151

Щирлиц

преди 2 години

Като санкции срещу руската агресия,ще спрат северен поток 1 и 2.Ще се топлят,като въртят пП.ед.алите на ветрогенераторите,ха-ха.

150

115

преди 2 години

Какви санкции сестро, като ако ви спрат Руснаците газта, приключих те с индустрията.

149

Анонимен

преди 2 години

ДЯДО ЙОЦО УПОРИТО СЕ ВЗИРАШЕ СЪС СЛЕПИТЕ СИ ОЧИ В СВЕТЛОТО ЕВРОПЕЙСКО БЪДЕЩЕ И ИЗВЕДНЪЖ ПРОЗРЯ ОЗАРЕНИЕТО "АМИ ТО ТАКА СИ БЕШЕ ПРИ НАПОЛЕОНА, ХАДЖИ ГЕНЧО И ДЕДО ЛИБЕН, ЧЪРЧА И ХИТЛЕР, ТАКА СИ Е И СЕГА ПРЕЗ ВТОРОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ. АЛЧНИТЕ ХИЕНИ ИСКАТ ДА РЪФАТ БОГАТСТВАТА И РЕСУРСИТЕ НА РУСИЯ. А СВЕТЛОТО ЕВРОПЕЙСКО БЪДЕЩЕ НА БЪЛГАРИЯ ПАК ЩЕ СЕ ОТЛОЖИ ЗА ДРУГОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ..."

148

Анонимен

преди 2 години

Масивни санкции - няма да им пращат евроценности, и атлантотриполови....Брех, живи да ги оплачеш руснаците! Тая от снимката, в знак на протест ще мръзне цяла зима...

147

дядо йоцо гледа

преди 2 години

До Боби Икономически и инансови санкции означава спиране на покупката на руски газ, нефт, лес, метали. Тоест намаляване на зарплати и пенсии с 25%.

146

Нострадамус младши

преди 2 години

Ало , *** ...Първо се размразете , огледайте , ослушайте и ако не виждате руски танкове и не чувате руска реч , прекръстете се и ...внимавайте какво плямпате ....

145

Жалко, но факт

преди 2 години

Тези заглавия трябва да ги четат в Украйна, да видят на каква помощ могат да се надяват от страна на ЕС. Мечета , прайдове и санкции.

144

Анонимен

преди 2 години

Никакви санкции няма да въведат. Русия е огромен пазар за Европа и Сащ. Повечето големи западни компании имат седалища в големите руски градове и търговията не е спирала и за миг. Ние и други като дребни васали спазваме санкции и сме отстранени от възможността да си сътрудничим с Русия.

143

Анонимен

преди 2 години

Адски противно същество е на снимката

142

Анонимен

преди 2 години

Когато фашисти ти говорят за "доверие", това е удобен момент да тестваш своята психична нормалност! ...Ако им се връзваш на думите - имаш обезпокоителен проблем!

141

Друг европеец

преди 2 години

Ще направим два гей парада!

140

Анонимен

преди 2 години

1-ва санкция - ще спрат тока.2-ра санкция - ще спрат и парното 3-та санкция - ако има оживели ще им кажат кой е виновен - путлеристити

139

младен

преди 2 години

"При ескалация в Украйна ЕС готов да отговори с масивни санкции"По скоро да вземе да отговори с масивно дупе, макар че едва ли ще впечатли руснаците.Все пак те още харесват жени и водка.

138

Анонимен

преди 2 години

фон *** докторката която поръча толкова инжекции даже за африка , ама досега не чух кого ваксинират там

137

Анонимен

преди 2 години

от лицемерната европа част не искаме да сме , цяла източна европа ви стана колония вън от ес

136

Разделяй и Пей!

преди 2 години

Ако руските войски действат бавно и ефективно както санкциите по добре да идат одма на словашката граница и бавно в едно със санкциите да се прибират през Киев в ЛНР ДНР и Мариополска НР.Тъдява казват саде руснаци живеят.За дружина полска остава Лвов,Молдова-ако реши и нея московците да я приберат с Одеса и остава Задкарпатието,една красива територия да си иде къмУнгаците и Словаците.Ако това не е планът на сегашното украинско ръководство-здраве му кажи.Това е желанието на УКРАИНА-разделянето.

135

Анонимен

преди 2 години

Ако искаш да разбереш какво ще се случи след като си начешете либерастаката краста - Питай родителите ти да ти разкажат , само че този път може да няма и картофи след вашият мерак !

134

паф

преди 2 години

путин ще ви врътне кранчето на газа и загивате като препикано мушкато

133

Именно

преди 2 години

Важно е ДОВЕРИЕТО - ТАКА е , но има едно малко проблемче - НИКОЙ НОРМАЛЕН и ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК на Света НЕ Ви ВЯРВА след като Ви видяха "демократичните и цветни" изпълнения базирани на прпаганда и ЛЪЖИ , които сринаха куп държави , и унищожихте хиляголетни култури , за да се награбите на де що сварите ! ТУК обаче НЯМА да имате това "щастие" , защото Путин , Лавров и лстанлите НЕ са нито Кадафи , нито Садам , а започнахте една НЕСПРАВЕДЛИВОСТ , която ще Ви струва наистина много скъпо !

132

Следващия президент

преди 2 години

...на УСА трябва да се ТЕСТВА, както ПАПАТА, за да не им се довлече пак някое смешно СТАРЧЕ, което не знае да си разкапчае панталоните, и за Малка работа* вика охраната