31

.

преди 2 години

Волът рие, на гърба му пада!

30

Анонимен

преди 2 години

В САЩ разрешиха на войниците да се гримират в строя, дано разрешат червилцето и в ЕС армиите, че да няма дискриминация. И ако измислят различни десени и кройки униформи по избор, също ще е добре. Розов камуфлаж със сребърни акценти ще е хит.

29

баба мара

преди 2 години

700 безделници само прос-то-тии и огромни заплати нато и ес да се разтурятнезабавно тъи като са вредни за човечеството вируси ваксини санкции конфликтиедно свястно нещо не са свършили до сега

28

Анонимен

преди 2 години

До Мислеща : Все ни се струва, че Донбас е украинкса територия (както и Крим) и Киев може да се разпорежда суверрно на своята си територия (както го направи русия в чечня , убивайки хиляди чеченци и невинни граждани). Та ако Путин нахлуе в Донбас, той нахлува в чужда украинска територия и изппепеляването на хилди вагнерчета в сирия може да му се види детска жмичка в сравенение, да не говорим ще че зачерни много руски майки на млади непрофесионални войничета, невиновни за имперската игра на путин

27

Анонимен

преди 2 години

Гeй, страдащ от сифилис, кой е той?Справка - лежи на червения площад.Жокер - не е ***!

26

Много

преди 2 години

...са смешни тия, които говорят че Западът щял да спретне "гейпарад"! Засега единствената държава, която си прави парадите и раздрънква оръжие пред мумията на най-великите Гей на миналият век /Ленин/, това е Русия! Още се гордеят с тоя п***Рас! Путин даже го обяви за "светец"! Изперкала работа!

25

Анонимен

преди 2 години

Запада плати 5 милиарда долара за преврат в Украйна. Те пратиха въоръжени западни сини човечета да стрелят по народа и полицията.

24

Слава Україні БРАТЯ

преди 2 години

Изключете ги от SWIFT! И дайте на Украйна тактическо ядрено оръжие!

23

Анонимен

преди 2 години

Интересно предупреждение при положение, че ескалацията в Украйна я създавате точно вие. Кой раздаваше бисквитки на майдана?

22

Очевидно е

преди 2 години

Реториката подсказва, че цирея скоро ще се спука. На всичките беди една война наблизо само ни липсва. И като почнат да изплуват труповете по плажовете в Бургаския залив и съвсем ще вържем сезона...

21

Анонимен

преди 2 години

Путин каза, че ако нр му приемат ултиматума щял да мисли за воеено-технически отговор. Интересно освен безаналоговки, ултиматуми и военнотехнически отговорои тази страна под това тоталитарно ръководство има лу други решения за бъдещето си, или трърдо са решли да си останта в 20век.

20

пх

преди 2 години

"""""При ескалация в Украйна ЕС готов да отговори с масивни санкции"""" ---- Например??? Шъ отрежете клончето на което седите??? Или както "помогнахте" на Н.аакашвили, когато го насъскахте да нападне на руските миротворчески бази в Южна Осетия??? Шъ съ откажите от руската газ, нефт и редкоземлени минерали??? Нее..., силно се съмнявам! Ми тогава как, може би, както Комар хапе Слон??? -))))))))

19

Анонимен

преди 2 години

ЕС готов ли е сам да си спре газа и да умре за Украйна?

18

Дедо Цецо

преди 2 години

Ако стане мурабе тази първа ще гресира боксерките.

17

Анонимен

преди 2 години

"Не трябва да се позволява на Русия да разделя Европа"Така е, това е ваш патент - справка Сърбия.

16

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Урцуло, кво правим с двата милиарда дози псевдовацини, дето си ни поръчала за тая година? Ще ги сипваме ли в канала?

15

Анонимен

преди 2 години

Тази кикимора от името на сащ ли говори?

14

Анонимен

преди 2 години

ООо щом ще се обърнем към древногръцкият герой Санкций!! О това е много сериозно, Путин сигурно ще се уплаши и ще иде да се моли на Тангра, Санкций да не го погне...Тея *** ли са к'ви са. Нашите деди са си правили чаши, за да предадат съобщението... тея викат Санкций! *** мазни...

13

DaDa

преди 2 години

Фон ЛайнАРЕн да не говори от името на целия ЕС.

12

Мислеща

преди 2 години

Путин беше пределно ясен- ако украинските войски нахлуят в ДНР и ЛНР, то руснаците няма да се спрат до там, а ще стигнат и до Киев. Какво не им е ясно още на тези не знам?!