182

Миро

преди 2 години

Питам ви:Защо Радев и политиците ни толкова много обичат американците? Навярно получават нещо от тях!

181

ХАХАХА

преди 2 години

Честито на гласувалите! Поредният продаден комунист. Ще се научите ама вирусът може и да ви отнесе преди това.

180

МИРО

преди 2 години

Няма какво да се сърдя на никого:ВСЯКО НЕЩО Е ВРЕМЕННО ПРЕХОДНО ЯВЛЕНИЕ!!! ТАКА Е И С НАТО!!!ТАКА,ЧЕ И ТО ПОДЛЕЖИ НА РЕАЛЕН РАЗПАД!!! КОЛКОТО ДА СЕ МЪЧИ КИРО И РАДЕВ ДА ГО ЗАПАЗЯТ!!!НЯМА ДА СТАНЕ!!!

179

Анонимен

преди 2 години

"В страната ни няма постоянно базирани съюзнически контингенти и бойна техника." - не са за постоянно. За 20000 години са...

178

Долния

преди 2 години

Да излъже русофилите*

177

Анонимен

преди 2 години

Предател!

176

Истинското му лице

преди 2 години

Радев се правеше на русофил, за да излъже русофобите да гласуват за него. Какъв лицемер само! Значи Крим бил руски. Ако утре някоя държава окупира България, пак ли ще се съгласи така великодушни!? Когато му изнася е за Русия, когато му изнася е против. Двуличен и подъл.

175

Пртиз

преди 2 години

До Анонимен А престини с глупостите ти за ВСВ,защото показваш колко си неосведомен.

174

говорит Москва

преди 2 години

искаме да ни посрещнете като руски окупатори но с хляб и сол и газ гол.

173

Анонимен

преди 2 години

До българин 208 Чакай, къде видя инвазия? А дали да няма референдум за напускане на НАТО? А? А дали няма да играе калъча по краварските вратленца?

172

МИРО

преди 2 години

ВАНГА ГО КАЗА:ДО ДНИ НАТО СЕ РАЗПАДА!!!ОТИВА В ЗЕМЯТА!!!

171

Анонимен

преди 2 години

Оказва се, че Радев е за ваксинацията и е пронатовски ориентиран. Мн добре им го сложи на гласоподаватели си...

170

До 202

преди 2 години

Прав си. Но в Кремъл ще седят македонци!

169

Анонимен

преди 2 години

А ВСВ беше освободителна не толкова за Русия а за Украйна.Москва никога не е попадала в чужди ръце.Винаги си е била Руска столица.Докато Киев е превзет от хитлеристите и заедно с украинските фашисти създават колаброционистите(бандеровците)

168

българин

преди 2 години

трябва да има референдум българската армия да участва с украинската срещу руската инвазия иначе ще ни съди историята и нашите деца.

167

МИРО

преди 2 години

РАДЕВ,СРАМОТА ЗА БЪЛГАРИЯ СИ!!!ОПЛИТАШ БЪЛГАРИЯ В ДЪЛГОВЕ!!!ПРЕДАВАШ Я НА НАТО!!!НЕ СЕ ПОКАЗВАШ КАТО ДОБЪР ДИПЛОМАТ И ПОЛИТИК!!!МИ ТОГАВА КАКЪВ СИ, КАЖИ!!!ПРЕДАТЕЛ ЛИ СИ!!!???АКО СТЕ ТАКИВА С КИРО КРАДЕЦА МАХАЙТЕ СЕ И ДИМ ДА ВИ НЯМА В АМЕРИКА!!! СЛАВА НА РУСИЯ!!!!

166

Л Ъ Ж Е Ц !!!

преди 2 години

РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО !!!!!!!! Да видим дали Българина иска в НАТО !!! В нато ни завлече евреина Соломон Паси против волята на народа и даже без решение на народното събрание !!!!!!!!

165

Анонимен

преди 2 години

Браво на Радев! "Благодарност пред строя!"

164

Анонимен

преди 2 години

В бъдещето целият свят ще се казва Руска федерация..До 300 години руснаците ще станат повече по население от Китай и Индия това е по прогнози...Те и сега щяха да са милиярд руснаците ако не бяха двете световни войни и зверствата на комунистите...В бъдеще Русия ще ръководи цялата земя ,ще ръководи колониите на другите планети.,руският език ще е най говореният в света.Всички останали народи ще склонят глава пред Великата федерация.

163

Анонимен

преди 2 години

Хрушчов обяви култа на Сталин и го обвини за милионите жертви избити от украинските фашисти по лагерите.А всъщноост точно укрите ги вършеха.Знаете ли кой освобождава Крим от престъпниците след ВСВ и кой го подарява на Украйна.Точно украйнеца Хрушчов след преврата в СССР.