23

До професор Стоянов

преди 2 години

Ало, такива професорчета кате тебе, казваха, че при 70% набоцкани се връщаме към Нормалното. Как тогава тези страни с над 75% ваксинирани: Австрия, Белгия, Италия, Франция, Германия, Малта, Испания, Дания, Финландия, Канада и др., са все още с нов Затваряния, ограничения и маските не са отпаднали.

22

Анонимен

преди 2 години

Какъв Чернобил ? Ко не им казали . Алооо . В България имаше само две телевизии и по двете по цял ден покзваха разни хеликоптери как изсипват нещо над реактора . Много добре помня . Не се опитвайте да лъжите. И двете телевизии по цял ден това показвах. Освен това радеоактивния облак минава през Беларус и скандинавските държави затова и те първи го засякоха и имат много ракови заболявания а не през България. Само лъжи . Нали го помним това точно от телевизиите.

21

Анонимен

преди 2 години

Не. Здравословните му съмнения в добрите алтруистични намерения на явните нацисти, което е част от здравата му земна логика, която го спасява вече хилядолетия.

20

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

Правил си тетенус. Ако искаха да те чипират шяга да я сложат там и пак да те набодат бе плоскоземецо. Я прочети кка е направен и тестван инсулина и после говори.

19

Само Цицекс Лоич

преди 2 години

Сега рано ги прибират родителите им. пак ще трябва да чакам пролетта, за да си наточа острилката! А от маса време вече малки, розови пръстчета не са докосвали старата ми пушка!

18

Анонимен

преди 2 години

Абе маняци! Българина следва науката, това не е религия да и се вярва. В науката всяко твърдение може да бъде поставено под съмнение и съответно подкрепено с факти. Ако нещо не може да бъде поставено под съмнение то не е наука. Ако не можеш да задаваш въпроси, то не е наука. Имаме въпроси и вместо отговори получаваме "антиваксъри, пpocтaци, ваксинирайте се, какво само сте тръгнали да питате". Затова не на науката, а на вас не вярваме, че изобщо следвате науката. Променихте дефинициите за наука!

17

Анонимен

преди 2 години

Моето семейство е било предупредено за Чернобил. Не става дума за позиция в Партията, а за приятел с достъп до информация, който приятел си рискувал свободата и живота, издавайки тайната. Е, не го хванали. И все още е с достъп до информация. И пак ни предупреди за действителната ситуация в някои болници -- колко са ваксинираните в реанимация. Сигурно разпространявам дизинформация. Все пак, аварията в Чернобил е конспиративна теория.

16

Тривайс

преди 2 години

Аз вече храня моята щерка само с мляко собствено производство, от чучура. Макар вече да е на година, не мисля да я отбивам поне до първи клас, а като съдя по доволното и гукане, повече и харесва моето, отколкото кърмата на майка и.

15

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Сериозно почвам да се обърквам, преструват ли се на глупави, или наистина са толкова глупави? След като за 14 месеца общо сигурно сто милиарда пъти се написа и коментира причината за недоверието ни към псевдоваксините, сега "опитват да открият" причините ли? И пак ги търсят под вола?

14

Това професор ли е ?

преди 2 години

Този чучел ако е професор, аз съм космонавт. Просто трябва да се търси логиката. Г-н Професор, ако тези ваксини са ефективни, как в страни с ваксинация над 75% все още има затваряния и ограничения ? Холандия над 85% набоцкани, защо не се връщат към нормалното ?

13

Анонимен

преди 2 години

Българинът не вярва на държавата и се спасява сам от години. Нормално да е скептичен изведнъж, когато държавата видиш ли се загрижила за здравето му. Комично е ; )

12

Анонимен

преди 2 години

Не е само Чернобил,за последните 30 години Българинът толкова много е лъган и клатен,че просто вече подлага всичко на съмнение!

11

Шегивате ли се?

преди 2 години

Аз За ЕФЕКТИВНИТЕ ваксини, скоро си прави за Тетанус. Проучил съм историята на много ЕФЕКТИВНИ ваксини. Една работеща ваксина се създава минимум за период от 5-10год.Тези експериментални разтвори бяха пуснати след няколко месеца. За това и нямаше ефект. Това сега Анти-ваксър ли ме прави ?

10

Анонимен

преди 2 години

Тоя откъде го изкопаха, къв Чернобил

9

Анонимен

преди 2 години

И още нещо...за аварията в Чернобил ще вините новите ви братя Хамериканци защото и децата разбраха че това е било саботаж с цел по бързо падане на СССР!!

8

Анонимен

преди 2 години

Че кой ще ги пита ? Херо ще му свирне на Киро и готово, почва боцкането. И тогава форумните революционери ще се наредят на опашки пред пунктовете.

7

Барнкнул

преди 2 години

Аз пък бях на прощапълника на дъщерята на един колега. Страхотно гадже е станала! Трите минути, през които беше в скута ми са неописуемо изживяване!

6

Анонимен

преди 2 години

Защото невярваме, затова сме оцелели

5

Анонимен

преди 2 години

Не е само прикриването на Чернобилската авария. Българина нали е по-така от другите, няма как някой да му каже кое как. Той сам знае по-добре от всички. В добавка, че е функционално неграмотен и че се чувства велик, че от Фейсо знае нещо дето другите няма как да го знят. Като резултат - 2-те по смъртност в света. *** толкова сме загуубени, че и 1то място не можахме да вземем. То не е късно де

4

Педя човек

преди 2 години

Моят ментор казваше - никога не прави грешката да ощастливяваш момиче, чиито години са повече от дължината на показалката ти в сантиметри! Следвайки мъдрия му завет, станах " на децата мил другар