95

Анонимен

преди 2 години

До 27.ЯНУ. може да е у друга фаза София...... Пак ли закъснели мерки, щото трябвало да ги обявят 5 дена предварително. А на вируса казахте ли му да спи през това време?

94

вуйна Злата

преди 2 години

В Англия са дисциплиниран народ а ние българите сме много недисциплиниран народ и заради това положението с ковида ще става много по зле

93

Етапите и Фазите

преди 2 години

Разните ЕТАПИ и ФАЗИ на възбудата и последният етап ще е кулминацията на оргазъъма изпразването.

92

Анонимен

преди 2 години

Май наистина ваксарите в България се заразят с коронавирус но не им дойде акъла в празната им глава след като им дойде ковида на главата тогава сте разберат ще този вирус е много опасен и не признава никакви ваксини.

91

Анонимен

преди 2 години

В Англия са дисциплиниран народ а ние българите сме много недисциплиниран народ и заради това положението с ковида ще става много по зле

90

Анонимен

преди 2 години

Тук ги затягат защото се усетиха че повечето българи изхитряха и останаха извън РНК експеримента.

89

Анонимен

преди 2 години

Как така правителството стана много загрижено и почна да затваря на края на пандемията при появата на в пъти по лекия вариант омикрон? Настанал е последен напън да излъжат някой да се набоде преди всички да осъзнаят че от ковид вече не се умира.

88

Анонимен

преди 2 години

Май наистина антиваксарите в България трябва да се заразят с коронавирус за да им дойде акъла в празната им глава след като им дойде ковида на главата тогава сте разберат ще този вирус е много опасен

87

близка перспектива

преди 2 години

всеки по родното село, кой от къде е

86

Шоп

преди 2 години

Не съм спирал да ходя и по време на първия локдаун , няма да спра и сега !!! За всичко си има място , естествено и протекция на властимащите !!! Единственото хубаво нещо , че в такава ситуация, Прованса няма място до тези места , няма мазна чалга и голи момичета с нисък морал !!! Кеф !!!

85

Анонимен

преди 2 години

Моля да покажат как София е преминала етап 3 на заетост на интензивните легла при условие че за сумарно цяла България наблюдаваме спад? Ако в София нарастват, значи в останалата част на България яко спадат, за да се получи сумарно низходящия тренд.

84

224

преди 2 години

Цитирам "В България болничните легла са общо 53 173 броя. От тях 2063 са за интензивно лечение, показват данните на Министерството на здравеопазването към 31 декември 2018 г." А ако бяха толкова загрижени нашите "здравни власт", да бяха построили специализирани ковид болници, както го направиха в много други страни - Китай, Италия, дори Македония... За 1000 човека капацитет я правят за 10-15 дни, все пак са сглобяеми и е лесно. Големият проблем е телевизията, която ни облъчва!

83

до 78

преди 2 години

Провери статистиката от смъртносната делта версия и ще видиш, че хората в реанимация имаха стабилен тренд нагоре още първата седмица, докато сега се вижда застой и даже намаляване. Не че съм против затварането, но усещам едно пренапрягане на ситуацията може би с цел да наплашат хората да се набодат. Освен това така се създава усещане на сайта на МЗ има невярна информация

82

Роусен ПлевАналиев

преди 2 години

Аз откакто гълтам на негарй съм индулгиран.И Вирусите ме отбягват.

81

Собственик

преди 2 години

Няма да спра да работя , имам сметки за плащане , имам заплати и осигуровки да плащам , имам все да ПЛАЩАМ !!! От държавата един гол , ама черен сме получили всички в бранша !!! Отделно , някой наясно ли е как се намира качествен колектив , това е по трудно да не кажа от непосилните сметки за ток в момента !!!

80

Гиб Мелсън

преди 2 години

За съжаление столицата София стана най-селския град измежду всички областни градове. Но столичани сами са си виновни. Искат всички университети и агенции и правителство и парламент да е при тях. В развитите страни не е така. Най-развитите градове не са столици.

79

Сия

преди 2 години

На дата 19.01 при нови 11 181 случая има 554 човека в интензивни структури. На дата 20.01 при нови 10 160 случая има 542 човека в интензивни структури. На дата 21.01 при нови 8932 случая има 530 човека в интензивни структури. Само на мен ли ми се струва, че с по десетина хиляди нови случаи ежедневно всъщност интензивните отделения се изпразват? Дано да продължи така!

78

Софиянец

преди 2 години

Само кремиковските комплексирани селяни обиждат на селянин и провинция.Старите софиянци сме си нормални.След кремиковци София свърши.

77

Анонимен

преди 2 години

А защо не ги въведат след месец мерките . Слабо , мноооого слабо правителство имаме

76

Штаслив Балгърин

преди 2 години

Аз пък най сам штастлив че на Цветелин Кънчев дитето учиши в кемридж и като са върниши на ваканций и биреши жица защото е истински балгърин и ни забравя откъдее тръгнал.Риспект !