202

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 244 - Изобщо не ти е ясно ! Точно такива ситуации сплотяват една нация около лидерите им ! Путин е ВЕЛИК ПОЛИТИК , и това се знае както на Изток , така и на Запад ! Руснаците Не са глупави да не го разбират , и затова подобни приказки как щели да го ритнат са само за невежи лаици ! Кубинците след всичкия глад още говорят за Кастро като за СВЕТЕЦ . така че преди да пишеш глупости мисли !

201

hahah

преди 2 години

Русофилите кефите ли се...?

200

Хм

преди 2 години

Мълчи,бе, обратен на умното. Американско ***.

199

само Радев

преди 2 години

Положението е много деликатно , и няма много какво повече да се каже от наша страна , освен да следим развоя на събитията ! В края на краищата това членство дето го развяваме гордо всеки ден като "прано бельо" си има своята цена и да не дава Господ ПОСЛЕДСТВИЯ ! Убеден съм , че Русия НЕ желае да пострадаме , но със сигурност се очаква и ние да проявим разум в поведението си , макар и да имаме съответната ангажираност като членка , но пък нито сме толкова силни , нито толкова големи ?!

198

аз

преди 2 години

НАЛИ НАТО ИСКАХА РУСИЯ ДА СЕ ИЗТЕГЛИ ОТ КАЗАКСТАН А СЕГА НЕ ИСКАТ ТЕ СЕ ИЗТЕГЛЯТ ОТ БЪЛГАРИЯ?????

197

Хм

преди 2 години

Ако разполагането на натовски войски в България зависеше от България,то трябваше да реагираме много остро и незабавно!Обаче зависи само и единствено от САЩ,тъй че все тая,не ни и питат.Понеже преговорите са само между Русия и САЩ,нашето мнение,както и на другите е без значение.И за това трябва да се сърдим на САЩ,а не на Русия.

196

Ей Лавров!

преди 2 години

На лято ще се молите за имотче на морето ама ще бъдат на двойна цена за руснаци

195

Разберете бе

преди 2 години

САЩ ни освободиха от руско робство и винаги ще сме с тях

194

Анонимен

преди 2 години

Русофилите са малцинство, но са гласовити и създават впечатление, че са много.

193

Бассси

преди 2 години

Какво им става на тия руснаци бе че се държат идиотскии

192

До МИРО

преди 2 години

От какво са те освободили втория път? От фашизма, който никога не го е имало ли? Смешни сте!

191

Енимолс

преди 2 години

Българите най не обичат да ги командват. Тук вече сгрешиха и загубиха много. Лавров просто унищожи Русия в очите на българите

190

Анонимен

преди 2 години

Ей Лавров, не стъпвайте в България че ще ви изколим като през 1916г край Добрич.

189

Анонимен

преди 2 години

Радев е безгласна буква, него никой не го пита защото от него нищо не зависи. Искането за оттегляне е към американците които дърпат конците.

188

Браво

преди 2 години

Браво бе Радев, знаех си че лъжеш русофилите!

187

Дечо

преди 2 години

Ама вижте, Ердоган излиза като политик и дипломат!!! Иска помирение!!!Нашият Радев нищо не прави!!!Взема мижава позиция!!! СРАМОТА ЗА НЕГО!!! ЕДИН РЕГИОН СМЕ!!!ГЕНЕРАЛ Е!!!ЕРОГАН ГЕНЕРАЛ ЛИ Е???Той Костадинов ще им разкаже на Радевци играта!!!

186

Анонимен

преди 2 години

До 223.Бог да прости,Светицата Ванга,тя никога не е казвала подобно нещо.Тя почина преди Президента Путин да стане Президент на Русия.И никога не би казала подобно нещо,защото тя просто виждаше в бъдеще и предсказваше,но не даваше мнение за хората.

185

МИРО

преди 2 години

До 225!!! Благодаря!Ако ще истински форум,нека бъде!Кой иска войната? Руснаците или САЩ?Къде са моралните ценности в НАТО В ЕС или Русия повече?За мен американците са държава без национален бит и традиции,а ние поне това го имаме, руснаците също!!!Те са наши двойни освободители!!! ИСТОРИЯТА НЕ СЕ ЗАБРАВЯ!!!

184

Анонимен

преди 2 години

Затова ли Костадинов иска да напуснем НАТО за да Русия след това отново да ни окупира

183

Шоп от Марс

преди 2 години

Мен ме интересува дали ще нападнат Шопландия ,не ме интересува Украйна.Босят се слухове сред нас шопите за инвазия.Но ние сме готови,подготвени сме.Да живее Шопландия!!!