43

Анонимен

преди 2 години

каквато държавата, такива и политолозите - тоя куку идея си няма какво говори, помня Чернобил - даже и децата знаехме за какво става дума, но по-скоро ни беше смешно като ни казваха да не ядем салата. На властите не вярваме, защото за 30 години доказаха, че са мъpши и айдуци, ако можеше бай Тошо да се върне и да ги избеси тия щеше да е идеално

42

Анонимен

преди 2 години

Онкоболните след две години, пак на Чернобил в сметките ли ще ги пишем? А какво да кажат японците тогава с Фукушима? Впрочем не вярвам в теорията за проведени откачени експерименти в Чернобил. Едва ли не пияни украински и руски служители, решили да проверят кой е по-най- с работеща центала.

41

Vaksinator

преди 2 години

Az vaksiniram kyrvite s kozhenata igla

40

хахахахаха

преди 2 години

вие съсвсем изплеснахте ,90% от тези ,които са против ваксините ,не са били родени 86 г ,а болшинството ,които са родени преди 86 ,вече са на възраст и са се ваксинирали,просто правителство ...това от 2021 г,лакатуши и няма ясна позиция,не може да гориш маски и после да налагаш използването им!!!

39

Анонимен

преди 2 години

Не. ПОражда я фактът, че знам какви хора са в тези институции и познавам корупцията. Аз самият съм корумпе, но сред вълците трябва да виеш като вълк. Няма друг начин.

38

Анонимен

преди 2 години

Прикриването на последствията на аварията във Фукушима поражда недоверието у българите :)))

37

Анонимен

преди 2 години

Една част от активното население на страната не са били родени тогава, други са били малки, за да помнят. И недейте прехвърля вината пак някъде си в миналия век. Недоверието към политиците не нарасна ли след 1989г.? Така, че оставете бай Тошо. Погледнете политическата ни класа последните 30 години. След него само великия Иван Костов се изправи срещу тъмната страна, затова ще го почитаме и след столетие като втори Стамболов!

36

Анонимен

преди 2 години

Една част от активното население на страната не са били родени тогава, други са били малки, за да помнят. И недейте прехвърля вината пак някъде си в миналия век. Недоверието към политиците не нарасна ли след 1989г.? Така, че оставете бай Тошо. Погледнете политическата ни класа последните 30 години.

35

К'ва Аварие е к

преди 2 години

Тия за вирус, който е по-малко смъртоносен от обикновеният грип, затвориха всички. Не си представям, какво би се случило при втори Чернобил. Тогава ще боцкат хората през час.

34

Майстора

преди 2 години

Слава на Иван Костов!

33

Анонимен

преди 2 години

Абе аз в Науката вярвам, но не вЕрвам в нАуката, която се лее от всичките продажни медии под контрола на разни продажни политически п0дло0ги и щедрата финансова стимулация на компании, които до вчера твърдяха, че хероинът изписан от лекар не пристрастява (и това е най-пресният пример)!

32

Пич

преди 2 години

Недоверие има към всички кукли на конци, които след 1878г. са инсталирани тука, за да изпълняват поръчките на чужди кукловоди. Не си въобразявайте, че българинът е чак толкова глупав, че да ги разпознае за свои собствени управници. Четете Захари Стоянов какво е било доверието към управниците преди век например. А колкото до Чернобил - това е едно от малкото безобразия, които стигна до нас просто... ами защото стигна до Швеция. И нямаше как да се скрие :) За останалите съдете по броя онкоболни.

31

Анонимен

преди 2 години

Радиация ... И какво, никой не ходеше с противорадиационно облекло. Никой никого не е спирал да си прави пикник сред природата. Ограничения никакви. Обаче се знаеше, че онзи дъжд не е на хубаво ... Ще му се някой, да се оправдава с Чернобил, за това, че сега плещи глупост след глупост, щото от "Свободната Европа" така били казали за КОВИД-а. Зяпайте си телефоните и се радвайте на свободата, също като в Свободната Европа.

30

Анонимен

преди 2 години

Всички коментари в този форум са последствия от аварията в Чернобилската АЕЦ. Включително и моя.

29

А Зелевата хартия ?

преди 2 години

Казвахте, че Зелевият *** е решението и е много ефективен. Защо тогава, въвеждате нови ограничение за посещение на заведенията ?

28

Майстора

преди 2 години

Не ни казали за Чернобил, ама хората знаеха. Понеже не слушаха пропаганда, а си обменяха информация и научаваха факти. Същото като сега - от телевизията пропагандата денонощно тръби едно и също, а иначе всеки интересуващ се и разсъждаващ човек знае какво става.

27

Аварията Кистоф

преди 2 години

Дето гласувахме за тях пък те разориха 100000 малки фирми изхвърлени от системата на ДДС. 20 години работих на 2 места да издаяня.

26

Анонимен

преди 2 години

Кротнете се бе- има достатъчно ваксини, ще ви набодат няма страшно.

25

Анонимен

преди 2 години

По-глупава и манипулативна статия скоро не се беше пръквала - къде Чернобил, къде "ваксините"???Или преследват и идеята за натягане на обстановката около искането на Русия за напускане на НАТОвските войски от Румъния и България?Дали си мислят, че стадото е достатъчно неграмотно, за да им се върже?

24

Дедо Слюнка

преди 2 години

Е, поне Велислава Дърева се сдоби с конкурентка за приза " Красавица на хилядолетието " в лицето на проф. Аргирова.