209

Анонимен

преди 2 години

Аз ще образувам партията 'Правешки Пръст'! Има ли желаещи??:))))

208

Анонимен

преди 2 години

Имаме президент слънце ве. Красив, умен, отличник, от А отбора.Кой го интересуват разни умрели, кризи, енергия, бизнес, цени и подобни дребни неща.Премиера яде пасти, яжте и вие.

207

Анонимен

преди 2 години

До тук има 226 коментари от които 204 негативни. Винаги съм се питал кой гласува за този зелен чорап, който вече много мирише..........Плиткоумници колкото искаш в България, на ангро!!!

206

Бебо

преди 2 години

Пълни простототии говори Радев. А преди години,като назначи втората си жена какво е?Всичко в БГ е противоречие и изкривяване до наеузнаваемост.Така е и с Кирчо -кирката.Маха едни слага други.Цялта съд. с-*** трябва да се промени , а не само Гешев.Такива ,,подстригвания" всеки може.Да ама Кирето го е страх, а Радев е ФИГУРА и клоун на Путин, и Нинова-БСП,БКП.

205

Ние

преди 2 години

До тук има 226 коментари от които 204 негативни. Винаги съм се питал кой гласува за този зелен чорап, който вече много мирише.

204

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 222 "Защо ли Герб напускат залата като им се заговори за корупция." Защото не могат да понасят лицемерието на Радев, който е корумпиран и в червата и за това има доказателства, за разлика от неговите приказки за тях.

203

Анонимен

преди 2 години

Като заговори за коеупция и герб бягат.....А БКП-то не бяга, така ли?! Абе сега е същото защото играчите са едни и същи от 1944та година! Пак ще сте с правешкия пръст изотзад!

202

Анонимен

преди 2 години

ТОЯ СЪСКАЩ И ПРОТИВЕН ПРАЗНОДУМЕЦ НЕ Е МОЯТ ПРЕЗИДЕНТ

201

Анонимен

преди 2 години

"Корупцията трябва да бъде съкрушена" - Ми тя корупцията нали била по-високите етажи на властта? Кои са там сега? Радев и назначената от него четворна коалиция. Изчегъртаха де що има... значи корупцията, ако има такава, е при тях. Толко са зле горките, че не знаят какво говорят. На подсъзнателно ниво все още си представят, че ГЕРБ продължава да управлява и затова се държат като опозиция, каквато не са. Те управляват и корупцията е при тях! Точка.

200

нострадамус

преди 2 години

Гръмки думи и перчене .Високи заплати за новите,празнодумковци и мижаво увеличение на заплати и пенсии.Цените на всички хранителни продукти лавиевразно растът.Това ли еПРОМЯНАТА.НЕ НА Македония.Нямат уважение и признаване на великата ни история.Ще тънем още много години в мизерия.

199

Анонимен

преди 2 години

Първо се изтакова на Конституцията, сега се кълне връз нея.

198

хахахахаха

преди 2 години

да живее Мадуро ,толкова е нашата демокрация и борбата с корупцията ,нивото ни е Венецуела ,а скоро ще паднем и още ,с няколко машини ,много плюване и никаква работа!

197

Анонимен

преди 2 години

Защо ли Герб напускат залата като им се заговори за корупция.

196

Му ха ха

преди 2 години

Като заговори за коеупция и герб бягат

195

АЛО

преди 2 години

Радев, ако вИЕ и кирчо предадете интересите и миналота на България????

194

Радев чуй това

преди 2 години

ПЕНДАРОВСКИ-<html><body><!--StartFragment--><div style="position: absolute; top: -1000px; height: 1px; overflow: hidden;">В разговора му с българския премиер не е ставало дума за македонските граждани с българско самосъзнание, но ако е бил попитан, би казал, че е намеса във вътрешните работи искането отвън за вписването на която и да било етническа група в Конституцията, посочи той.<br>

193

Анонимен

преди 2 години

Лицемерие и Перверзия - Радев се закле в Конституцията която нагло погази

192

Ghost

преди 2 години

Радев , обслужващ интересите на олигарсите, подкрепил платените протести, се закле в името на Родината. А в същото време цените скачат, българина обеднява, булгарина умира, но темата на деня е оставката на Гешев. Защо *** винаги трябва да са на власт?

191

Дедо

преди 2 години

ГЕРБ за поред път ПОКАЗВАТ НАГЛОСТ И НЕУВАЖЕНИЯ към институциите - за ПОРЕДЕН ПЪТ!Милион и шестотин хиляди гласуваха за президента и на Лойко ЯВНО НЕ МУ ДРЕМЕ за тези избиратели!СРАМ И ПОЗОР!Как сме го търпяли 12 години тоя,КАК?!?!!?

190

Имануел Кант

преди 2 години

До: номер 200 Ти май бъркаш капитализъм с корупция? Двете не са едно и също нещо, има голяма разлика да знаеш!