам се с юрганите и се топля. Ако ги нямах тези юрган сега с тези олекотени завивки дето ги продават мутрите щях да кристализирам.Едно време имахме и нафтови печки имахме дърва въглища имахме истинско парно с пара а не с хладка водичка. Всичко ни струваше евтино имахме пари за всичко а сега за нищо. В 21 век живеем като в средновековието. Честита ви демоникрация и мутризация.

30

Анонимен

преди 2 години

Мангъропитеци , пак акате тук , а ?

29

Анонимен

преди 2 години

След ваксинацията срещу Ковид това е естествено да се очаква

28

В.

преди 2 години

В английските медицински издания нехаят че тук са набутали на хората по 5-6 стената. Това също ли ще се брои пост Ковид синдром или местно печалбарско джебчийски отклонение, само допълващо трагичната картина на ваксинацията с фалшивите препарати. Просто тук местната мафия също няма предел. 2 мафии са ни малко множко. Разпускай.

27

bulava

преди 2 години

Язе немам пари да си плата отоплението за другия месец той ми вика как от вируса съм щел да умра.Алоу ше умра от студ не от вирус

26

Анонимен

преди 2 години

Тоя пък пткъде го изровихте. Ние си го преболедувахме Кови и вече сме с натурален имунитет. А сърдечно съдовите е по вероятно да са от вакситете в чужбина. При нас са си на първо място в статистиката от стрес и ниски заплати.

25

Анонимен

преди 2 години

Остави сърдечно но като дигнат здравния данък и не може да плати, следва пазарна цена от 10 бона за операция че е безработен и от обикновен апендицит го карат в гробищата.

24

Анонимен

преди 2 години

в САЩ и Зап. Европа смъртността тепърва ще скача на 150% като резултат от ваксините .Те вече са с нулирана имунна система и увредени органи ,чувалите на ген. Годжи идат!

23

БАИ ШИЛЕ

преди 2 години

АЛО ПРОФЕСОРА КАКВО ОБЩО ИМАМЕ С САЩ ТАМ НЕКА ДА СИ ***, НИЕ ТУКА СИ ИМАМЕ ДРУГИ ПРОБЛЕМИ

22

Анонимен

преди 2 години

Защо нито един от дежурните професори в нова нито един път не коментира броя на тежко болните деца, имащи нужда от средства за лечение в чужбина? Там няма статистика. Има ясни и отчаяни молби от родителите да помагаме. Вижте ги и ги запомнете загрижените за здравето ни!

21

Анонимен

преди 2 години

Веганиста що се пъне? Нали е защитен и надупчен? Защо се интересува от хората? Дърта клюкарка, или платен трррол. Едно от двете е.

20

.

преди 2 години

И хубаво ги очакваш професоре след толкова боцане...........