63

Анонимен

преди 2 години

Ами ако се окаже че пак сме в положението "Чернобил" ? Точно "отговорните другари" предпочитат да мълчат избирателно и да крещят "ваксинирайте се", отброяват целенасочено като болни хора, заради измислен и посочен от други тест? Друг казал "сертификат". Ден да мине, друг да дойде. Ако нещо стане, "на нас така ни казаха ..." Дадоха ни снимки с чували ... Дадоха ни рентгенови снимки ... Да показваме ...

62

Анонимен

преди 2 години

Точно вярата в науката ме възпря да се ваксинирам с това нещо и да разчитам на естествения си имунитет, който се справи с болестта без проблеми.

61

Анонимен

преди 2 години

Здравия разум е отговора , няма да се ваксинираме ве не разбрахте ли

60

Анонимен

преди 2 години

Егати ******ка!Виновни ви са все неща от времето на социализма,а не виждате многобройните фалшификации на управляващите,най-малко от две години насам - фалшификация след фалшификация,лъжа след лъжа!!!Стотици хиляди българи стресирани и зомбирани,превърнати в едно безволево стадо!!!Само че,другите,тези с разум в главите,добре ви разбраха и поеха по великия поход към тоталното неверие в управляващата ***!!!

59

Веселинъ 7113236860

преди 2 години

Проблемът на руснаците не е аварията в Чернобил,а това,че ПРЕДАДОХА няколкостотин милиона човешки същества,които им вярваха. Преди тридесет години ,а процесът бе започнал доста по-рано,Горбачов ни хвърли в геноциден ад. Възродителният процес също бе извършен от руски евреи и турци. Последният бе подготовка за окупация на Българската политика от евреи,арменци и турци със заграбени Български имена. Практически Горбачов разшири НАТО.Факт!

58

Анонимен

преди 2 години

32 години демонокрацията ви , предизборните ви все обещания и празния хладилник

57

Евроатланик

преди 2 години

Ние българите сме евроатпантици и нямамае доверие на Русия. Аз много обичам САЩ и ЕС, ние живеем много добре в ЕС при американското партньорство.

56

Анонимен

преди 2 години

Аз твърдо вярвам в науката, затова не бих се ваксинирал с набързо скалъпения бъркоч, за да се пазя от болест с незначителна смъртност при здрави хора. На медиите не вярвам особено, защото дават трибуна на хора като този.

55

българин

преди 2 години

Абе тия бандити ни вдигнаха тока и природния газ по 300%,вие ни занимавате с ваксини и коранавируси.*** народ сме и това е

54

Шах

преди 2 години

Политолг Професор.= *** .

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен56 Е, не може все някой друг да ни е виновен, нали се имаме за интелигентна нация. Можем сами да анализараме и преценяваме, кога се лъже и кога не.

52

Анонимен

преди 2 години

Кога е станала аварията в Чернобил още не съм бил роден,аз защо съм антиваксър?

51

Анонимен

преди 2 години

Чернобил и 30 години преход мисля, че са достатични да нямаме грам капка вяра в управлението и не можем да бъдем винени за това. Това е естествен резултат на вашите действия.

50

Анонимен

преди 2 години

добре, че не казаха за Чернобил, че тогава какви конспирации щяхме да спретнем, бедна ви е фантазията. и пак щяхме да рупаме марулки, щото ни лъжат - нищо не се вижда, жив си, какво си измислят!?

49

555

преди 2 години

Не вярваме в науката професоре, защото това не е някаква религия ,в която без право на съмнение се изпълняват безпрекословно каноните , още повече , че има доста примери в науката на подлагане на основателни съмнения на многогодишни закони. Вие самия надявам се сте запознат с изказвания по темата на световно известни учени нобелисти като Люк Монтание , лекаря на Тръъмп-д-р Вл.Зеленко,акад.Виталий Зверев,изобретателя на PNK вакс.д-р Малоун и мн. други.Те са на върха на науката.Имате ли съмнение??

48

Анонимен

преди 2 години

Българина е разумен и също така разбира кога му предоставят фалшива наука вместо да се оставя да го пускат по пързалката.

47

Чернобил или:

преди 2 години

Прикриването на канадското гражданство ли поражда недоверието у българите?

46

хахахахаха

преди 2 години

най-вероятно нямат доверие във ваксината ,заради изчезването на маите !!! политолог проф. Празнодумец

45

Анонимен

преди 2 години

Не!

44

Анонимен

преди 2 години

Чернобил е добър пример, но нима сега не лъжете по същия начин? Кунчев 2 месеца боледува леко ковида. В ЕС има 30 000 официално записани, като починали от ваксините, но в България няма нито един и прокуратурата разследва доц. Мангъров, защото е допуснал, че и у нас ще да има няколко. Което е невъзможно. У нас даже лекарски грешки няма. Всичко е идеално. И ние не вярваме.