115

absurd

преди 2 години

Аз предлагам всеки проверяващ от РЗИ яко да го увъртим с кютек,ама такъв кютек че повече да не се върне на работа,ай да видим тогава кой ще ни накара да им спазваме тъпите мерки

114

До мхмхмхмхммхммхм

преди 2 години

И колко са починалите в Гибралтар? НУЛА!!! От доста време насам. Жалко, че у нас умират хора. А безхаберието на народа е гнусно.

113

Анонимен

преди 2 години

Хора махайте мерките, да следваме примера на Великобритания. Нали всички искахте да следваме техния пример със задължителна ваксинация и полции дето да арестуват неваксинираните ако се опитат да влязат в кафе да си купят чай. Сега си махат всички ограничения и сертификати от 27.01 защото и цитирам "това беше грешка, няма полза от тези мерки и трябва да се научим да живеем с вируса". Айде досега все викахте да им следваме примера и сега като те обърнаха мекицата ще спрете ли с призивите?

112

До Питане

преди 2 години

Аз имам 3 дози, и спазвам всички мерки. Без значение дали тук или в чужбина. Не се чувствам с ограничени права. Част от обществото съм, а не егоистичен червей.

111

Анонимен

преди 2 години

Като цяло пандемията показа масовата култура и ниво на нацията. Някак си всичко прилича на дребна далаверка. Много сме добри в дребното надлъгване и в малките далаверки. И тотално безполезни за големите неща и като общество. Дъно!

110

Питане

преди 2 години

Ваксинираните , особено тези които се ваксинираха , само и само да не им ограничат правата , да си ходят на ляво на дясно ....КАК СТЕ ?!

109

Street racer

преди 2 години

Stage 3 full boost !!!

108

Помните ли ?!

преди 2 години

"Само една ваксина , за да се прегърнем "

107

Анонимен

преди 2 години

Защо проспахте последните седмици? Защо не предприехте мерки по-рано ?Защо закъсняхте толкова много? Защо лъгахте хората и ги карахте да се чувстват спокойни. Надявам се да ви се потърси отговорност за всички безобразия които извършихте и продължавате да вършите.

106

Анонимен

преди 2 години

9 млрд лв е изхарчило правителството на Радев и Петков само през декември месец.

105

Щирлиц

преди 2 години

Ей,не искат тия българи да се тровят,ъ-ъ...да се ваксинират..Зян ще отидат ...ваксините,ц,ц..

104

Дедо

преди 2 години

Това е началото ! Г-н Сила от СЗО иска 75% с две дози .

103

Анонимен

преди 2 години

мачкай тъппите софянци... това засужават балъъците! да си кютат!

102

Скоро От СЗО :

преди 2 години

" Забранено за ваксинирани хора на обществени места"

101

Анонимен

преди 2 години

НЕ СИ МИСЛЕТЕ,ЧЕ ФАШИЗМЪТ ЩЕ СИ ТРЪГНЕ ЛЕСНО, КАМО ЛИ ДОБРОВОЛНО....

100

Антиваксър

преди 2 години

Ваксъри ... чувствате ли се прецакани , една малка България отстоя на принудителното ваксиниране !!! Това е една победа за България , радвам се 80% останахме чистокръвни , скоро не само СЗО но и всеки обикновен неваксиниран гражданин ще ви следи под лупа !!! Очаквам скоро табелки по обществените места " забранено за ваксинирани " !!! Хак да ви е ....на вас и цялата ви пропаганда ...

99

Анонимен

преди 2 години

Самият факт, че столична дирекция на Народната Милиция е м участниците по темата показва доколко цялата пландемия е въпрос на здраве...

98

Анонимен

преди 2 години

Както и до сега, мерките ще си ги спазват само балъците

97

Чоко

преди 2 години

Е , няма пък да се набода. Напук на всички призиви. Не се набодох до сега та чак на края на пандемията ли ще си сложа тази отрова в тялото.

96

дд

преди 2 години

Аз съм на етап Киро в Белене